Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2018 02 22, 11:16)
Tu biškį rimtai liežuvį prisitrumpink  huh.gif  cool.gif  biggrin.gif Aš nešioju ir labai liuks.Dar kart kartoju-tu kompleksuota asmenybė ir tuos kompleksus varai dar ir kitoms   aggressive.gif Man neįvarysi aneikaip dry.gif
Ilgai miegi.Ryte žymiai daugiau buvo  smile.gif O sniego tiek nereik.Kam ?

Jin ne kompleksuota, o adekvaciai savikritiska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 22, 11:16)
Tu biškį rimtai liežuvį prisitrumpink  huh.gif  cool.gif  biggrin.gif Aš nešioju ir labai liuks.Dar kart kartoju-tu kompleksuota asmenybė ir tuos kompleksus varai dar ir kitoms aggressive.gif Man neįvarysi aneikaip dry.gif
Ilgai miegi.Ryte žymiai daugiau buvo  smile.gif O sniego tiek nereik.Kam ?

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 22, 11:20)
Jin ne kompleksuota, o adekvaciai savikritiska  biggrin.gif

Vo biggrin.gif
Atsakyti

ar j.crew yra kokua nuolaida? nematau  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 22, 10:51)
Ant tų dvasnų tie kvalbonai visad gerai atrodo.

nu vat man nelimpa... biggrin.gif bet čia ne kūno komplektacijos, bet jau amžiaus kompleksas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2018 02 22, 11:06)
Parduodu Jcrew ilgą tuniką  wub.gif Labai fainutė.
Dydis XXS - atitinka XS, kaina 18 eur.

vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.jcrew.co...ton-tunic/H2345

Gal kuriai M dydis netiko? priglausčiau
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 22, 11:13)
ploni jie kaip ir komentavau anksciau, bet nereiskia, kad bus su ja salta. aisku didesniems salciams jau siltesnes reiktu biggrin.gif as tris striukes kitam sezonui turesiu  ax.gif  ta dryzuota melyna juoda balta gerokai siltesne bus tai bus super smile.gif bigsmile.gif
maike tai tiko mano vyrui smile.gif tikrai ilga. pamatuosiu ilgi veliau jei aktualu.

Spygliz, o kur tavo Goose?!

QUOTE(rapoja @ 2018 02 22, 11:47)
Tai su žiema visas  bigsmile.gif proga visas savo gūses pravėdint,kas dar to nepadarėt  biggrin.gif o aš mackage dar irgi nepravėdinau nei karto,nebuvo kažkaip kada  unsure.gif

Ropoja, kaip dar neradai progos, man su Mackage per šalta, aš kitai žiemai būtinai pirksiu Goose, tik noriu ilgos, o jos vis tai spalvos nėra, tai dydžio...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 22, 11:20)
Jin ne kompleksuota, o adekvaciai savikritiska  biggrin.gif

Prastesnė stadija pas ją unsure.gif biggrin.gif
QUOTE(AstaRaud @ 2018 02 22, 11:29)
nu vat man nelimpa... biggrin.gif bet čia ne kūno komplektacijos, bet jau amžiaus kompleksas biggrin.gif

Gali paprasčiausiai patikt-nepatikt.Yra ir toks variantas smile.gif
Atsakyti
https://www.yoox.com...p...1&sizeName= mmm spalva
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2018 02 22, 11:29)

Nu ka neturėtų. Aš tarkim save didelę ir stambią su tom kvalbonuotom rankovėm kaip kultūristę įsivaizduoju. Nu vat kūdam žmogučiui visai kic reikals. Rapoja man rodė tą megztuką užsivilkus nu jai dailiai. Bet tarp mūsų skirtumas didžiulis.
Atsakyti
https://www.yoox.com...p...1&sizeName=
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 22, 11:38)
Nu ka neturėtų. Aš tarkim save didelę ir stambią su tom kvalbonuotom rankovėm kaip kultūristę įsivaizduoju. Nu vat kūdam žmogučiui visai kic reikals. Rapoja man rodė tą megztuką užsivilkus nu jai dailiai. Bet tarp mūsų skirtumas didžiulis.

nu reiks dar bandyt pasimaivyt prieš veidrodį arba dukterėčiai perleist...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 22, 11:37)

Aha. Labai noriu tokios spalvos vaškuotų kelnių. Tik nerandu
Atsakyti