Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2018 02 20, 22:07)

rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pradėjau žiūrėti GAP ir pasimečiau unsure.gif

Dukra 130 cm, labai jau liekna, super skinny būna kabo džinsai. Ar 10 dydį neplaukios ji? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2018 02 20, 22:33)
Skonis draugu neturi. Pvz as neisivaizduoju kur tas kamufliazo grozis, net nepaziuriu i ji, o kazkam juk labai patinka smile.gif

čia aš draugė šiuo klausimu biggrin.gif man irgi beu. jokio moteriškumo, jokio švelnumo tos kareivinės smile.gif
Atsakyti
prisijunkit prie Jcrew-40%,truksta 1 prekes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 20 vasario 2018 - 22:34
QUOTE(jsmilgė @ 2018 02 20, 21:23)
Merginos, gal galit padėti apsispręsti dėl Sorel vaikiškų sniegbačių dydžių https://www.shoes.co.../791571/1786774 ? Jei vaiko pėdutė 21cm, tai imti 4? Galiu vadovautis jų dydžių lentele? Atitinka ji?
Ačiū!

nezinau ar pades ,su 22 cm peda ,kitiems metams 4 dydi jamiau siu ,dabar dideli
https://www.amazon.c...5...X0DER&psc=1
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2018 02 20, 23:32)
prisijunkit prie Jcrew-40%,truksta 1 prekes

j.crew taiko sale prekėms 40%?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 20 vasario 2018 - 22:40
QUOTE(Auksuole @ 2018 02 20, 22:13)
Pradėjau žiūrėti GAP ir pasimečiau  unsure.gif

Dukra 130 cm, labai jau liekna, super skinny būna kabo džinsai. Ar 10 dydį neplaukios ji?  rolleyes.gif

man atrodo bus didoki ...platoki ...
kaip musu puskei ji labai lieknute tai drabuzius nesiuoja net dydziu masesnius nei ugiui pirklauso , kazkaip pasiskirsto jai gerai tada niekas nekaba , nes kitaip maisai jai ...

o maniske 138 cm dabar ir papilnejus yra , tai 10 jau baigiam nesiuot , perku jau dabar 12 , L dydzio ,greit pradesim nesiuot .

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 22:42)
Aš taip džiaugiaus tuo su kaspinu o dabar guli jis man  biggrin.gif niekaip nepritaikau  biggrin.gif reik sijoną traukt  biggrin.gif tingiu  biggrin.gif kažkaip kuo toliau žiūriu tuo labiau jis man fanabernas  biggrin.gif

o baltas jis?
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2018 02 20, 22:47)
kaip musu puskei ji  labai lieknute tai drabuzius nesiuoja net dydziu masesnius nei ugiui pirklauso , kazkaip pasiskirsto jai gerai tada niekas nekaba , nes kitaip  maisai jai ...

o maniske 138 cm dabar ir papilnejus yra , tai 10 jau baigiam nesiuot , perku jau dabar  12 , L dydzio ,greit pradesim nesiuot .

Jus manes negasdinkite blink.gif as vakar dilema su tuo Gapu sprendziau,mergaite mano irgi 137 cm ir svorio priaugo netiketai biggrin.gif tai uzsakiau suknele L dydzio,tikiuos bus gera,nes M pagal ismatavimus mazoka turetu buti.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2018 02 20, 22:47)
kaip musu puskei ji  labai lieknute tai drabuzius nesiuoja net dydziu masesnius nei ugiui pirklauso , kazkaip pasiskirsto jai gerai tada niekas nekaba , nes kitaip  maisai jai ...

o maniske 138 cm dabar ir papilnejus yra , tai 10 jau baigiam nesiuot , perku jau dabar  12 , L dydzio ,greit pradesim nesiuot .

Mažesni netinka, nes tarkim tympos visos prietrumpės 8 metų biggrin.gif Išėjo aną dieną į lauką, žieminiai batai, kojos plikos kyšo biggrin.gif Crazy8 vienos buvo tikrai aptemptos, nu bet kitos, kaip palapinės vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(ericute @ 2018 02 20, 23:04)
Jus manes negasdinkite  blink.gif  as vakar dilema su tuo Gapu sprendziau,mergaite mano irgi 137 cm ir svorio priaugo netiketai biggrin.gif  tai uzsakiau suknele L dydzio,tikiuos bus gera,nes M pagal ismatavimus mazoka turetu buti.

Maniškė labai norėjo tokio tipo
vartotojo įkelta nuotrauka

Bet kai gavau tai supratau, kad reikės pardavinėt, labai jai plati. Ėmiau L dydį, čia GAP.
Atsakyti
Panos gal kas netycia radot ne savo 0 dydzio Marisa Fit kelnes is Loft ? siuntinukas mano buvo nepilnas verysad.gif
Atsakyti
Noriu padėkoti merginoms, spygliui arba rapojai wub.gif (nepamenu), kad užrodėt šitas užlyginamas "nesąmones".

Arbūziukai

Nerealiai nuostabūs arbūzai..dukros juoda suknelė tapo "wow". Draugės "neatlimpa" biggrin.gif
Atsakyti