Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Landsend nesirenka?
Atsakyti
gap daug ko nededa į krepšį cool.gif ar čia vėl kokie cokiai kalti hmm.gif
Atsakyti
Gal kam LOFT MARISA raudonų 14 dydžio kelnių, 19 EUR,
dabar jau brangiau smile.gif

https://www.loft.com...p;prodId=438730
Atsakyti
Rapoja, o Zara neziurejai kelnių, as paemiauhttps://m.zara.com/u...origin=shopcart mėlynas, gavau ne placios ėmiau rugsėjui, tai kaip nesiojasi dar nzn, kol kas patiko 4u.gif
Atsakyti
Parduodu naujus Gap factory girlfriend dzinsus. Dydis 4/27. Labai minksti ir smagus. Nepataikiau su dydziu. Kaina 20€

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 02 20, 18:22)
Rapoja, o Zara neziurejai kelnių, as paemiauhttps://m.zara.com/u...origin=shopcart mėlynas, gavau ne placios ėmiau rugsėjui, tai kaip nesiojasi dar nzn, kol kas patiko 4u.gif

Ne neturėjo.Zara pamenu visą kostiumą kelnes+švarkelį vyresniajai buvom nupirkę,tai toks stiliovas buvo ir gerai nešiojosi.Gap man patinka,kad nėra plonos ,tas audinys toks tamprus ale megztas wub.gif smile.gif O gap tas kur įdėjau esi pirkusi ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 20, 20:30)
Ne neturėjo.Zara pamenu visą kostiumą kelnes+švarkelį vyresniajai buvom nupirkę,tai toks stiliovas buvo ir gerai nešiojosi.Gap man patinka,kad nėra plonos ,tas audinys toks tamprus ale megztas wub.gif  smile.gif  O gap tas kur įdėjau esi pirkusi ?

Ne dar nesu, mano dar tik rudeni pirmoke bus 4u.gif Zara neskystos jos medvilninės, matysiu kaip nesiosis
Atsakyti
Fainuole

Dar viena
Atsakyti
Gal visai nieko g.gif kam trumpa suknia galima su kelnėm nešiot rolleyes.gif biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
parduodu per mergaites pirkta nauja, su etikete J.Crew parka, pukine, dydis xs-s (is vaiku skyriaus 16). 
spalva RED WINE (bordo), labai kokybiska, silta, ilga. Kaunas. temos neseku, parasykite i az. 

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 20, 17:16)
drinks_cheers.gif
Man irgi gymboree negražūs rūbai, net nemoku pasakyt kodėl. Kažkokie šiaip sau, tokie visai ne kokie, be veido biggrin.gif esu pirkus suknelių, jau atrodo išrenku kas gražu, ale kai gaunu verkt norisi ir keikiu save, kam pirkau.

Pritariu ir as.. 4u.gif

Berniukams isvis tragiski.
mergaitei pakenciami.

Bet paskutiniai isvis nuvyle. Bliuzonai mano 6 metu panai visi dideli. Kaklai kazkaip iskirpti nesamoningai.

Kiek sykiu sakiau nepirksiu, bet susigundau kartais kazka nupirkti irgi paskiau keikiu save, kam neatsispyriau bandos jausmui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_evita_ @ 2018 02 20, 18:45)
mergaitei pakenciami.

Bet paskutiniai isvis nuvyle. Bliuzonai mano 6 metu panai visi dideli. Kaklai kazkaip iskirpti nesamoningai.

Kiek sykiu sakiau nepirksiu, bet susigundau kartais kazka nupirkti irgi paskiau keikiu save, kam neatsispyriau bandos jausmui  biggrin.gif

Man irgi labai nepatinka kaklai.Kodėl tokius daro,kad vos nesmunka žemyn bliuskos,suknios doh.gif Ir šiaip dauguma rūbelių labai platūs,kažkaip net neproporcingai unsure.gif timpos pašiltintos būtų neblogos,bet siaurint reik rolleyes.gif va apatinės kelnaitės fainos biggrin.gif
Atsakyti