Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Nu ir temą užvedėt. Mano tėtis turėjo daug širdies problemų ir eilinį kartą reikėjo operacijos, buvo paskirta jauna skyriaus vedėja. Tėtis norėjo jai duoti pinigų, o ši jam atrėžė - aš uždirbu daugiau nei jūs. Tas tiesa, nes tėtis tik invalidumą gavo. Va tokie gydytojai iš didžios raidės. O va mama bijo eiti į polikliniką, nes gal gydytojos gimtadienis, gal vardadienis ar dar velniai žino kas ir reikia jai kazko nešti, beje perspėjo, kad pas ją debeatas, tai suprask saldainiai netinka... 

Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 02 15, 14:12)
Arba sito XL-$6.49
https://www.jcrew.co...-bodysuit/H3587
Spalva kaip foto, minkstas, malonus.

Aš į jį žiūriu, nu bet neįsivaizduoju, kaip dėvėčiau. Džinsų va taip diržu į viršų jau daug metų nebenešioju, nes kai esi ne S ir net ne M, tai savaime suprantama. O to žalio kriu kitaip ir nedėvėsi.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2018 02 15, 14:49)
O va mama bijo eiti į polikliniką, nes gal gydytojos gimtadienis, gal vardadienis ar dar velniai žino kas ir reikia jai kazko nešti, beje perspėjo, kad pas ją debeatas, tai suprask saldainiai netinka... 

Maximoj yra skyrius diabetikams, ir gan nemazas. biggrin.gif

Megzta suknia, rase, kad didinta

Bonzur tipis

XL kasmyras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 15 vasario 2018 - 14:59
QUOTE(elizieja @ 2018 02 15, 15:49)
<p>Nu ir temą užvedėt.  O va mama bijo eiti į polikliniką, nes gal gydytojos gimtadienis, gal vardadienis ar dar velniai žino kas ir reikia jai kazko nešti, beje perspėjo, kad pas ją debeatas, tai suprask saldainiai netinka... </p>

Čia tai geras, kai ir pas mus prieš kalėdas atėjo zakrastionas paderinti kada kunigėlis gali ateiti kslėdoti. Išeidamas ir sako: žinokit kunigėlis geria tik degtinė ;)
Atsakyti
QUOTE(pauliniausia @ 2018 02 15, 14:35)
Labas, apie kyšius pasisakysiu, nors dažniau būnu stebėtoja. Esu davus ir ne kartą, tokiems kurie net nieko nepadarė, o  stovėjo akivaizdžiai kišenę atkišę, o kitą dieną net darbe nebuvo, ir tik vienas gydytojas kuris realiai ištraukė ir grąžino 2 metų dukrą iš mirties nagų, kai norėjom atsidėkot - pagrąsino iškviesiąs policiją, jei jaučiat padėką sako užteks tortuko kolektyvui skyriaus prie kavos. Kauno klinikose Kilda toks buvo - tikiuos ir tebėra.  Kauno klinikose neėmė niekas niekur 2 tortukai reanimacinei ir skyriui ir mano angelas išgelbėta. Klaipėdos vaikų ligoninėje reanimacinėje bože bože kiek palikom tada dar litukų, viskas vyko prieš 7 metus.
    Šiai dienai mūsų šeimos gydytojai bei sesutei nešu dovanytes Kalėdoms bei Velykoms pagal situaciją, (bet ne pinigais), bet man realiai yra už ką, aš joms naktį galiu paskambint bėdai esant, į namus po darbo val yra lėkusios pas mus.
  Tėvukas į senatvę serga, turi ilgametę gydytoją - neša, aš nebenešiu.
Kai jam atėjo onkologinis atsakymas - šaukiau jei pjaut tai tik pas geriausią, ėjau su sese jaunesne, ta jezau sako mirsiu iš gėdos, ir net nebuvo reikalo traukt jaunokas daktaras, sako ryt (be eilės) tėvas tegul stovi 9 čia skyriuje, dar po paros atliko - SĖKMINGĄ- operaciją.

Moralas šiai dienai mano toks - gerai, kad baudžia, blogai, kad tiek mažai tepagauna, juk tai yra darbas kurį medikas, kaip ir aš kitą srity pasirinkau ne šautuvu varoma, o laisva valia. Kad mažai moka, sutinku, bet mažai moka ir man. Manau turi baigtis tie kyšininkavimai sakykit ką norit. Turiu realų pavyzdį, kaip onkologinio gydytoja iš algos Klaipėdos senamiestyje nusipirko ir šikarniai įsirengė butą.  WTF...nesikeikiant.

