Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Labai gaila, prašoviau su dydžiu, gal kuri Martensų norit, gražūs labai. Unisexai, rašo euro 41 dydis, UK 7, US 9 Women's, US 8 Men's. Parduosiu už 100 eurų, pigiau, nei pati mokėjau.
https://m.6pm.com/p/...75/color/506954
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 22, 11:38)
Nu ka neturėtų. Aš tarkim save didelę ir stambią su tom kvalbonuotom rankovėm kaip kultūristę įsivaizduoju. Nu vat kūdam žmogučiui visai kic reikals. Rapoja man rodė tą megztuką užsivilkus nu jai dailiai. Bet tarp mūsų skirtumas didžiulis.

As pvz taip su sijonais virs keliu- atrodau kaip melzeja is kavarsko, o kitoms nieko. Man jei ne per kelius ar po keliais- amen, stotine merga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 22 vasario 2018 - 11:52
QUOTE(zakiene @ 2018 02 22, 11:36)
Ropoja, kaip dar neradai progos, man su Mackage per šalta, aš kitai žiemai būtinai pirksiu Goose, tik noriu ilgos, o jos vis tai spalvos nėra, tai dydžio...

Aš labai mažai vaikštau pėsčiom (tuo labiau per šalčius) blush-anim-cl.gif O ilgos goosės visai ko gero neapsivikčiau ax.gif
Man su FP nepūkine ta ilga - trumpom rankovėm pats tas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 02 22, 11:38)
Nu ka neturėtų. Aš tarkim save didelę ir stambią su tom kvalbonuotom rankovėm kaip kultūristę įsivaizduoju. Nu vat kūdam žmogučiui visai kic reikals. Rapoja man rodė tą megztuką užsivilkus nu jai dailiai. Bet tarp mūsų skirtumas didžiulis.

Aha tiksliai vos ne pusmetris hihihi.gif
JMD nėra stambi.Nusišneka cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 22 vasario 2018 - 11:52
QUOTE(rapoja @ 2018 02 22, 11:48)
Aš labai mažai vaikštau pėsčiom (tuo labiau per šalčius) blush-anim-cl.gif O ilgos goosės visai ko gero neapsivikčiau  ax.gif
Man su FP nepūkine ta ilga - trumpom rankovėm pats tas  smile.gif
Papildyta:

Aha tiksliai vos ne pusmetris hihihi.gif
JMD nėra stambi.Nusišneka  cool.gif

Aš ir bijojau kvalbatku, bet Kriisti ikalbejo, nusipirkau pilka L ir visai graziai. Nu aisku kad ne studentiska figura, nu bet kazkaip kulturites su juo manau dar neprimenu:)
Atsakyti
Princesėm smile.gif

https://www.nordstro...?color=ASSORTED

Atsakyti
AMERICAN EAGLE papildoma 25%, negalioja Clearance

CRAZY8 turim papildoma 30% nuo raudonu kainu

FRAGRANCENET

YOOX minusuoja krepsy

JCREW

JOESNEWBALANCEOUTLET

NINE WEST

NOTINO

OLD NAVY

VICTORIA'S SECRET
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 22, 11:42)
As pvz taip su sijonais virs keliu- atrodau kaip melzeja is kavarsko, o kitoms nieko. Man jei ne per kelius ar po keliais- amen, stotine merga  biggrin.gif

Taip. Nesklubai platūs. Iš šono gerai nes plokščia o iš priekio o mamyte. Nu bet čia figūrų ypatumai. Nu toks grožisman tarkim tie "plisuoti" sijonai. Bet tai vaizdas blink.gif totalus vamzdis.
Papildyta:
QUOTE(RIJADA @ 2018 02 22, 11:41)
Labai gaila, prašoviau su dydžiu, gal kuri Martensų norit, gražūs labai. Unisexai, rašo euro 41 dydis, UK 7, US 9 Women's, US 8 Men's. Parduosiu už 100 eurų, pigiau, nei pati mokėjau.
https://m.6pm.com/p/...75/color/506954

Kokie faini wub.gif wub.gif kas yra? Maži?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 22, 12:51)
Ant tų dvasnų tie kvalbonai visad gerai atrodo.

O kame čia žiema? Kad lauke -11? Galėtų sniego būt iki juosmens kai vaikystėj  bigsmile.gif

Atsiprasau s ne dziusna, bet jie ir ant manes gerai atrod bigsmile.gif , na pas mus ryte buvo -16 kai sakant, dabar -11 like 4u.gif

Aciu kas pataret del crew aukstam vyrui, bet bijau vis tiek imt jam regular megstuka lamos vilnos verysad.gif( daitysiuos tall.

ar gerai supratau kas pirko aukstiem vyram tai pirkot regular ilgi ir tiko, ar pirkot kur oarasyta tall?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 02 22, 12:35)
Atsiprasau s ne dziusna, bet jie ir ant manes gerai atrod  bigsmile.gif , na pas mus ryte buvo -16 kai sakant, dabar -11 like  4u.gif

Aciu kas pataret del crew aukstam vyrui, bet bijau vis tiek imt jam regular megstuka lamos vilnos verysad.gif( daitysiuos tall.

ar gerai supratau kas pirko aukstiem vyram tai pirkot regular ilgi ir tiko, ar pirkot kur oarasyta tall?

Kriu nepirkau nes bijojau. Bet žinok rl geri ir th megztiniai puikiai ant 2 m.

Kriste paro kaip tu su tuo megztiniu. Man tas chaki labi gražs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 22 vasario 2018 - 12:38
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 02 22, 14:03)
Aš ir bijojau kvalbatku, bet Kriisti ikalbejo, nusipirkau pilka L ir visai graziai. Nu aisku kad ne studentiska figura, nu bet kazkaip kulturites su juo manau dar neprimenu:)

flirt.gif nail.gif friends.gif as juo labai patenkinta o spalva haki ta zalia nereali, jau taip gaila buvo det skalbti biggrin.gif biggrin.gif pas mus krutine yra normali, o ne stalas, uz tai mum tinka rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 02 22, 14:37)
Kriu nepirkau nes bijojau. Bet žinok rl geri ir th megztiniai puikiai ant 2 m.

Kriste paro kaip tu su tuo megztiniu. Man tas chaki labi gražs.

Nu bet tik pamegink isdet mane i suns dienas biggrin.gif 4u.gif nu pameginsiu rast ir idet unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 22 vasario 2018 - 12:38
Merginos kur galima rasti parka. Kazka panasaus kaip nuorodoje tik gal pigiau. O gal kas turite netikusia M dydzio

https://www.michaelk...5M92?color=0310
Atsakyti
Niu va kaip, pas mane L dydis

o cia uniqlo vilnos kelnes kol kas labai jom dziaugiuosi XL dydis, kaip tik ant salciu biggrin.gif

Nzn didesniu neduodi idet, gal kad per telefona fotkinta unsure.gif
Papildyta:
JMD TH as ir vyrui pirkau bet emiau tall tai tiko ir viena tiko TH regular tikrai, RL bliuzonuka plona emiau ir tiko XL rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 22 vasario 2018 - 12:52