Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 02 15, 12:40)
Mano babūnė kysinyke Nr.1. Jai ejimas pas daktara ir pinigu davimas yra privalomas. Ir tu jos nebepakeisi. Gali ka nori daryt. Baigia man visus nervus istampyt bet nieko padaryt negaliu.

mano mociute, amzina atilsi.., bet ka tik skanesnio jai atvezdavome lauktuviu, is kart sustatydavo i spinteles, pakavodavo , ir sakydavo daktarei nunesiu...... tai pliam...manes tas zveriskai biesindavo. Mes cia su mama stengiames, velkam mociutei vitaminus, o ji viska daktaram:)
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2018 02 15, 15:43)
Aciu
O kiek per liemeni

80 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 02 15, 14:18)
mano mociute, amzina atilsi.., bet ka tik skanesnio jai atvezdavome lauktuviu, is kart sustatydavo i spinteles, pakavodavo , ir sakydavo daktarei nunesiu...... tai pliam...manes tas zveriskai biesindavo. Mes cia su mama stengiames, velkam mociutei vitaminus, o ji viska daktaram:)

Taip. Analogiškai. Aš iš užsienių vis oriveždavau lauktuvių viską išvilkdavo tom doktoršom. Galiausiai nieko nebevežiau arba atidarydavau tik atnešus.
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2018 02 15, 14:17)
LOFT neblogu dalyku yra, arba buvo biggrin.gif prisijunkit, Final sale skyrius

jau buvo biggrin.gif nieko nebeliko

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 15 vasario 2018 - 14:44
QUOTE(ciurlionis @ 2018 02 15, 14:23)
jau buvo  biggrin.gif nieko nebeliko

ko gero buvo?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 15, 12:10)

O nuolaida yra kokia?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 15, 14:25)
ko gero buvo?

nieko gero biggrin.gif tik kad pigiai
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 15, 15:03)
Kodėl niekas neima tos komados pagautos striukes  unsure.gif vis žiūriu žiūriu ir nesuprantu. Aš tai jau laukiu kai orai atšils ir galėsiu pravėdint  wub.gif  wub.gif  wub.gif kailis net nepasakysi, kad dirbtinis biggrin.gif negaliu pakęst netikro kailio bet šitas super, ir nusisega esant reikalui smile.gif striukė lengva, plonesnė, šaltmirėms kaip aš dideliems šalčiams netiks  4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

As vis seile varvinu tii bijau imt kad maza nebutu... paziuriu, pavarvinu ir tiek ;) koki dydi jus emet? Mano krutine 90, sedimoji 100
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kažkada: 15 vasario 2018 - 14:34
QUOTE(kažkada @ 2018 02 15, 14:32)
As vis seile varvinu tii bijau imt kad maza nebutu... paziuriu, pavarvinu ir tiek ;) koki dydi jus emet? Mano krutine 90, sedimoji 100

S, butu ir xs gera ir is M neiskrisciau tikriausiai, superinis modelis wub.gif
Atsakyti
Labas, apie kyšius pasisakysiu, nors dažniau būnu stebėtoja. Esu davus ir ne kartą, tokiems kurie net nieko nepadarė, o stovėjo akivaizdžiai kišenę atkišę, o kitą dieną net darbe nebuvo, ir tik vienas gydytojas kuris realiai ištraukė ir grąžino 2 metų dukrą iš mirties nagų, kai norėjom atsidėkot - pagrąsino iškviesiąs policiją, jei jaučiat padėką sako užteks tortuko kolektyvui skyriaus prie kavos. Kauno klinikose Kilda toks buvo - tikiuos ir tebėra. Kauno klinikose neėmė niekas niekur 2 tortukai reanimacinei ir skyriui ir mano angelas išgelbėta. Klaipėdos vaikų ligoninėje reanimacinėje bože bože kiek palikom tada dar litukų, viskas vyko prieš 7 metus.
Šiai dienai mūsų šeimos gydytojai bei sesutei nešu dovanytes Kalėdoms bei Velykoms pagal situaciją, (bet ne pinigais), bet man realiai yra už ką, aš joms naktį galiu paskambint bėdai esant, į namus po darbo val yra lėkusios pas mus.
Tėvukas į senatvę serga, turi ilgametę gydytoją - neša, aš nebenešiu.
Kai jam atėjo onkologinis atsakymas - šaukiau jei pjaut tai tik pas geriausią, ėjau su sese jaunesne, ta jezau sako mirsiu iš gėdos, ir net nebuvo reikalo traukt jaunokas daktaras, sako ryt (be eilės) tėvas tegul stovi 9 čia skyriuje, dar po paros atliko - SĖKMINGĄ- operaciją.

Moralas šiai dienai mano toks - gerai, kad baudžia, blogai, kad tiek mažai tepagauna, juk tai yra darbas kurį medikas, kaip ir aš kitą srity pasirinkau ne šautuvu varoma, o laisva valia. Kad mažai moka, sutinku, bet mažai moka ir man. Manau turi baigtis tie kyšininkavimai sakykit ką norit. Turiu realų pavyzdį, kaip onkologinio gydytoja iš algos Klaipėdos senamiestyje nusipirko ir šikarniai įsirengė butą. WTF...nesikeikiant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauliniausia: 15 vasario 2018 - 14:49
QUOTE(doviliuke21 @ 2018 02 15, 14:26)
O nuolaida yra kokia??  ax.gif

yra 30%
Atsakyti

Sveiki, ar perkate is 

http://www.lordandtaylor.com/ ?

Atsakyti