Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(juratela @ 2018 02 14, 19:20)
Labai fainas  wub.gif Ir dar kai už tokią kainą  bigsmile.gif
Maniškis dark coral  wub.gif

Aš tokio norėčiau mėlyno. Kokio nors royal blue spalvos arba raudono. Pilkiukas mano irgi gražutis.
Atsakyti
REEBOK Buy one, get one FREE , reikalingos poros su tokiomis sumomis:$25,$46,$50,$60,$70

NORDSTROMRACK/HAUTELOOK nedaug truksta iki free
help.gif
9
https://www.nordstro...509?color=BROWN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 14 vasario 2018 - 22:08
Ačiū komandai už siuntinuką wub.gif smile.gif

QUOTE(JMD @ 2018 02 14, 21:06)
Aš tokio norėčiau mėlyno. Kokio nors royal blue spalvos arba raudono. Pilkiukas mano irgi gražutis.

Pilkiukas ir mano gražus wub.gif šiandien gavau smile.gif Kaip uniqlo kelnės vaikiui?Fainos ,tik platokos atrodo smile.gif
Ko nekalbi cool.gif Apie šampūną klausiau kuris ten max purinantis,bet nesausinantis 4u.gif ?

Dar klausimas.Reebok 4 dydis - jau maži taviškiui ?Pėda 23 ? unsure.gif Galvoju gal saviškei paimt, 4.5 turbūt reiktų rolleyes.gif Tik nežinau ar reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 14 vasario 2018 - 21:39
Senokai buvau bepirkus crew, tai man kazkaip ju modeliai patrumpeje atrodo. unsure.gif

Apmastymuose ar kelis grozius parduot (M tiktu, manau)

https://www.jcrew.co...ips-print/G9913

Turkio spalvos https://www.jcrew.com/lt/p/H0876
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 vasario 2018 - 21:35
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 02 14, 15:19)
zuvu taukai.

Geria smile.gif
QUOTE(kriisti @ 2018 02 14, 15:21)
as pradeciau nuo geruju bakteriju pirmiausia, kai si tiek antibu gerta, eziuole taip greitai nepades unsure.gif  ir tai ar nea;egizuos neaisku

pagalvociau apie krekenas 4u.gif acerola, zuvu taukai 4u.gif

Zinoma daryciau tyrimus ar netruksta vitamino d3, kalcio, tiesiog ko truksta organizmui

Bakterijos kas be ko jau smile.gif dėl vitamino D irgi pasidomėsiu
QUOTE(spygliz @ 2018 02 14, 15:22)
o tai gydytoja nepatare?

Mūsų pediatrė dabar serga, tai paskutinius kartus tik pas LOR ir lankėmės

QUOTE(gaikaSJ @ 2018 02 14, 15:34)
labai gerai zinoma situacia...Dukra 2 metu ir 9 men isejo i darza pirma kart ir is karto parsinese virusa, o as su sunum kaip tik is gimdymo namu doh.gif Sirgom visa seima, sunus ne....bet jau nuo 3 men dukra parnesdavo is darzo sloga, o sunui is karto ausu uzdegimas......vargau juodai, nemiegojom naktimis....kol gerokai veliau neisgirdau patarimo : svogunu sultis palasinti i ausis. Nepatikejau, skambinau savo pediatrei, klausiau....ta irgi patvirtino kad naturalus antibiotikas...ir tfu tfu  po to uzdegimu nepamenu ar beturejom....
skamba kaip bobuciu ismislas, bet...veikia. Pati bandziau, jausmo nemalonaus jokio. Galima praskiesti jei kudikiui

Grdėjus ir aš šitą, bet čia man irgi kaip su degtinės kompresais biggrin.gif neaišku.

Panašu, kad jei rimtesnė sloga iš karto tos ausys "kabinasi".

Atrodo ir lauke daug būna, ir maistą stengiuosi atrinkti geresnį, bet jau panika man ta sloga tuoj bus. O dar kaip tik į darbą po motinystės turėjau pirmadienį grįžti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2018 02 14, 21:41)
Panašu, kad jei rimtesnė sloga iš karto tos ausys "kabinasi".

Atrodo ir lauke daug būna, ir maistą stengiuosi atrinkti geresnį, bet jau panika man ta sloga tuoj bus. O dar kaip tik į darbą po motinystės turėjau pirmadienį grįžti  biggrin.gif

Maniškei jei tik vidinė sloga-ausys.O paskutiniu metu dažniausiai tokia ir būna,kažkokia keista unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 14, 21:44)
Maniškei jei tik vidinė sloga-ausys.O paskutiniu metu dažniausiai tokia ir būna,kažkokia keista  unsure.gif

Kažkaip čia kompiuteris pastrigo, rašiau atrodo pavakare, o dabar įkėlė.

Mano vyresnioji kaip tankas biggrin.gif o mažoji panašu šiltnamio gėlelė vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2018 02 14, 21:47)
Kažkaip čia kompiuteris pastrigo, rašiau atrodo pavakare, o dabar įkėlė.

Mano vyresnioji kaip tankas biggrin.gif o mažoji panašu šiltnamio gėlelė vartotojo įkelta nuotrauka

lyg ir antras dublis drinks_cheers.gif biggrin.gif

keisis dar ta gėlelė mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 14, 21:33)
Ačiū komandai už siuntinuką  wub.gif  smile.gif
Pilkiukas ir mano gražus  wub.gif šiandien gavau  smile.gif Kaip uniqlo kelnės vaikiui?Fainos ,tik platokos atrodo  smile.gif
Ko nekalbi  cool.gif Apie šampūną klausiau kuris ten max purinantis,bet nesausinantis  4u.gif ?

Dar klausimas.Reebok 4 dydis - jau maži taviškiui ?Pėda 23 ? unsure.gif Galvoju gal saviškei paimt, 4.5 turbūt reiktų  rolleyes.gif Tik nežinau ar reikia  biggrin.gif

Aš nekalbu? Kad kalbu. Kur klausei?

Žinai šian iš lovos išlipau tai dirbu juodai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 14, 21:56)
Aš nekalbu? Kad kalbu. Kur klausei?

Žinai šian iš lovos išlipau tai dirbu juodai.

Keli psl atgal klausiau ir neatsakai,nekalbi cry.gif Nu ir dirbk irnesakyk.gif
(Ai taigi džinsai atpigo-nežinau ar imt rolleyes.gif huh.gif ...)
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 14, 22:00)
Keli psl atgal klausiau ir neatsakai,nekalbi  cry.gif Nu ir dirbk irnesakyk.gif
(Ai taigi džinsai atpigo-nežinau ar imt  rolleyes.gif huh.gif ...)

Kurie
Atsakyti
Sveikos, atsimenu kazkada kalbejote apie ranku kremus- sunus jau kelinta karta grizta raudonom, nušiurpusiom rankom, paprasti kremai nepadeda, reikia kazko stipresnio, ka galetumet rekomenduoti? Is ankto aciu)!
Atsakyti