Na, teisybes vardan, vieno kalto nebuna, jei nebuvo reketavimo
Baust reiketu abi puses, kaip ir keliu policijoje
Noretumet atsedet uz savo duotas pakišas?

Nežinantiems - ne visi gydytojai neblogai gyvena is pakišu. Yra legaliu budu- vieni dirba kaip apmokami lektoriai, dalyvauja farmacinese studijose, kur apmokejimas kosminis. Ir viskas legalu, etikos komiteto patvirtinta, kitaip studiju rezultatai negaliotu. Kiti tiesiog aria nuo 7 iki 20.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 02 15, 14:50)
Aš į jį žiūriu, nu bet neįsivaizduoju, kaip dėvėčiau. Džinsų va taip diržu į viršų jau daug metų nebenešioju, nes kai esi ne S ir net ne M, tai savaime suprantama. O to žalio kriu kitaip ir nedėvėsi.

As deviu kartais baltus baltinius kisdama, turiu daug graziu dirzu. Bet esme ne tame. Esme man tame, kad mane erzina graibyt tas knopkas klyne, antra, nu taip bjauru kai uzsimauni ant virsaus pvz dar dzinsus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 15, 15:00)
As deviu kartais baltus baltinius kisdama, turiu daug graziu dirzu. Bet esme ne tame. Esme man tame, kad mane erzina graibyt tas knopkas klyne,  antra, nu taip bjauru kai uzsimauni ant virsaus pvz dar dzinsus  blink.gif

mano sonai issiverstu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Silko snudas

Siuvineta silko palaidine

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 15 vasario 2018 - 15:07
QUOTE(linamog @ 2018 02 15, 14:54)
Maximoj yra skyrius diabetikams, ir gan nemazas. biggrin.gif

lotuliukas.gif
O
Džiaugiuosi, kad čia kur dirbu, tokių dalykų nėra ir net nereikia apie tai galvoti. Labai tikiuosi, kad mažais mažais žingsneliais visa tai ateis ir į Lietuvą. Nu kokios dvi kartos dar turi pasikeisti ir bus viskas ok. Buvo vienintelis atvejas, kai norvegė norėjo man duoti pinigų, tai aš labai pasimečiau vien iš to netikėtumo biggrin.gif nu bet tai buvo babulytė 95 metų. Tai tada ir pagalvojau, kad gal buvo taip, kad senoji norvegų karta irgi kažkada duodavo smile.gif Tai va, ateis geri laikai ir į LT, kada nors smile.gif
Atsakyti
oi..oi...tikrai gera siandienos tema...skaitau ir zvengiu viena biggrin.gif
mociutes viska gydytojom velka,balta apranga duodant padeka,einant pas gydytoja debetiniu saldainiu nusinesti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 15, 15:59)
Na, teisybes vardan, vieno kalto nebuna, jei nebuvo reketavimo

Sutinku, baust abi puse, šiuo konkrečiu atveju darbas išskirtinai tik viename skyriuje ir venu etatu, visi sukamės, kaip mokam ir galim, aš irgi užsiimu kitom veiklom po darbo valandų, kad dasidurt, ir milijoai mūsų tokių, įvairių profesijų atstovų.

Bet....frazė .... norisi šokoladus prie žmogaus akių išmest....- nu soryyy čia jau nužmogėjimas. Išsigimsta moralė - patys padedam tam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauliniausia: 15 vasario 2018 - 15:29
QUOTE(spygliz @ 2018 02 15, 15:02)
mano sonai issiverstu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu matai, ne visiem duota tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pauliniausia @ 2018 02 15, 15:27)
Sutinku, baust abi puse, šiuo konkrečiun atveju darbas išskirtinai tik viename skyriuje ir venu etatu, visi sukamės, kaip mokam ir galim, aš irgi užsiimu kitom veiklom pomdarbo valandų, kad dasidurt, ir milijoai mūsų tokių, įvairių profesijų atstovų.

Bet....frazė .... norisi šokoladus prie žmogaus akių išmest....- nu soryyy čia jau nužmogėjimas. Išsigimsta moralė - patys padedam tam.

Mano buvusio vadovo žmona akių gydytoja. Kai man parodė jai prinešmų saldumynų atsargas, aš vos nenuvirtau. Esmė ne tame, kad nevertina tavo šokolado, bet jei to šokolado namie 5 bananų dėžės, ir metai iš metų, tai ką jiem su jais daryt. Net žiauriai mėgdamas apsivemsi tiek berydamas.
Atsakyti