Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(*Mamis* @ 2018 02 20, 20:50)
Ačiū  4u.gif tad reikėtų geriau 12 dydį pagaudyt smile.gif

Palaukit dar nuomonių.Maniškė dabar apie 147 ir turim 14 dydį,tai toks į didesnę pusę ax.gif
Bet jei imt išaugimui gal ir gerai jums 14 hmm.gif palaukit ką kitos mamkos pasakys biggrin.gif
Gal yra turinčių konkrečiai šį modelį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 20 vasario 2018 - 20:59
QUOTE(ruteliukste @ 2018 02 20, 20:56)
Parodau loft blizgiasias kelnes. Marisa fit modelis, dydis 0 su 93cm per klubus, tinka idealiai. Paveiksluota su blykste.
vartotojo įkelta nuotrauka

Kažkaip per labai aptemptos. Šitos geriau atrodytų laisvos.
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2018 02 20, 20:56)
Parodau loft blizgiasias kelnes. Marisa fit modelis, dydis 0 su 93cm per klubus, tinka idealiai. Paveiksluota su blykste.

O tos ''armonikos'' palei kelius taip ir laikosi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 20, 21:05)
O tos ''armonikos'' palei kelius taip ir laikosi?  unsure.gif

Man tai jos per mažos. Būtų laisvesnės jų nebūtų. Man čia taip atrodo toj nuotraukoj unsure.gif ypač ties šlaunim pertempta. Bet gal tik foto taip.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 21:10)
Man tai jos per mažos. Būtų laisvesnės jų nebūtų. Man čia taip atrodo toj nuotraukoj  unsure.gif ypač ties šlaunim pertempta. Bet gal tik foto taip.

As ta pati pagalvojau, tik pasikuklinau leptelt.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 20:39)
Mergos ciupkit ta dryzuota kasmyra. Jis nesveiko grozio ir gerio. Nebukit durnos. Best ever megztinis.

Suknele irgi labai faina vasarai
Atsakyti
AT palaidine, M dydis, White spalva, kaina 24,99$

J.Crew Wintress belted puffer coat, L dydis, Black spalva, kaina 83,99$

J.Crew Cashmere-lined leather tech gloves, S dydzio GLAZED PECAN spalva, kaina 23,99$

Atsakyti
Nera jos labai aptemptos ir jokiu armoniku nera. Palinkus paveikslavau, nes pries veidrodi del blykstes neiseina zmoniskai nupaveiksluot, o be blykstes tamsu. Buciau tikrai neiskritus ir is 2 dydzio. Cia jau kaip kam patinka laisvumas.
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2018 02 20, 21:14)
Nera jos labai aptemptos ir jokiu armoniku nera. Palinkus paveikslavau, nes pries veidrodi del blykstes neiseina zmoniskai nupaveiksluot, o be blykstes tamsu. Buciau tikrai neiskritus ir is 2 dydzio. Cia jau kaip kam patinka laisvumas.

Nu gal. Bet man lyg norėtųsi jų laisvesnių. A lia klasikinių o ne skinny.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 21:17)
Nu gal. Bet man lyg norėtųsi jų laisvesnių. A lia klasikinių o ne skinny.

Netrink biggrin.gif nei tau, nei man ju nesinoretu isvis biggrin.gif mega gyvatine blizgi subine -ulala vaizdonas butu wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 20, 21:20)
Netrink  biggrin.gif nei tau, nei man ju nesinoretu isvis  biggrin.gif mega gyvatine blizgi subine -ulala vaizdonas butu  wub.gif  biggrin.gif

Ahahaaaa. Ne aš jų nepirkčiau nei už ką tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 21:39)
Mergos ciupkit ta dryzuota kasmyra. Jis nesveiko grozio ir gerio. Nebukit durnos. Best ever megztinis.

Kad mažas cry.gif
Atsakyti