Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2018 02 19, 21:33)
Ir ilgis skonio reikalas.Aš esu kažkada specialiai ėmus tall,kad normaliai ilgos būtų,nors irgi buvo įvardintos ankle - nešiojančioms tall - ankle,o man sulyg kauliuku  rolleyes.gif Visokių reik irnesakyk.gif  smile.gif

Aš nebegaliu pakęst tų gaidiškų kelnių. Atrodau kaip su išaugtinėm. Man žiauriai netinka. Tai vien todėl daug kurių neperku.
Atsakyti
Ir ilgis skonio reikalas.Aš esu kažkada specialiai ėmus tall,kad normaliai ilgos būtų,nors irgi buvo įvardintos ankle - nešiojančioms tall - ankle,o man sulyg kauliuku  rolleyes.gif Visokių reik irnesakyk.gif  smile.gif

As taip kazkada esu issidurus- regular trumpintu kelniu visi susiaurejimai isformavimai buvo ne ten kur reikia, atrodziau blogiau uz Šurika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 19, 21:37)
As taip kazkada esu issidurus- regular trumpintu kelniu visi susiaurejimai isformavimai buvo ne ten kur reikia, atrodziau blogiau uz Šurika  biggrin.gif

Tai tavo liemuo toks ilgas kojos trumpos ir subinė žemai? Nes paprastai regular nuo tall kelbės tik vidine siūle o ne pačiu liemens ilgumu skiriasi. Neteko pastebėt kad tall kelnių liemenį ilgintų. Suknelių taip, bet kelnių rolleyes.gif
Atsakyti
Panos,prisipažinkit až kurios fb į draugus kviečiat,kad žinočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 02 19, 20:21)

Eilini karta issiduriau! Emiau 2 dydi, nuskesiu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 19, 21:57)
Panos,prisipažinkit až kurios fb į draugus kviečiat,kad žinočiau  biggrin.gif

biggrin.gif rapojos kelniu apziurai eile susidare biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif beje tos kelnes ir ilgesnes ir trumpesnes tau tiktu. Db manau pats tas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 19 vasario 2018 - 22:01
QUOTE(spygliz @ 2018 02 19, 21:59)
biggrin.gif rapojos kelniu apziurai eile susidare  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nuuuuuu
Atsakyti

bet labai gerai žiūrisi tas ilgis ir tas modelis visai keičiasi ant žmogaus realybėje...

Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2018 02 19, 22:01)
bet labai gerai žiūrisi tas ilgis ir tas modelis visai keičiasi ant žmogaus realybėje...

Su bateliais vėl kitaip atrodytų ,gal būtų gražiau (...ir nešiojančios nors pora dydžių mažesnes biggrin.gif ) rolleyes.gif
Atsakyti
Nesu turėjus Loft kelnių. Su 92cm per storąją kokį dydį kelnių reikėtų imti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 19, 21:57)
Panos,prisipažinkit až kurios fb į draugus kviečiat,kad žinočiau  biggrin.gif

Va matot, buriai foloveriu deka kelniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2018 02 19, 22:17)
Nesu turėjus Loft kelnių. Su 92cm per storąją kokį dydį kelnių reikėtų imti?  ax.gif

Pas mane tiek. Keliauja 2 dydis uzsakytas, tai pagal komentarus paskesiu:( manau 0 tada imti reiktu hmm.gif
Atsakyti