Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(obuoline @ 2018 02 20, 21:47)
As jauciu ji pardavinesiu, nors medziojau kaip isprotejus... nu nesiziuri man kolkas... gal ne ta diena blink.gif

Brukstelkite man i A.Z., jei sumastysite 4u.gif Jei dydis tiks, tikrai paimciau:-)
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 21:44)
Kam reik tas įvertin  biggrin.gif

Ale galėtum,pasidžiaugtume wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 20, 21:48)
Nu bet tapkės gražiausiai atrodo  bigsmile.gif  lotuliukas.gif Kasdieniniam fone-viskas liuks,bet visai kitaip sužibėtų su batais ir viskuo kitkuo  biggrin.gif Tinka !

tai jau taip, čia buitiškai, nes bijojau, kad pečiai nebūtų siauri, visus storus švarkus išsimatavau, kai parašė mergaitės išmatavimus...

vienu žodžiu visai komandai labai ačiūūūū už viskąwub.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 20, 21:50)
Ale galėtum,pasidžiaugtume  wub.gif  biggrin.gif

Kažkaip netrūksta man dėmesio biggrin.gif va, prie purvo vonių visi pensinykai mano, kol laukiam procedūrų dafiga kadrų susirandu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 21:42)
Aš taip džiaugiaus tuo su kaspinu o dabar guli jis man  biggrin.gif niekaip nepritaikau  biggrin.gif reik sijoną traukt  biggrin.gif tingiu  biggrin.gif kažkaip kuo toliau žiūriu tuo labiau jis man fanabernas  biggrin.gif

Aik aik nu dar gražiau unsure.gif visoms čia prigyrei,prisipirkom,o dabar mat sugalvojo ,kad nebetink jai doh.gif huh.gif cool.gif Nešiok tik.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 21:52)
Kažkaip netrūksta man dėmesio  biggrin.gif va, prie purvo vonių visi pensinykai mano, kol laukiam procedūrų dafiga kadrų susirandu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu dar pasakyk ,kad eini su kašmyriuku ir visus guzikus atsisegi bigsmile.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 20, 21:54)
Aik aik nu dar gražiau  unsure.gif visoms čia prigyrei,prisipirkom,o dabar mat sugalvojo ,kad nebetink jai doh.gif  huh.gif  cool.gif Nešiok tik.
Papildyta:

Nu dar pasakyk ,kad eini su kašmyriuku ir visus guzikus atsisegi  bigsmile.gif  hihihi.gif

Ne, varau su chalatu kur davė. Toks vos suein, ale toks super sexy tiem visiem pensinykam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kašmyrą taupau biggrin.gif biggrin.gif

Tą kaapjnuotį pirkau pačioj pradžioj už brlekiek pinigų pati pirma. Džiaugiaus kai vaikas. Nžn kas užėjo. Nebegražus paliko biggrin.gif guli maiše su etikete biggrin.gif
Bet palauk, man dabar viakasnegražu periodas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 20 vasario 2018 - 21:58
QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 21:56)
Ne, varau su chalatu kur davė. Toks vos suein, ale toks super sexy tiem visiem pensinykam biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif kašmyrą taupau  biggrin.gif  biggrin.gif

nu tai kas be ko ir labiausiai nesueina aišku ties (.)(.) bigsmile.gif ?!
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 21:56)
Tą kaapjnuotį pirkau pačioj pradžioj už brlekiek pinigų pati pirma. Džiaugiaus kai vaikas. Nžn kas užėjo. Nebegražus paliko  biggrin.gif guli maiše su etikete  biggrin.gif
Bet palauk, man dabar viakasnegražu periodas  biggrin.gif

ant manęs pamatei ir paliko negražus unsure.gif huh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 20, 22:00)
nu tai kas be ko ir labiausiai nesueina aišku ties (.)(.)  bigsmile.gif ?!
Papildyta:

ant manęs pamatei ir paliko negražus  unsure.gif  huh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ?

Nea. Per pilvą biggrin.gif

Tau jis labai tinka kaip ir tos kelnės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 20 vasario 2018 - 22:02
QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 22:01)
Tau jis labai tinka kaip ir tos kelnės  wub.gif

aciuks.gif tik pabandytum papeikt dry.gif aggressive.gif biggrin.gif

nešiok,nejuokauk-fainas gi visai,prie visko tink mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 20 vasario 2018 - 22:04
QUOTE(rapoja @ 2018 02 20, 22:03)
aciuks.gif tik pabandytum papeikt  dry.gif  aggressive.gif  biggrin.gif

nešiok,nejuokauk-fainas gi visai,prie visko tink  mirksiukas.gif

Man jis ne tai kad negražus, bet kažkoks kolūkis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ai nu žodž. Varau geriau miegot aš biggrin.gif biggrin.gif prisišnekėsiu aš čia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 22:05)
Man jis ne tai kad negražus, bet kažkoks kolūkis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ai nu žodž. Varau geriau miegot aš  biggrin.gif  biggrin.gif  prisišnekėsiu aš čia  biggrin.gif  biggrin.gif

unsure.gif umn.gif fool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2018 02 20, 22:47)
As jauciu ji pardavinesiu, nors medziojau kaip isprotejus... nu nesiziuri man kolkas... gal ne ta diena blink.gif

jei kam neprilips kaspiniukų L arba XL - brūkštelkit až,.perimčiau 4u.gif
Atsakyti