Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 02 17, 19:49)
S

Bet, kad ten XXS-XS arba S-M, ir jei oversize, tai antrasis bus labai jau didelis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2018 02 17, 20:40)
Bet, kad ten XXS-XS arba S-M, ir jei oversize, tai antrasis bus labai jau didelis unsure.gif

Jis nedidintas. Jo modelis oversize. Jo rankovės potrumpės. Aš dėviu tikrą L,ą dabar. Pirkau L-XL ir nerealiai gerai atrodo.
Be to. Jei taip bijomasi oversize modelių jų iš viso tada pirkt nereikia. Arba pirkti 2 dydžius ir kažkurį prisitaikyti. Tik manau kad tas xxxxxxxxs gali atrodyt išaugtinis.
Atsakyti
https://www.groupon....08-00259060b5da
Padekit issiaiskinti 4u.gif Sitam rinkinyje tik kapos dviem zmonem ar ir lempeles bus dvi? Ir kokio stiprumo, t.y. kiek procentu bus svirkstai?
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2018 02 17, 18:42)
Eina sau... Vvjuka citavau, Tave nucitavau... senatvė matyt...
Jei pirmadienį atvež dėžes, tai antradienį dalinsiu  4u.gif

Aciu,Sandrute, tikrai noreciau pasimatuot smile.gif jau bijau kazka ir pirkt. Viskas grazu, bet....
Atsakyti
Gal kuri turite yahoo pasta??? Nuo 14val. niekaip neprijungia unsure.gif unsure.gif jau nebesuprantu, kas darosi unsure.gif
Ar jum viskas tvarkoje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(likija @ 2018 02 17, 20:58)
Gal kuri turite yahoo pasta??? Nuo 14val. niekaip neprijungia unsure.gif  unsure.gif  jau nebesuprantu, kas darosi unsure.gif

Ne. Rašo serverio klaida. Mano klientai jau mane sakė "prilečiu zastreliu" nes niekaip ataskaitų nei gaunu nei persiųst galiu. Bet nieko negaliu padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 17 vasario 2018 - 21:02
QUOTE(vvjuka @ 2018 02 17, 20:57)
Aciu,Sandrute, tikrai noreciau pasimatuot smile.gif  jau bijau kazka ir pirkt. Viskas grazu, bet....

...bet viskas ten tinkama ir pritaikoma ir senoms. Nieks nesendina taip smarkiai, kaip uzstrigimas vienam stiliuj ir laike.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 02 17, 21:01)
Ne. Rašo serverio klaida. Mano klientai jau mane sakė "prilečiu zastreliu" nes niekaip ataskaitų nei gaunu nei persiųst galiu. Bet nieko negaliu padaryt biggrin.gif

Tai tau daba reik nepersaunama liemene pirkt. Einam ieskot.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 17, 21:05)
...bet viskas ten tinkama ir pritaikoma ir senoms. Nieks nesendina taip smarkiai, kaip uzstrigimas vienam stiliuj ir laike.
Papildyta:

Tai tau daba reik nepersaunama liemene pirkt. Einam ieskot.

Varom biggrin.gif biggrin.gif ir kaip aš nepagalvojau biggrin.gif sėdėjau jau bijojau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2018 02 17, 20:33)

gal, tebūnie ... 🤗😂 😉
QUOTE(ciurlionis @ 2018 02 17, 20:34)
na taip,teigiamas  4u.gif

😘👍🍾

QUOTE(JMD @ 2018 02 17, 20:43)
Univere kūryjom nesveikai, perkarę buvom. Kūryt metėm sveikai gyvent ėmėm lašiakis aptukom  biggrin.gif

tas tai ne mitas, tikrai 😅
QUOTE(spygliz @ 2018 02 17, 21:10)
Sollo sveikinu su teigiamu atsakymu smile.gif))))))))
Juokingai Ciurlionio atsakymas nuskambejo smile.gif))

ačiū, tik ne du brūkšniukai 🤓
QUOTE(likija @ 2018 02 17, 21:58)
Gal kuri turite yahoo pasta??? Nuo 14val. niekaip neprijungia unsure.gif  unsure.gif  jau nebesuprantu, kas darosi unsure.gif

jau baigiu pratrint rodomąjį pirštelį nuo zulinimo per ekraną😡 iki šiol neįsileidžia yahoo 😰
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2018 02 17, 19:59)
kas megstat merino tippius 😉 su vyšniukais 👍
https://www.jcrew.co...rry-patch/H7143

Nusisausiu su tuo kriu. Ir sitas koks grazus, bandau atsilaikyti duel.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 17, 22:06)
Varom  biggrin.gif  biggrin.gif ir kaip aš nepagalvojau  biggrin.gif sėdėjau jau bijojau  biggrin.gif  biggrin.gif

Geriau jau pati atsišaudyk, kokį brauningą užsisakyk 😉
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2018 02 17, 21:08)

jau baigiu pratrint rodomąjį pirštelį nuo zulinimo per ekraną😡 iki šiol neįsileidžia yahoo 😰

Mano visa diena veikia, bet as per tel einu.
Atsakyti