Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Pakomentuoki crew megstiniai ar tinka aukstiem vyram 197 ugio? nes tall nematau pas juos isvis :((( gap regula trumpi netiko :((
Atsakyti
[quote=CHASKA,2018 02 21, 15:22]
[quote=kriisti,2018 02 21, 15:51]
Noriu klausti kas pirko crew mergaitem tuos paltukus pukinius kur olive, blue ir raidoni buvo. Ar nesioja kurios nors dabar, man tai jie patiko, nu bet atrodo ploni labai mastau.gif bet gal tai nieko nereiskia gal silti. as siandien pasiemiau raudona, net pavadinciau koraline raudona, labai grazi spalva
Kazkas cia minejo, kad jie rudeniniai, o kokia sudetis, yra puku?
[/quote]
ploni jie kaip ir komentavau anksciau, bet nereiskia, kad bus su ja salta. aisku didesniems salciams jau siltesnes reiktu biggrin.gif as tris striukes kitam sezonui turesiu ax.gif ta dryzuota melyna juoda balta gerokai siltesne bus tai bus super smile.gif bigsmile.gif

[quote=kriisti,2018 02 22, 09:59]
Pakomentuoki crew megstiniai ar tinka aukstiem vyram 197 ugio? nes tall nematau pas juos isvis verysad.gif(( gap regula trumpi netiko verysad.gif(
[/quote]
maike tai tiko mano vyrui smile.gif tikrai ilga. pamatuosiu ilgi veliau jei aktualu.
Atsakyti

Pakomentuoki crew megstiniai ar tinka aukstiem vyram 197 ugio? nes tall nematau pas juos isvis :((( gap regula trumpi netiko :((

Mano vyras apie 1.83 cm, tai jam pats tas L dydis. Nėra ilgos jcrew rankovės :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 02 22, 09:59)
Pakomentuoki crew megstiniai ar tinka aukstiem vyram 197 ugio? nes tall nematau pas juos isvis verysad.gif(( gap regula trumpi netiko verysad.gif(

Turi Kriu ir Tall tikrai
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 02 22, 10:59)

mano vyrui reikia tall dydziu, tai perku jcrew, gap, old navy, landsend ir levis 38 ilgio biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti kaip ten su Vilniaus 559 dėžute? rolleyes.gif kur ji? Ar dalina? Ar dar nėra ax.gif?
Atsakyti
Sierroje yra koks kodukas?
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2018 02 22, 11:17)

kas ta kriu?
Atsakyti
Tai su žiema visas bigsmile.gif proga visas savo gūses pravėdint,kas dar to nepadarėt biggrin.gif o aš mackage dar irgi nepravėdinau nei karto,nebuvo kažkaip kada unsure.gif

Gapcash'ų neatsirado kokiu nors būdu biggrin.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Supronti @ 2018 02 22, 10:41)
kas ta kriu?

j.crew smile.gif
Papildyta:
kaip grražiai čia j crew ruffle sleeve sweater MEGZTUKAS atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena,

ateinu padėkoti Rudaplaukei, Ciurlioniui, Linamog ir Justarm už pirkinukus. Didelį AČIŪ tariu Jums, mergaitės 4u.gif Jus nuostabi komanda smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 22, 10:47)
Tai su žiema visas  bigsmile.gif proga visas savo gūses pravėdint,kas dar to nepadarėt  biggrin.gif o aš mackage dar irgi nepravėdinau nei karto,nebuvo kažkaip kada  unsure.gif

Gapcash'ų neatsirado kokiu nors būdu  biggrin.gif ?
Papildyta:

j.crew  smile.gif
Papildyta:
kaip grražiai čia j crew ruffle sleeve sweater MEGZTUKAS atrodo rolleyes.gif

Ant tų dvasnų tie kvalbonai visad gerai atrodo.

O kame čia žiema? Kad lauke -11? Galėtų sniego būt iki juosmens kai vaikystėj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 22, 10:51)
Ant tų dvasnų tie kvalbonai visad gerai atrodo.

O kame čia žiema? Kad lauke -11? Galėtų sniego būt iki juosmens kai vaikystėj  bigsmile.gif

Vaikystej juosmuo zemiau biski buvo
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 22, 10:55)
Vaikystej juosmuo zemiau biski buvo

Aš 11 klasėj 174 jau buvau biggrin.gif
Atsakyti