Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2018 02 20, 13:12)
Tuoj imsiu

Super 4u.gif !
Atsakyti

Mergaitės, jei kuri turėtų, mielai perpirkčiau tų kelnių su bantukais 0 dydį 4u.gif
Nesvarbu,kad chaki ir trumpos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 20, 14:12)
Tuoj imsiu

Turime laisvus:
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka

O pirštinės su 18.5-19cm plaštaka S ar M geriau imti gal kas žinote. Kai odinės, tai norisi patogumo, kad neveržtų, nes kiek esu matavusis odinių, visos kažkokios ankštos ar čia man jos neįtinka tik ax.gif
Atsakyti
Kokią nuolaidikę turite Old Navy?
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2018 02 20, 13:33)
O pirštinės su 18.5-19cm plaštaka S ar M geriau imti gal kas žinote. Kai odinės, tai norisi patogumo, kad neveržtų, nes kiek esu matavusis odinių, visos kažkokios ankštos ar čia man jos neįtinka tik  ax.gif

M imciau

QUOTE(Lux @ 2018 02 20, 13:59)
Kokią nuolaidikę turite Old Navy?

30% minusuoja krepsy

Laukiu GAP ir GAP FACTORY su 49% viskam, JCREW su 40%
Atsakyti
Bandžiau įvest nuolaidos kodą, bet meta klaidą. Tai kaip suprantu šiai prekei netaikys papildomos nuolaidos?
https://www.jcrew.co...amp;cartIndex=0
Pabandykit kas patikrint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2018 02 20, 14:07)
Bandžiau įvest nuolaidos kodą, bet meta klaidą. Tai kaip suprantu šiai prekei netaikys papildomos nuolaidos?
https://www.jcrew.co...amp;cartIndex=0
Pabandykit kas patikrint 4u.gif

Vaikiskiems kodas negalioja
Atsakyti
QUOTE(XSaulute @ 2018 02 20, 15:15)
Nelaukit nuolaidos  mirksiukas.gif Ta suknutė darželinukei mergytei  ax.gif Juk tikrai yra gražių moteriškų suknelių.

drinks_cheers.gif perkant ir rengiantis is vaikisku labai slidi riba tarp grazu ir juokinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 20, 14:10)
Vaikiskiems kodas negalioja

Ačiū mirksiukas.gif

Nu ir gerai irnesakyk.gif ieškau batų mažei, o atrandu visokio gėrio, tik ne batų biggrin.gif Berną apipirkt paprasčiau.
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2018 02 20, 14:22)
Ačiū mirksiukas.gif 

Nu ir gerai  irnesakyk.gif ieškau batų mažei, o atrandu visokio gėrio, tik ne batų biggrin.gif  Berną apipirkt paprasčiau.

Čia kaip taip berną paprasčiau aprengt. Prašom rodyt. Nes aš tik klaikyznas randu
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2018 02 20, 11:11)
Sausa, tik kaži kur mėginukų būtų galima gauti, nes kaina didoka nežinant ar tiks pirkti.  smile.gif

Jei Vln, tai universiteto vaistine pilsto juos i mazas talpas
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 20, 14:24)
Čia kaip taip berną paprasčiau aprengt. Prašom rodyt. Nes aš  tik klaikyznas randu

Na gal tik man paprasčiau - džinsai, džempai ir ramu biggrin.gif Pats tai apskritai tik vieną pageidavimą turi - kad batai be raištelių būtų. O va su dama kas kita.. vien tik į suknių skyrių užsukus mama vieno aikčiojimo wub.gif
Atsakyti