Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2018 02 20, 19:34)
Man tas pirmasis is Frenchtoast irgi patinka. Persiuvau auksines sagas į mėlynas ir dydis tiko puikiai mano skruzdėlytei, nes iš “8 to go” mažiausio švarko iškrito biggrin.gif bet aišku apsivilkus ji tik kelis sykius jį buvo. Mat jai amžinai karšta mokykloje. Kartais kai polo prie sarafano trumpomis rankovėmis užsideda liepiu su megztiniu ar švarku eiti, bet nuėjus į mokyklą vistiek nusimauna. Visi vaikai normaliai, o ji trumpom rankovėm.
O va jei kelnės uniformoje mergaičių būtų, tai jaučiu į mokyklą neitų  biggrin.gif kažkada net džiaugėsi, kad gerai, jog uniforma be kelnių biggrin.gif

Aš nieko nepersiuvau. Dzyn tos sagos. Užsidėjęs buvo vos 2 kart. Rugsėjo 1 ir per mokytojo dieną. Paskui jam karšta jis jo nesivelka ir šūlėj vienais marškiniais būna. Ir tai jam baisus karštis. Kelnės iš 8to go yra baisybių baisybės. Jos blizga kaip veidrodis. Šlykščios. Glamžosi. Jau kokios žiaurios nemoku papasakot. Idiotai. Vaikams tokias medžiagas. Besmegeniai lupikai. Kaina jų auksinė.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 20, 19:34)
Man tas pirmasis is Frenchtoast irgi patinka. Persiuvau auksines sagas į mėlynas ir dydis tiko puikiai mano skruzdėlytei, nes iš “8 to go” mažiausio švarko iškrito biggrin.gif bet aišku apsivilkus ji tik kelis sykius jį buvo. Mat jai amžinai karšta mokykloje. Kartais kai polo prie sarafano trumpomis rankovėmis užsideda liepiu su megztiniu ar švarku eiti, bet nuėjus į mokyklą vistiek nusimauna. Visi vaikai normaliai, o ji trumpom rankovėm.
O va jei kelnės uniformoje mergaičių būtų, tai jaučiu į mokyklą neitų  biggrin.gif kažkada net džiaugėsi, kad gerai, jog uniforma be kelnių biggrin.gif

Plonoms dažniau šalta,taviškė-išimtis biggrin.gif Maniškė kaip tik ko gero labiau renkasi tas kelnes,nei sijonus ar sarafanus,nes jai nepatinka pėdkelnės-pastoviai ale smunka ir reik tempt į viršų huh.gif biggrin.gif dar dar tas pėdkelnes/timpas iš uniqlo pakenčia biggrin.gif
Sijonukas,sarafanas gap'o irgi visai patiko - medžiagos panašios ar net tokios pat jų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 21:44)
Aš nieko nepersiuvau. Dzyn tos sagos. Užsidėjęs buvo vos 2 kart. Rugsėjo 1 ir per mokytojo dieną. Paskui jam karšta jis jo nesivelka ir šūlėj vienais marškiniais būna. Ir tai jam baisus karštis. Kelnės iš 8to go yra baisybių baisybės. Jos blizga kaip veidrodis. Šlykščios. Glamžosi. Jau kokios žiaurios nemoku papasakot. Idiotai. Vaikams tokias medžiagas. Besmegeniai lupikai. Kaina jų auksinė.

O privalot kelnes is ten imt? Spalva atitaikyk ir surask normaliad.

Man buvo su megstiniu nu blyn dumoki 24 eur uz mokyklini ir jis laiko tik 5 men, virsune nuyra rankogaliai baisu.spjoviau suradau ta pacia spalva uzsiuvau amblema ir va kaip naujas bigsmile.gif o mokejau 10 eur
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 20, 19:50)
Man irgi labai nepatinka kaklai.Kodėl tokius daro,kad vos nesmunka žemyn bliuskos,suknios doh.gif Ir šiaip dauguma rūbelių labai platūs,kažkaip net neproporcingai unsure.gif timpos pašiltintos būtų neblogos,bet siaurint reik  rolleyes.gif va apatinės kelnaitės fainos  biggrin.gif

Vava pritariu..
maniau man vienai sita problema su Gymboree.. unsure.gif

bet tikrai kazkaip keistai platus tie rubai ju.

berniukams Next grazzus ir kaina prieinama.
ir siuncia i LT nuo 30 eur. ( kalbu apie europini nexta) 4u.gif
Jei neklystu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 19:44)

Sarafanai tai superinės kokybės. Skalbiu vos ne kiekvieną savaitę, kaip naujas. Ir medžiaga superinė. Megztukas irgi jų fainas, tik vėl nenešioja, nu nes karšta.

Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2018 02 20, 19:46)
Plonoms dažniau šalta,taviškė-išimtis  biggrin.gif Maniškė kaip tik ko gero labiau renkasi tas kelnes,nei sijonus ar sarafanus,nes jai nepatinka pėdkelnės-pastoviai ale smunka ir reik tempt į viršų  huh.gif  biggrin.gif dar dar tas pėdkelnes/timpas iš uniqlo pakenčia biggrin.gif
Sijonukas,sarafanas gap'o irgi visai patiko - medžiagos panašios ar net tokios pat jų  rolleyes.gif

Jei galėtų, tai ištisus metus trumpom kojinėm ir trumpom rankovėm eitų biggrin.gif
Vat su tom nusmukusiom pėdkelnėm tai tragedija blink.gif man atrodo taip turi būti nepatogu, o ji amžinai su tuo nukarusiu klynu, nes nėra laiko kada susitempt, susitvarkyt...
Atsakyti
Mano vaiku sudėjimai turbut neprobleminiai, nes mum ir du kaklais viskas gerai, man liuks ir vaikams patinka, o apatiniai išvis jėga 😍
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 02 20, 19:49)

Man buvo su megstiniu nu blyn dumoki 24 eur uz mokyklini ir jis laiko tik 5 men, virsune nuyra rankogaliai baisu.spjoviau suradau ta pacia spalva uzsiuvau amblema ir va kaip naujas bigsmile.gif  o mokejau 10 eur

Pirkau is ten nes pamatuot galejau. Nes visos kitos gi kai parasiutai. Tai atitaikiau jam jas. Bet sakiau buvo pirmas ir paskutinis kartas. Ir 26 eurai!!!! Totalus vamzdis su tom kelnem.
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2018 02 20, 19:55)
Sarafanai tai superinės kokybės. Skalbiu vos ne kiekvieną savaitę, kaip naujas. Ir medžiaga superinė. Megztukas irgi jų fainas, tik vėl nenešioja, nu nes karšta.

Papildyta:
Jei galėtų, tai ištisus metus trumpom kojinėm ir trumpom rankovėm eitų biggrin.gif
Vat su tom nusmukusiom pėdkelnėm tai tragedija  blink.gif man atrodo taip turi būti nepatogu, o ji amžinai su tuo nukarusiu klynu, nes nėra laiko kada susitempt, susitvarkyt...

Sakai nupirkt jam sarafana? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(_evita_ @ 2018 02 20, 19:52)
Vava pritariu..
maniau man vienai sita problema su Gymboree..  unsure.gif

bet tikrai kazkaip keistai platus tie rubai ju.

berniukams Next grazzus ir kaina prieinama.
ir siuncia i LT nuo 30 eur. ( kalbu apie europini nexta)  4u.gif
Jei neklystu  ax.gif  4u.gif

Berniukams next grazu kurie maziukai. O 145 ugio vaikams jau viskas daug daug niuriau. Kol mazulis buvo pirkau smagius ir megztukus ir dzinsiukus ir daug ka.
Atsakyti
JMD aplankyk OVS kids parde ten italų, esu pirkus džinsus tamsiai melynus i mokykla uz 10 eur labai gerai nesiojas, ten ir stilingu yra normaliom kainom per sale uz 11-12 eur gali pajampt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 20 vasario 2018 - 20:11
Ačiū merginom už siuntinuką smile.gif Tenka parduoti jcrew megztuką, sviesiai pilkos spl, L dydis, kaina 25eur.

https://www.jcrew.co...isFromSale=true
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 02 20, 20:10)
JMD aplankyk OVS kids parde ten italų, esu pirkus džinsus tamsiai melynus i mokykla uz 10 eur labai gerai nesiojas, ten ir stilingu yra normaliom kainom per sale uz 11-12 eur gali pajampt.

Buvau. Nieko gero. Ir lBai baisiai pasiuti. Su dzinsais jiem negalima. Jiems reikia melynu kelniu. Teks uzsiimt paieskom. Nes jau geda man toki vaika leist. Keliai blizga isdube, sikna blizga isdubus. Siaubas visiskas. Ziema kai salta jos pasidaro kaip dratas. Susala. O pavasari kai silta jos visgi su vilna as manau kiausai nukris jam nuo issutimo. Fujjjj
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2018 02 20, 21:15)
Ačiū merginom už siuntinuką  smile.gif Tenka parduoti jcrew megztuką, sviesiai pilkos spl, L dydis, kaina 25eur.

https://www.jcrew.co...isFromSale=true

pirkciau toki s ar m 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 02 20, 19:49)

Man buvo su megstiniu nu blyn dumoki 24 eur uz mokyklini ir jis laiko tik 5 men, virsune nuyra rankogaliai baisu.spjoviau suradau ta pacia spalva uzsiuvau amblema ir va kaip naujas bigsmile.gif  o mokejau 10 eur

Megztinis ten rodos irgi 26 ar 28 €. As zaroj uz 11 € nupirkau. Liuksinis. Kita is uniqlo. Koks grazus. Afigienas megztukas. Tai keiciu kas savaite.
Atsakyti