Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2018 02 22, 13:15)
Tu pati storiausia šitam mūsų kolektyve hah.gif  hah.gif  hah.gif  popc1.gif  pleasantry.gif
Papildyta:
kriisti, nu bais mažos fotkės,nieko neįžiūriu  rolleyes.gif  smile.gif Bet kiek matosi ,tai tikrai viskas oki.O tu jau plovei tą kvarkaliuotą megztuką,kaip,kokiu būdu?Viskas ok?

Kriausems kaip tik gal gerai, kai virsuj biski pakvarkliota. Atsveria apacios sunkuma, jei virsus smulkesnis.
Atsakyti
Kokia kaina gera Pottery Barn Kids kupriniu? Small uz 23$ cia gerai, as ne? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitro: 22 vasario 2018 - 13:42
QUOTE(rapoja @ 2018 02 22, 15:15)
Tu pati storiausia šitam mūsų kolektyve hah.gif  hah.gif  hah.gif  popc1.gif  pleasantry.gif
Papildyta:
kriisti, nu bais mažos fotkės,nieko neįžiūriu  rolleyes.gif  smile.gif Bet kiek matosi ,tai tikrai viskas oki.O tu jau plovei tą kvarkaliuotą megztuką,kaip,kokiu būdu?Viskas ok?

jau stovi skalbiniu dezeje jis savaitgali bus palunamas skalbimo masinoje vilnos rezimu, kaip ir visus plaunu kasmyrus, merinus 4u.gif ant 800 apsuku 4u.gif

Foto negaliu didesniu idet neleidzia niekaip, sakau turbut, kad per telefona fotografuota 4u.gif jau uzdedu net max per part. LT bet vis tiek mazos unsure.gif nekeiciu nieko vis tiek toks pat dydis
Atsakyti
Sita Bebe zomsine kokia gera, primena PLV Vernon
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 22, 13:15)
Papildyta:

Rapoja, aš negyvenu kreivų veidrodžių karalystėj. Taip mano firmos kitokios. Kojos žymiai ikgesnės ir plonesnės, šikna mažesnė ir kitokios formos. Bet mano pečių juosta plati ir krūtinė nemaža. Visa tai labai stambina.
Atsakyti

Sveiki.Labai ieskau odines kuprines,  buvo cia Gafsa labau faina juoda ikelusi, bet nespejau :(.Jei kas pamatytu, pasidalinkite prasau.Foruma seku nuo rudens, rik rasyti buvo nedrasu :), ir ieskoti taip, kaip jus, nemoku, beveik visada padeda jusu idetos nuorodos.Aciu visoms!

Atsakyti
Turime laisvu laikrodziu po 11,94$
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 22 vasario 2018 - 13:47
QUOTE(JMD @ 2018 02 22, 15:30)
Rapoja, aš negyvenu kreivų veidrodžių karalystėj. Taip mano firmos kitokios. Kojos žymiai ikgesnės ir plonesnės, šikna mažesnė ir kitokios formos. Bet mano pečių juosta plati ir krūtinė nemaža. Visa tai labai stambina.

JMD suprantu apie kalbi ir puikiai suprantu, kaip sunku, nes turiu zmogu tokia figura, tai vargsta kol ka prisiderina, nes jei per papus gerai tada apacia kabo, arba isvis virsu didina be proto, o kojos ilgos per pus plonesne ne i mano.

Ir va kartais save pagaunu kazi kas geriau ar tokia figura, kokia jau turiu, ar geriau grazios ilgos kojos......ir visgi galvoju, kad kokia jau gavom ja tokia reikia dziagtis ir prisitaikyti 4u.gif

As va po vaiku turiu uzsilukisus 10 kg ir niekaip jie man nekrenta, aisku nesidvasinu kai beprote, bet kai jau ne paaugle tai vaizdas tenkina, vyras patenkitas tai viskas ok. Reikia save myleti, juk nesveriam 300 kg, nesam iskrite ant lovos ir taukai neteka pri mumis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 22, 15:17)
Kriausems kaip tik gal gerai, kai virsuj biski pakvarkliota. Atsveria apacios sunkuma, jei virsus smulkesnis.

4u.gif thumbup.gif as taip pat taip galvoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 22, 14:26)

O, kokia faina, ačiū už nuorodą 4u.gif Kaip tik ieškau mamai kad butų atskiras skyrius viduje, o čia kaip matau yra bigsmile.gif
Kažin, juoda geriau nei kad ta šviesi. Ar šviesi geriau dėl dėvėjimosi, mažiau visko matysis g.gif Kažkaip šviesi labai tokia ta spalva liūdna
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2018 02 22, 15:19)
Kokia kaina gera Pottery Barn Kids kupriniu? Small uz 23$ cia gerai, as ne? ax.gif

jei pades esu large dydi pirkusi uz 14 dol 4u.gif tada turbut buvo isvis liuksines kainos, jei neskubu tikrai galite palaukti geresniu kainu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 22 vasario 2018 - 13:52
QUOTE(kriisti @ 2018 02 22, 14:03)
na as skaitau save tipine gruse, jei svoris auga tai ant siknos ir koju  4u.gif , kojos ne is pazastu pas mane uztenk inch 32 kai buna, zodz reikia 82 cm Ir su rubais man pakankamai paprasta, nes ir rankos neper ilgos tik uzupakalis kai reikiant  unsure.gif

vat aš tokia pati grūšia, tik + mažo ūgio unsure.gif ir man visada tiek kelnių ilgis būna per ilgas, tiek rankoves raitoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2018 02 22, 13:50)
O, kokia faina, ačiū už nuorodą  4u.gif  Kaip tik ieškau mamai kad butų atskiras skyrius viduje, o čia kaip matau yra  bigsmile.gif
Kažin, juoda geriau nei kad ta šviesi. Ar šviesi geriau dėl dėvėjimosi, mažiau visko matysis  g.gif  Kažkaip šviesi labai tokia ta spalva liūdna

Man maroon labai faina spalva

Renkasi VS, netrukus desiu krepsi, galima jungtis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 22 vasario 2018 - 14:02