Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2018 02 15, 17:36)
[url=https://factory.jcrew.com/p/girls-clothing/skirts_dresses/dresses/girls-ruffletrim-tshirt-dress/B4177?sale=true&color_name=hthr-dusk]Mergaitiska pilka suknele

Kažin tie balti kvarbatkiukai nusiardytų?
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2018 02 15, 17:07)
moralas tobulas -  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Del tokio "inteligentisko" mastymo visuomene pas mus ir progresuoja taip letai.
Mediko darbas "siek tiek" skiriasi nuo kitu, uz kuriuos irgi moka mazai. As ne apie kysius, o apie zmoniu poziuri, kad "patys pasirinko - patys kalti". Tie "patys kalti" gyvybes gelbsti siaip jau.

Linamoc, nesiplečiant kažkaip ne taip ir ne ten sudėjote akcentus blink.gif
Taip patys pasirinko darbą, laisva valia, su šiai dienai žinomais iššūkiais ir sunkumais, bei atsakomybe. Kaip ir išdėsčiau medikų dėka turiu dukrą, ir niekaip nenuvertinu, o priešingai aukštinu šią proofesiją, bet ne kiekvieną gydytoją kaip asmenybę. O visuomenės progresavimui, aš kaip pilietė pritariu, jog verti kaip ir kitos sritys atlyginimų kilimo, ko negaliu pati padaryti realiai, bet kaip pilietė - realiai savo veiksmais galiu nedalyvauti kyšininkavimo procese ir neskatinti korupcijos. Čia tik mano nuomonė biggrin.gif o pasirodo buvo verta patylėti biggrin.gif , bet kor tau žemaitė patylies biggrin.gif
Atsakyti
Superine kaina odines rankines
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 15, 16:50)

Fainaaaa
Atsakyti
Odine kuprine
Atsakyti
Turim laisva S dydzio kasmyra uz 52,99$
vartotojo įkelta nuotrauka

Turim laisva Collared Tippi sweater XXS dydi uz 34,99$

Turime laisva AT palaidine, M dydzio White spalvos uz 24,99$

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 15, 11:39)
Svarbiausia kišeniu nedraskyt per prievarta, chalatu gaila  biggrin.gif
Geriausia padeka yra mandagus bendravimas. Jei baisiai norisi islaidaut, geliu nupirkit  biggrin.gif  Nezinau kaip del vyresnes kartos kolegu, bet mano aplinkoj visi adekvatus tuo klausimu, dirba po pusantro etato ir daugiau, bet pacientu nereketuoja  biggrin.gif

Gal Gafsa labai jauna ir dar nepratus. Mano giminej beveik vien medikai, isskyrus mane, tai labai gerai zinau ta tema biggrin.gif

Jaunimas DAR neprates imti kysiu, bet cia tik laiko klausimas, jei Lietuva nesikeis. Nereikia cia lialia, kad uztenka grazaus bendravimo. Nes neuztenka, ypac, jei esi jauna, o tavo vyras ne verslinykas. Jei antra puse islaiko, tai gali zaist gydytoja.

Vyrese karta - aisku, kad labai megsta padekas biggrin.gif Mano tetis liudedavo, kad niekas vyno nenese, o tik brendziai biggrin.gif Vienareiksmiskai geriausia padeka - pinigai.

Gydytojai gydytojams irgi duoda pinigus, kas man nesuvokiama blink.gif Bet tokios realijos.

As nekenciu kysiu ir labai pykau, kai man uz akiu mano anyta vis tiek dave po gimdymo. Tetis irgi, pats budamas chirurgas. Ta suzinojau tik po daug metu, nuo manes slepe, nes zinojo mano pozicija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 vasario 2018 - 17:45
QUOTE(pauliniausia @ 2018 02 15, 15:41)
biggrin.gif  nu taip, bet ar ne visų namuose būna situacijų, kad ir mes Kalėdų renginių nebežinom kur tuos vaikų gautus saldainius iškišt biggrin.gif , mūsų siuntinukų dalintojos irgi manau galėtų bėdavotis  biggrin.gif  jei porą kartų kategoriškai ta daktarė iš vieno žmogaus neimtų - su pasakymu jums paciai labiau reikia, nu ir nebeneštų  biggrin.gif  ar ne taip? žodžiu, žinot, apetitas auga be valgant, įsimeta diabetai nuošokoladų, tai lakstyk po miestą sukdamas galvą kuom nustebint? realiai ir tie šokoladai yra neprivalu, o jei imi, tai ir džiaugies o ne dar girtis, kad prie žmogaus išmest norisi. Ai žodžiu...auksiniai žodžiai dar dvi kartos ( o norėtūsi greičiau) ir  pasveiks visuomenė.

Jūs galvojate nesako? Sako ir net labai sako. Ir neima ir stengias pačiom bzbytėm atgal in trankenukus sudėt. Sakė nepadeda ir nešimas begalinis vyko ir vyksta.
Atsakyti
laisvas

JCREW Majesty Peacoat
Heather Graphite spalvos - 6 dydis-$50
tik is parduotuves atejo be etikeciu,be devejimo zymiu

https://www.jcrew.com/p/49360
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 15 vasario 2018 - 19:06
[quote=RIJADA,2018 02 15, 16:55]
https://www.jcrew.co..._name=hthr-grey

Žiūriu į tą sukenką sau, bet bus per trumpa čiuju hmm.gif
Papildyta:

Nera ji trumpa, su 169ugiu vos ne iki keliu m dydis
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 02 15, 17:44)
Gal Gafsa labai jauna ir dar nepratus. Mano giminej beveik vien medikai, isskyrus mane, tai labai gerai zinau ta tema biggrin.gif

Jaunimas DAR neprates imti kysiu, bet cia tik laiko klausimas, jei Lietuva nesikeis. Nereikia cia lialia, kad uztenka grazaus bendravimo. Nes neuztenka, ypac, jei esi jauna, o tavo vyras ne verslinykas. Jei antra puse islaiko, tai gali zaist gydytoja.

Vyrese karta - aisku, kad labai megsta padekas biggrin.gif Mano tetis liudedavo, kad niekas vyno nenese, o tik brendziai biggrin.gif Vienareiksmiskai geriausia padeka - pinigai.

Gydytojai gydytojams irgi duoda pinigus, kas man nesuvokiama blink.gif Bet tokios realijos.

As nekenciu kysiu ir labai pykau, kai man uz akiu mano anyta vis tiek dave po gimdymo. Tetis irgi, pats budamas chirurgas. Ta suzinojau tik po daug metu, nuo manes slepe, nes zinojo mano pozicija.

Atvirksciai. Kol esi jaunas, pilna aktyviai norinciu pripratint, kiša musu zmones tik daina. Bet su amzium nagleji ir ismoksti pasakyt NE taip, kad suprastu is pirmo karto.
Atsakyti

Arba sito XL-$6.49
https://www.jcrew.co...-bodysuit/H3587
Spalva kaip foto, minkstas, malonus.

Turiu tokį juodą M dydį, nes pabijojau, kad S bus trumpokas (esu 176 cm). Labai fainas daiktas.  :4u: 

Atsakyti