Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Carlin, aciu, kad uzrodei uniqlo sijona bigsmile.gif
Nusiunciau ir as, bet jie greitai dinsta jauciu unsure.gif Turiu viena is uniqlo tokios formos, labai myliu, nerealiai smagus.
Atsakyti
https://www.yoox.com...d...&sizeName=6 nu gal visai faini batai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 22, 16:43)
Liemens pas mane nerasta  unsure.gif  cray.gif
Seniai nematavau, bet apie 70 turbūt  unsure.gif

Ačiū 4u.gif
Na taip, nerasta hihihi.gif
Pamatavau savo - 74, nusiunčiau S ir M skirtingų spalvų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 02 22, 15:51)

Tokius uzsisakiau. Kita savaite tureciau gaut
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 22, 15:25)
Aš kaip tik šiandien nunešiau uniqlo sijoną patrumpinti biggrin.gif nes man kelius dengia ir jau viskas, nepatinku sau biggrin.gif liepiau, kad nukirptų taip, kad keliai matytųsi  wub.gif  biggrin.gif
Beje, nerealus sijonas, pas mane plytų spalvos. Kaina gera.
https://www.uniqlo.c...6SMA003000.html

Gal dar ir juodą pasiimti už tokią kainą  unsure.gif

man iki kelių, sulig keliais liuks. Bet jei per pusę blauzdų - šakės. Pas mane blauzdos stambios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(esute @ 2018 02 22, 17:05)
Tokius uzsisakiau. Kita savaite tureciau gaut

ar sunkus jie? nu va paruosu suzsakyma ir batam ir tas sijonas koks grazus atrodo kur carlin ikele unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 02 22, 16:09)
ar sunkus jie? nu va paruosu suzsakyma ir batam ir tas sijonas koks grazus atrodo kur carlin ikele unsure.gif  4u.gif

0,93 kg
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 02 22, 14:51)
Carlin, aciu, kad uzrodei uniqlo sijona bigsmile.gif
Nusiunciau ir as, bet jie greitai dinsta jauciu unsure.gif Turiu viena is uniqlo tokios formos, labai myliu, nerealiai smagus.

Labai faina medžiaga ir kišenės svarbiausia wub.gif

QUOTE(Alexia @ 2018 02 22, 15:06)
man iki kelių, sulig keliais liuks. Bet jei per pusę blauzdų - šakės. Pas mane blauzdos stambios verysad.gif

Man žemiau kelių tinka vasarą prie smailianosių aukštakulnių, nes jie pailgina kojas vizualiai, tai gerai atrodo. O va žiemą prie aulinių aukštakulnių norisi trumpesnio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(esute @ 2018 02 22, 17:16)

ogo sunkus, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 22, 14:25)
Aš kaip tik šiandien nunešiau uniqlo sijoną patrumpinti biggrin.gif nes man kelius dengia ir jau viskas, nepatinku sau biggrin.gif liepiau, kad nukirptų taip, kad keliai matytųsi  wub.gif  biggrin.gif
Beje, nerealus sijonas, pas mane plytų spalvos. Kaina gera.
https://www.uniqlo.c...6SMA003000.html

Gal dar ir juodą pasiimti už tokią kainą  unsure.gif

Man uzsidejus tokio modelio sijona truktu skarele uzsidet ir tikra melzeja buciau
Atsakyti
QUOTE(galsena @ 2018 02 22, 13:35)
<p>Sveiki.Labai ieskau odines kuprines,  buvo cia Gafsa labau faina juoda ikelusi, bet nespejau verysad.gif.Jei kas pamatytu, pasidalinkite prasau.Foruma seku nuo rudens, rik rasyti buvo nedrasu smile.gif, ir ieskoti taip, kaip jus, nemoku, beveik visada padeda jusu idetos nuorodos.Aciu visoms!</p>

Ziauriai faina sian 6pm maciau, dvi buvo like, tik kaina virs 100. Liebeskind.
Atsakyti
suklydau :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 22 vasario 2018 - 15:58