Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Turim laisva S dydzio kasmyra uz 52,99$
vartotojo įkelta nuotrauka

Turim laisva Collared Tippi sweater XXS dydi uz 34,99$

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 15 vasario 2018 - 11:05
Svarbu nepamažint € - kad atsipirktų nuplėšytos kišenės arba nepasakytų ''ačiū,sesutei/slaugytojai perduosiu '' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 15, 11:39)
Svarbiausia kišeniu nedraskyt per prievarta, chalatu gaila  biggrin.gif
Geriausia padeka yra mandagus bendravimas. Jei baisiai norisi islaidaut, geliu nupirkit  biggrin.gif  Nezinau kaip del vyresnes kartos kolegu, bet mano aplinkoj visi adekvatus tuo klausimu, dirba po pusantro etato ir daugiau, bet pacientu nereketuoja  biggrin.gif

ačiū už atsakymą, kažkaip įdomu kaip viskas iš kitos barikadų pusės atrodo smile.gif nereketuoja ir mūsų, ir rūpinasi daugiau nei 100% tada ir norisi nuoširdžiai padėkot.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 15, 10:34)
/aš tai tik už € ,jei jau taip norisi duoti - ima visi ,patogu visiems  biggrin.gif /

Ima tikrai ne visi.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 15, 10:39)
Svarbiausia kišeniu nedraskyt per prievarta, chalatu gaila  biggrin.gif
Geriausia padeka yra mandagus bendravimas. Jei baisiai norisi islaidaut, geliu nupirkit  biggrin.gif  Nezinau kaip del vyresnes kartos kolegu, bet mano aplinkoj visi adekvatus tuo klausimu, dirba po pusantro etato ir daugiau, bet pacientu nereketuoja  biggrin.gif

Aš galiu atsakyti, ką kalba vyresnioji karta biggrin.gif Aišku, negaliu už visus atsakyti, tik kuriuos žinau. Jie absoliučiai nevertina tų visų šokoladų ir skanumynų ir sako, kad, jei jau norisi padėkoti, geriau dešros rinkę, lašinio paltį ar kumpio gabalą padovanotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2018 02 15, 10:35)
Mūsų gydytoja irgi niekada actifedo nesiūlo. Seniau, jis kažkaip buvo leidžiamas vaikams iki 6 metų ar net visai be amžiaus, nepamenu. Bet dabar net info lapelyje parašyta, kad draudžiama iki 12 m. Taip, jis veikia gerai, pati kartais naudoju, bet vaikui duoti labai bijočiau.

O zinot, kaip paprastai tokia info lapeliuose atsiranda? Nes registruojant vaistą, reik kruva dokumentu su patikimom studijom pateikti, o tai brangu. Paprasciau yra pavelint amziu, nei suredaguot popierinius reikalus
Tokiu būdu nemazai vaistu, visam sviete placiai naudojamu, musyse staiga tampa netinkami vaikams iki 16 metu.
O pasalini poveiki gali tureti bet kas, net deksametazonas nuo alergijos gali duot alergine reakcija. Toks gyvenimas.

Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2018 02 15, 11:45)
Aš galiu atsakyti, ką kalba vyresnioji karta  biggrin.gif  Aišku, negaliu už visus atsakyti, tik kuriuos žinau. Jie absoliučiai nevertina tų visų šokoladų ir skanumynų ir sako, kad, jei jau norisi padėkoti, geriau dešros rinkę, lašinio paltį ar kumpio gabalą padovanotų  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Mano giminaitė sako, kad tuos šokoladus norisi prie akių į siuksliadeze mesti biggrin.gif, o kiaušinius ir t.t. mielai namo nešasi.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 15, 10:44)
Ima tikrai ne visi.

Būtent. Nepamirsiu vaizdo, kaip lekia kolegė koridorium nuo aktyviu kysininku ir rekia: tik nieko man nekiskiiit biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 15, 10:44)
Ima tikrai ne visi.

Persiprašau,gal ir per skambiai pasakiau.Yra net paimančių ,o ant rytojaus pervežant į kitą ligoninę - gražinančių good.gif Bet tokių mažiau tikrai.Dar yra tokių,kurie paima,prisistato kaip gydysiantys gydytojai,o ant rytojaus atostogų išeina rolleyes.gif Visokių yra.Čia atvejai iš tėvuko didelės patirties.
Atsakyti
kaip manot, Jcrew dar išmes kokia geresnę nuolaidėlę sale prekėms? ax.gif
Atsakyti
Keisčiau L į M wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 15, 10:34)
hihihi.gif nu Gafsa dėstyk ką gero gauni  bigsmile.gif  biggrin.gif
/aš tai tik už € ,jei jau taip norisi duoti - ima visi ,patogu visiems  biggrin.gif /

Kartais pasitaiko, kad palieka saldainiu ir islekia, arba issirasydami laukneseli perduot palieka, tai turiu prisipazint- suedam, negi ismesi biggrin.gif nors... gal reiketu... o tai kazkaip mazesniu dydziu per seilus daugiau ismeta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 15 vasario 2018 - 11:04