Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Merginos, gal galit padėti apsispręsti dėl Sorel vaikiškų sniegbačių dydžių https://www.shoes.co.../791571/1786774 ? Jei vaiko pėdutė 21cm, tai imti 4? Galiu vadovautis jų dydžių lentele? Atitinka ji?
Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2018 02 20, 21:14)
Nera jos labai aptemptos ir jokiu armoniku nera. Palinkus paveikslavau, nes pries veidrodi del blykstes neiseina zmoniskai nupaveiksluot, o be blykstes tamsu. Buciau tikrai neiskritus ir is 2 dydzio. Cia jau kaip kam patinka laisvumas.

drinks_cheers.gif , o šiaip tai va todėl ir nesinori rodytis,kad tuoj ciocėm negerai (nors jau patylėtų tongue.gif ) biggrin.gif Jų modelis ne skinny,bet visai fain atrodo ir taip-nežinotumėm,galvotumėm,kad taip turi būti.
Va taip yra ir su oversize megztukais .Kai kurios panos juos nori nešiot ne kaip oversize. Beeet kaip norim taip atrodom,ką norim-nešiojam ura.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 20:39)
Mergos ciupkit ta dryzuota kasmyra. Jis nesveiko grozio ir gerio. Nebukit durnos. Best ever megztinis.

Dar nenesiojau, tik uzsidejus buvau, nelabai as ta grozi maciau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 02 20, 21:28)
Dar nenesiojau, tik uzsidejus buvau, nelabai as ta grozi maciau.  unsure.gif

Šiltas,švelnus,minkštutėlis,dailus,smagus,su cinkeliu megztukas wub.gif - toks tas ir grožis,o ko daugiau reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 02 20, 22:28)
Dar nenesiojau, tik uzsidejus buvau, nelabai as ta grozi maciau.  unsure.gif

as tai irgi skaitau skaitau ir nesuprantu-gal man jau kvankt visai, nu bet nei man nei dukrai-ypac tai dukrai jis nepatiko, kazkoks maisas..

o uz sita labai aciu, patiko labai:wub: wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 20 vasario 2018 - 21:32
QUOTE(dives @ 2018 02 20, 21:30)
as tai irgi skaitau skaitau ir nesuprantu-gal man jau kvankt visai, nu bet nei man nei dukrai-ypac tai dukrai jis nepatiko, kazkoks maisas..

Gal tiesiog aplamai nemėgstat tokio modelio/oversize drabužių?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 20, 22:27)
[/b]
drinks_cheers.gif , o šiaip tai va todėl ir nesinori rodytis,kad tuoj ciocėm negerai (nors jau patylėtų  tongue.gifbiggrin.gif Jų modelis ne skinny,bet visai fain atrodo ir taip-nežinotumėm,galvotumėm,kad taip turi būti.
Va taip yra ir su oversize megztukais .Kai kurios panos juos nori nešiot ne kaip oversize. Beeet kaip norim taip atrodom,ką norim-nešiojam  ura.gif

Skonis draugu neturi. Pvz as neisivaizduoju kur tas kamufliazo grozis, net nepaziuriu i ji, o kazkam juk labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 20, 22:32)
Gal tiesiog aplamai nemėgstat tokio modelio/oversize drabužių?

nu taip, as jau nebemegstu, kazkokia melzeja padaro, oversize tinka labaiu turinciom mazesne krutine
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 20, 21:27)
[/b]
drinks_cheers.gif , o šiaip tai va todėl ir nesinori rodytis,kad tuoj ciocėm negerai (nors jau patylėtų  tongue.gifbiggrin.gif Jų modelis ne skinny,bet visai fain atrodo ir taip-nežinotumėm,galvotumėm,kad taip turi būti.
Va taip yra ir su oversize megztukais .Kai kurios panos juos nori nešiot ne kaip oversize. Beeet kaip norim taip atrodom,ką norim-nešiojam  ura.gif

Nevaryk. Jei įdėjai tai reik tikėtis kad ne visi tik alps nuo grožio.

Va man dryžuotas megztinis labai gražus, o kita gtožio nemato. Tai taip ir čia su tom kelnėm. Ir normalu. Pas visas supratimai kitokie. Čiurlionis mūsų kleckuotus marškinius irgi driskiais išvadino ir sakė dykai neimtų. Ale gi pykt negali biggrin.gif
Atsakyti
o uz sita labai aciu, patiko labai:wub:  wub.gif

Nei viena dar neplovėt ?Nedažo tie kaspinai?
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2018 02 20, 21:33)
nu taip, as jau nebemegstu, kazkokia melzeja padaro, oversize tinka labaiu turinciom mazesne krutine

Kažką papainiojote biggrin.gif man jis lb lb wub.gif ir papus turiu duok dieve.
Atsakyti

o uz sita labai aciu, patiko labai:wub:  wub.gif

Kaip dydis situ KASPINUKU? Ar atitinka?:-)
Atsakyti