Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ciobreliss @ 2018 02 15, 03:08)
Kur perki? 😊

anksčiau iš vokiškų vaistinių pirkau, dabar dar vis turėjau, bet jau baigiu, tai vėl reiks ieškot
Atsakyti
Maciau diskusija apie drekiklius, losjonus, tai mane nustebino sis, gavau mini buteliuka kaip megini, visad turejau ypatingai sausa blauzdu oda, sis labai padejo, greit susigeria, kvapas keistas - lyg sultinio kubelio, bet greit dingsta, nelieka jo.
https://www.amazon.c...e/dp/B00BX57IOC
Atsakyti
Visazines, turiu klausima. Drauge pirko AMOUAGE epic kvepalus is kazko ir pas ja kamstukas neprisitraukia pats, pas mane epic prisitraukia, ar tai skaitosi neorginalai? ax.gif Pvz, pas mane interlude irgi neprisitraukia.
Atsakyti
Ar gera kaina ir spalva? http://www.lordandta...p;bmUID=m6hVels
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 02 15, 21:19)

Labai gera, tik neperkame Lord...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 15, 21:23)
Labai gera, tik neperkame Lord...

Echh, nu kodėl jūs taip... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2018 02 15, 23:19)
Visazines, turiu klausima. Drauge pirko AMOUAGE  epic kvepalus is kazko ir pas ja kamstukas neprisitraukia pats, pas mane epic prisitraukia, ar tai skaitosi neorginalai?  ax.gif  Pvz, pas mane interlude irgi neprisitraukia.

Viskas prisitraukia paspaudus biggrin.gif Pas mane irgi ivairiai. Neprisitraukia savaime pirkti is fragrancenet. Smarkiau paspaudus viskas ok, uzsidaro.
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2018 02 15, 21:56)
anksčiau šį iš JAV siųsdavomės, nepamainomas. Dabar Lenkijoje radome pirkti. Nieko geresnio nesu radusi.

http://www.vaseline....ted-lotion.html

O kur ji perkat? Ar jie siuncia ir i lietuva?? smile.gif

O kulnams gal zinot koki geri?? Nepadeda akmenukas, reikia kazko veiksmingo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 02 15, 21:24)
Echh, nu kodėl jūs taip...  biggrin.gif

Ne mes, parde blogiete, uzblokavo...
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2018 02 15, 23:19)
Visazines, turiu klausima. Drauge pirko AMOUAGE  epic kvepalus is kazko ir pas ja kamstukas neprisitraukia pats, pas mane epic prisitraukia, ar tai skaitosi neorginalai?  ax.gif  Pvz, pas mane interlude irgi neprisitraukia.

Magnetinis kamstelis ar ne - priklauso nuo leidimo metu
Atsakyti
Kokia idomi siandienos tema bigsmile.gif

Turim laisva Ariel lelyte, pirkta uz $12.00

QUOTE(Leslie @ 2018 02 14, 09:14)
Laba diena,

ačiū didžiulis Rudaplaukei, visai komandai, ir ypatingai didelis ačiū Loren  wub.gif  už siuntinį ir pagalbą jį nugabenti į mašiną  biggrin.gif

QUOTE(Lila @ 2018 02 14, 09:36)
As irgi noreciau padekoti komandai uz kruva geriu wub.gif

QUOTE(rapoja @ 2018 02 14, 14:33)
Ačiū komandai už siuntinuką  wub.gif  smile.gif

QUOTE(Ingošša @ 2018 02 15, 01:17)
Labas rytas  4u.gif  4u.gif  4u.gif Uj mergaites jau tokia laiminga gavus RL dzinsus dazytus 

aciu jums uz pirkinius ir tokius issamius atsiliepimus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 15 vasario 2018 - 21:33
QUOTE(rudaplauke @ 2018 02 15, 21:28)
nezinociau net kaip tai reiktu daryti  biggrin.gif

Po kaldra pakišti lotuliukas.gif

Tas tai buvo topas, vis nusišypsau prisiminus ir įsivaizdavus, kaip ten buvo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIJADA: 15 vasario 2018 - 21:32