Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2018 02 20, 21:30)
Šiltas,švelnus,minkštutėlis,dailus,smagus,su cinkeliu megztukas wub.gif  - toks tas ir grožis,o ko daugiau reik  smile.gif

man pilkos (kaip murzinos) juosteles uzkliuvo, foto jos baltos.
O su kaspinu niekaip nepagaunu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 20 vasario 2018 - 21:37
QUOTE(Roberta @ 2018 02 20, 22:36)
Kaip dydis situ KASPINUKU? Ar atitinka?:-)

nu tikrai ne dviem dydziais mazintas, man tai atitinka zinokit, as esu tarp medium-large, tai tikrai man large toks laisvokas, nu bet gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 20 vasario 2018 - 21:42

QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 21:36)
Kažką papainiojote  biggrin.gif man jis lb lb  wub.gif ir papus turiu duok dieve.

Pasirodyk,įvertinsim bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 02 20, 21:36)
man pilkos (kaip murzinos) juosteles uzkliuvo, foto jos baltos.
O su kaspinu niekaip nepagaunu verysad.gif

Aš taip džiaugiaus tuo su kaspinu o dabar guli jis man biggrin.gif niekaip nepritaikau biggrin.gif reik sijoną traukt biggrin.gif tingiu biggrin.gif kažkaip kuo toliau žiūriu tuo labiau jis man fanabernas biggrin.gif
Atsakyti
00 dydis..tiko, aišku storai neprisirengsiu, bet ir nereik prie tokio palto..fainas man jis labai (į tapkes nežiūrim biggrin.gif )
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 20 vasario 2018 - 21:44
QUOTE(rapoja @ 2018 02 20, 21:42)
Pasirodyk,įvertinsim  bigsmile.gif  biggrin.gif

Kam reik tas įvertin biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(AstaRaud @ 2018 02 20, 21:42)
00 dydis..tiko, aišku storai neprisirengsiu, bet ir nereik prie tokio palto..fainas man jis labai (į tapkes nežiūrim biggrin.gif )

Jėga!
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2018 02 20, 21:41)
nu tikrai ne dviem dydziais mazintas, man tai atitinka zinokit, as esu tarp medium-large, tai tikrai man large toks laisvokas, nu bet gerai

Aš lieknoms sakyčiau galima imt savo dydį,o vidutinėms/stambesnėms tiesiog gražiau laisvesni ir imt dydžiu didesnius rolleyes.gif
Ai ir jų ta medžiagytė tokia neplona-man būtų nepatogu su aptemptesniu-va čia dar kaip kam tokis reikalas unsure.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 20 vasario 2018 - 21:49
QUOTE(dives @ 2018 02 20, 21:41)

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Dabar beliko tik pagauti, nes kazkaip nebeimeta dydziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 22:42)
Aš taip džiaugiaus tuo su kaspinu o dabar guli jis man  biggrin.gif niekaip nepritaikau  biggrin.gif reik sijoną traukt  biggrin.gif tingiu  biggrin.gif kažkaip kuo toliau žiūriu tuo labiau jis man fanabernas  biggrin.gif

As jauciu ji pardavinesiu, nors medziojau kaip isprotejus... nu nesiziuri man kolkas... gal ne ta diena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2018 02 20, 21:42)

Nu bet tapkės gražiausiai atrodo bigsmile.gif lotuliukas.gif Kasdieniniam fone-viskas liuks,bet visai kitaip sužibėtų su batais ir viskuo kitkuo biggrin.gif Tinka !
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2018 02 20, 23:42)

Labai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2018 02 20, 22:47)
As jauciu ji pardavinesiu, nors medziojau kaip isprotejus... nu nesiziuri man kolkas... gal ne ta diena blink.gif

nu klausykit-baikit Jus tongue.gif as jau irgi tuoj nebenoresiu biggrin.gif
Atsakyti