Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

jus viską žinot 4u.gif turiu seną odinę rankinę iš Sirenos parduotuvės ir kadangi viena pusė (išorinė) zamšo, ji pasitrynus ir kaip ir jau nebedera nešioti. Kažin būtų galima kad kažkas pakeistų tą pusę? Kaune šiaip reiktų ax.gif nes nu žiauriai patogi.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(galsena @ 2018 02 22, 13:35)
<p>Sveiki.Labai ieskau odines kuprines,  buvo cia Gafsa labau faina juoda ikelusi, bet nespejau verysad.gif.Jei kas pamatytu, pasidalinkite prasau.Foruma seku nuo rudens, rik rasyti buvo nedrasu smile.gif, ir ieskoti taip, kaip jus, nemoku, beveik visada padeda jusu idetos nuorodos.Aciu visoms!</p>

Sveiki, butent juodos ieskote?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 22, 15:00)
Man maroon labai faina spalva

Renkasi VS, netrukus desiu krepsi, galima jungtis

Tik nuotraukoje ji labai blanki atrodo, nes taip tai tikrai graži spalva yra, tai ir dvejoju, nes dar versta oda jau toks materialas, vaizda greiciau prarandantis nei oda, tai galvoju ar neatrodys prastai, nes blanki bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 22 vasario 2018 - 14:08
QUOTE(kriisti @ 2018 02 22, 14:52)
jei pades esu large dydi pirkusi uz 14 dol  4u.gif  tada turbut buvo isvis liuksines kainos, jei neskubu tikrai galite palaukti geresniu kainu 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 22, 15:00)
Man maroon labai faina spalva

Renkasi VS, netrukus desiu krepsi, galima jungtis

Ačiū 4u.gif Vaikai išrinko Maroon spalvą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 22, 11:42)
As pvz taip su sijonais virs keliu- atrodau kaip melzeja is kavarsko, o kitoms nieko. Man jei ne per kelius ar po keliais- amen, stotine merga  biggrin.gif

Aš kaip tik šiandien nunešiau uniqlo sijoną patrumpinti biggrin.gif nes man kelius dengia ir jau viskas, nepatinku sau biggrin.gif liepiau, kad nukirptų taip, kad keliai matytųsi wub.gif biggrin.gif
Beje, nerealus sijonas, pas mane plytų spalvos. Kaina gera.
https://www.uniqlo.c...6SMA003000.html

Gal dar ir juodą pasiimti už tokią kainą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 22, 15:25)
Aš kaip tik šiandien nunešiau uniqlo sijoną patrumpinti biggrin.gif nes man kelius dengia ir jau viskas, nepatinku sau biggrin.gif liepiau, kad nukirptų taip, kad keliai matytųsi  wub.gif  biggrin.gif
Beje, nerealus sijonas, pas mane plytų spalvos. Kaina gera.
https://www.uniqlo.c...6SMA003000.html

Gal dar ir juodą pasiimti už tokią kainą  unsure.gif

O kaip dydis sijonuko? Jei xs deviu, toki ir imti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2018 02 22, 14:27)
O kaip dydis sijonuko? Jei xs deviu, toki ir imti?  4u.gif

Manau, kad taip. Aš turiu S, bet toks laisvesnis jis man per liemenį. Tai dabar xs nusiunčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 22, 15:34)
Manau, kad taip. Aš turiu S, bet toks laisvesnis jis man per liemenį. Tai dabar xs nusiunčiau smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 22, 16:34)

O liemuo jūsų kiek cm? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2018 02 22, 14:36)
O liemuo jūsų kiek cm? rolleyes.gif

Liemens pas mane nerasta unsure.gif cray.gif
Seniai nematavau, bet apie 70 turbūt unsure.gif
Atsakyti
Man ta bliuska uniqlo labi graži. Ypač garstyčių spalva

https://www.uniqlo.c...use-405309.html

Kokiai lieknai aukštai panikei nerealiai turėtų būt wub.gif
Atsakyti