Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Abi spalvos siuvinetu sweatshirt

Cocoon bright plum 10 dydis
Atsakyti
Va policijai tai aš rimtai bijočiau duot kyšį,o daktarams kažkaip dar ne biggrin.gif Nors nebeatsimenu kada tai buvo (ačiū Dievui ir 3*tfu).Paskutinį kart ko gero kai pas miegantį gydytoją įsiroviau,nesuprantu kaip jis ten taip greit susisuko hihihi.gif Tėvuką paguldė į ligoninę tada,paprašė daktariukui nunešt rolleyes.gif Po kaldra pakišau-ėmė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 15, 11:10)

Koks grazus man tas Forest spalvos kokonas wub.gif
Atsakyti
Laba diena,
prašau pagalbos, ar size 8 dydis, bus 41 europietiškas ? Ir nuo nurodytos kainos 38,99, dar būtų 30 proc. nuolaida, ar jau čia per gerai noriu smile.gif

https://www.joesnewb...501-sm/ml501cvc

Atsakyti

Merginos, gal kuri turi parduoti RL taskytu dzinsu 26 dydi?

Dar noriu paklaust, gal kuri noretu per mergaites pirko Furla crossbody tasiuko?
Su visais ipakavimais ir etiketemis, naujas smile.gif Mano toks:

vartotojo įkelta nuotrauka

Grazios dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 15, 09:51)
Būtent.  Nepamirsiu vaizdo, kaip lekia kolegė koridorium nuo aktyviu kysininku ir rekia: tik nieko man nekiskiiit  biggrin.gif  biggrin.gif

Kiek aš iš šono pastebiu ir kaip iš nuojautos suprantu, žmonės, kišdami babkes, iškart galvoja galintys KAŽKO daugiau tikėtis iš mediko. Aš, gydytojo vietoje, labai nejaukiai jausčiausi, net sunku pagalvot. O yra gi tokių senienų, kad grynai LAUKIA, kad duosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 15 vasario 2018 - 11:49
QUOTE(Osvile @ 2018 02 15, 11:49)
Kiek aš iš šono pastebiu ir kaip iš nuojautos suprantu, žmonės, kišdami babkes, iškart galvoja galintys KAŽKO daugiau tikėtis iš mediko. Aš, gydytojo vietoje, labai nejaukiai jausčiausi, net sunku pagalvot. O yra gi tokių senienų, kad grynai LAUKIA, kad duosi.

Bun anekdotiniu situaciju biggrin.gif jauna moteris taip susiparino, sako, man gi mama liepe butinai duoti biggrin.gif biggrin.gif sutarem, kad mamai pasakys kad dave, nu kad ramiau jai butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 15, 11:02)
Bun anekdotiniu situaciju  biggrin.gif jauna moteris taip susiparino, sako, man gi mama liepe butinai duoti  biggrin.gif  biggrin.gif sutarem, kad mamai pasakys  kad dave, nu kad ramiau jai butu  biggrin.gif

Kad čia klasika, ne anekdotas. Ir aš tokioj rolėj buvus, eina šikt biggrin.gif
Atsakyti

REEBOK Buy one, get one FREE , reikalingos poros su tokiomis sumomis:$25,$45,$50,$60,$70

Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2018 02 15, 12:08)
Kad čia klasika, ne anekdotas. Ir aš tokioj rolėj buvus, eina šikt biggrin.gif

Mano babūnė kysinyke Nr.1. Jai ejimas pas daktara ir pinigu davimas yra privalomas. Ir tu jos nebepakeisi. Gali ka nori daryt. Baigia man visus nervus istampyt bet nieko padaryt negaliu.
Atsakyti
Macalisteriai vaikams, kiek suprantu, smarkiai didinti? ax.gif
Tai 33-34 eu atitiks K3 ar K4 maždaug?
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2018 02 15, 12:41)
Macalisteriai vaikams, kiek suprantu, smarkiai didinti? ax.gif
Tai 33-34 eu atitiks K3 ar K4 maždaug?

Iš kur visi traukia kad didinti. Nu man jie tip top
Atsakyti