Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mano vaikas - "ausinis". Iki 2 metų niolika ausų uždegimų turėjo.
Nuo tų pačių 2, o gal ir anksčiau per uždegimus gauna actifed'ą+nasonex'ą+sinupretą+plovimą, plovimą plovimą.

Gali purkštaut prieš actifedą, kai šiaip slogos kamuoja, bet, jei eilinė sloga baigiasi uždegimu, tai nematau reikalo vaiko kankint. Plius jis gi griežtai normuojamas - ne daugiau 5 dienų.
Nors, vyrui mano, sakė, sukasi šarikai nuo jo biggrin.gif

Kas man naujo ir, atrodo, veikia neblogai - kažkokios ale gerosios bakterijos į nosį - Rinogerminas, bet jį reikia sąžiningai vartoti taip, kaip parašyta - po savaitę tris mėnesius iš eilės.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 02 15, 10:20)
oplia...nu čia tai reakcija....vyras pasakojo kad vien mergaite palatoje pries adenoidu operacija irgi duota raminanciu buvo, tai vaizdas kraupus....
nu matyt jautrumas didesnis, mums jokios reakcijos.....

Tai aišku, kad ne kiekvienam tas actifedas taip suveikia, nepardavinėtų jo jau... nu bet faktas, kad kai kuriems taip gali nutikt, todėl atsargiai....jau ko tik mums neieškojo, meningito, encefalito, bet viską atmetus pripažino, kad lieka tik encefalinė reakcija nuo actifedo....
Atsakyti
Gafsa, jūs kaip suprantu medikė. Turiu kvailą klausimą, kokia geriausia padėka gydytojui? 4u.gif
kai pinigus duodant nesinori jaustis nepatogiai, o šokoladų turbūt ir taip kalnais gaunat...
Atsakyti

Ir mano sunui buvo tas pats,kai buvo apie 4 metukus.Zinau ka reiskia.

Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2018 02 15, 10:31)
Gafsa, jūs kaip suprantu medikė. Turiu kvailą klausimą, kokia geriausia padėka gydytojui?  4u.gif
kai pinigus duodant nesinori jaustis nepatogiai, o šokoladų turbūt ir taip kalnais gaunat...

hihihi.gif nu Gafsa dėstyk ką gero gauni bigsmile.gif biggrin.gif
/aš tai tik už € ,jei jau taip norisi duoti - ima visi ,patogu visiems biggrin.gif /
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 15 vasario 2018 - 10:35
QUOTE(Ingošša @ 2018 02 15, 08:17)
Labas rytas  4u.gif  4u.gif  4u.gif Uj mergaites jau tokia laiminga gavus RL dzinsus dazytus  yahoo.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif jie nerealus  bis.gif Jcrew merinai kaip visada super super super  bis.gif  yahoo.gif  4u.gif zodziu aciu lb visoms  ploja.gif  oro_buckis.gif  thumbup.gif  assa.gif

As jau laukiu savuju . Jie tikrai nerealus

Gafsa, jūs kaip suprantu medikė. Turiu kvailą klausimą, kokia geriausia padėka gydytojui?  4u.gif

Uz sokolada medikui ir medika ir jus supakuos pagal sios dienos istatymus
Atsakyti

Topas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų gydytoja irgi niekada actifedo nesiūlo. Seniau, jis kažkaip buvo leidžiamas vaikams iki 6 metų ar net visai be amžiaus, nepamenu. Bet dabar net info lapelyje parašyta, kad draudžiama iki 12 m. Taip, jis veikia gerai, pati kartais naudoju, bet vaikui duoti labai bijočiau.
Atsakyti
Turime laisvus:

BEARPAW Emma Tall Genuine Sheepskin Lined Boot, kaina $20
BLACK II - 11US dydis
HICKORY-CHAMPAGNE - 9US dydis
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Clinique Pop™ Lip Colour + Primer, kaina $13.88, Berry Pop spalvos

vartotojo įkelta nuotrauka

Tartan Ruffle Sweatshirt S dydis-$23.99

2 dydis -$99.99
https://www.jcrew.co...hinsulate/49622

XL-$6.49
https://www.jcrew.co...-bodysuit/H3587

CHI silkas uz $9.75
https://www.stockngo...k-Infusion-6-oz

Puritan's Pride Maximum Strength Triple Omega 3-6-9 Fish, Flax & Borage Oils -$2.10
https://www.puritan....ga-3-6-9-010154

Lutein 40 mg with Zeaxanthin -$7.25
https://www.puritan....ctrow1-_-070926

L-$37.09
https://www.jcrew.co...-cashmere/H3686
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 15, 11:35)
As jau laukiu savuju . Jie tikrai nerealus
Uz sokolada medikui ir medika ir jus supakuos pagal sios dienos istatymus

bet jeigu nuoširdžiai norisi padėkoti už rūpestį? rolleyes.gif
Atsakyti

Svarbiausia kišeniu nedraskyt per prievarta, chalatu gaila biggrin.gif
Geriausia padeka yra mandagus bendravimas. Jei baisiai norisi islaidaut, geliu nupirkit biggrin.gif Nezinau kaip del vyresnes kartos kolegu, bet mano aplinkoj visi adekvatus tuo klausimu, dirba po pusantro etato ir daugiau, bet pacientu nereketuoja biggrin.gif
Atsakyti

cia rimta:)

as visad uz pinigus buvau, nebent dar ka is Locitane, kad dezute grazi butu, BET.....laikai keiciasi, zmones irgi...manau dauguma ir tame tarpe as jau "gedijuosi" taip atsilyginti....algos mediku nepagerejo, bet musu vidines nuostatos kazkaip keiciasi. Jei atvirai, labai noreciau isgirsti mediku nuomone, atvirai, ne prie kameras tp...sakant...
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 15, 10:39)
Svarbiausia kišeniu nedraskyt per prievarta, chalatu gaila  biggrin.gif
Geriausia padeka yra mandagus bendravimas. Jei baisiai norisi islaidaut, geliu nupirkit  biggrin.gif  Nezinau kaip del vyresnes kartos kolegu, bet mano aplinkoj visi adekvatus tuo klausimu, dirba po pusantro etato ir daugiau, bet pacientu nereketuoja  biggrin.gif

nu labai graziai atsakyta.....jaunam medikui net bijociau duoti, manau net gal izeist gali taip
Atsakyti