Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ai dar vaikams atėjo McAlsiter batai, K5 irk7 dydžiai
https://www.jcrew.co...isFromSale=true
šitie
tai tie k5 dydžio man tinka (aš nešioju 37,5-38 dydį), dukrai dideli, tai ir nešiosiu pati nes jie nerealiai patogūs wub.gif dar pas mus spalva rabarbar raudona labai skani wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 02 14, 16:04)
  Po šiai dienai, praėjus beveik dvylikai metų, man mistika atrodo, nu bet padėjo  biggrin.gif

nu pliam...kaip tik 5 metu sunui ant kojos didziojo pirsto negaliu sunaikint, pirkau uz 22 eu kazkoki saldanti Š...... nieko, paskui su tuo rusisku CISTOTELO..... nu neveikia......
pasiruosusi riskti mazgelius, daryti šudu-vudu užkalbėjimus biggrin.gif
Atsakyti
As dabar is Sandrutes pasiemiau sita kasmyriuka

Koks fainas wub.gif man jis gal kiek platokas, bet labai gerai toks laisvutis. Ir labai labai noreciau dar kitos spalvos. Gaila vis nepasigaudavo daugiau mano dydis unsure.gif

Sandrute aciu tau! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 14 vasario 2018 - 16:31
Gal kas esat mačiusios panašius sandalus į šiuos "inčus"? Man jie tokie gražus, bet 240 eur mokėt ranka nekyla biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 02 14, 16:24)
nu pliam...kaip tik 5 metu sunui ant kojos didziojo pirsto negaliu sunaikint, pirkau uz 22 eu kazkoki saldanti Š...... nieko, paskui su tuo rusisku CISTOTELO..... nu neveikia......
pasiruosusi riskti mazgelius, daryti šudu-vudu užkalbėjimus biggrin.gif

Mano vaikui nuo nusiplusio imuniteto buvo ant pedos virs 40 karpu. Vaikas klyke, paeiti negalejo. Acetocaustinu deginnat pasidare baisus uzdegimas. Nuvedziau pas odos gydytoja. Sake jei as ji pradesiu azotu gydyt padarysiu neurotiku. Liepe nupirkt endwarts piestuka. Taip ir padariau. Po menesio pedute buvo svari. Pries tai vargau metus.
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2018 02 14, 16:22)
Ai dar vaikams atėjo McAlsiter batai, K5 irk7 dydžiai
šitie
tai tie k5 dydžio man tinka (aš nešioju 37,5-38 dydį), dukrai dideli, tai ir nešiosiu pati nes jie nerealiai patogūs  wub.gif  dar pas mus spalva rabarbar raudona labai skani  wub.gif

ui as laukiu tokiu melynu , tikiuosi tiks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 14, 17:26)
As dabar is Sandrutes pasiemiau sita kasmyriuka

Koks fainas  wub.gif man jis gal kiek platokas, bet labai gerai toks laisvutis. Ir labai labai noreciau dar kitos spalvos. Gaila vis nepasigaudavo daugiau mano dydis  unsure.gif

Sandute aciu tau!  wub.gif

Tau ačiū mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2018 02 14, 16:27)
Gal kas esat mačiusios panašius sandalus į šiuos "inčus"? Man jie tokie gražus, bet 240 eur mokėt ranka nekyla biggrin.gif

Kolege turi. Sake ziauriai grazus, bet ziauriai nepatogus.
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2018 02 14, 17:29)
ui as laukiu tokiu melynu ,  tikiuosi tiks  wub.gif

Mes gavom ir mėlynus, žiauriai graži spalva, ir tokia ryški, kad aš pabijojau kad mano vaikas kai toks konservatyvus smile.gif))) nenešios, bet jam patiko irgi bigsmile.gif ir kai apsimovė labai džiaugėsi patogumu, tai K7 atitinka 39 dydį.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 14, 16:28)
Mano vaikui nuo nusiplusio imuniteto buvo ant pedos virs 40 karpu. Vaikas klyke, paeiti negalejo. Acetocaustinu deginnat pasidare baisus uzdegimas. Nuvedziau pas odos gydytoja. Sake jei as ji pradesiu azotu gydyt padarysiu neurotiku. Liepe nupirkt endwarts piestuka. Taip ir padariau. Po menesio pedute buvo svari. Pries tai vargau metus.

aciu...jei greitu laiku nepageres, reiks pirkti
Atsakyti
As irgi noreciau padekoti komandai uz kruva geriu wub.gif
ir pagirti sias uniqlo kelnes, faina medziaga, su normaliom kisenem ir gan aukstu liemeniu, tinkancio ilgio, zodziu rekomenduoju didis.gif thumbup.gif Uniqlo
Atsakyti
merginos gal kuriai puikia kaina pagautu nauju megztuku :

naujas banana respublik merinukas, S dydzio, navy spalvytes
kaina - 32 eur

naujas gap factory megztukas , S dydzio, juodas, sudetis: 55% Cotton, 40% Nylon, 5% Acrylic
kaina- tik 22 eur

naujas gap kardiganas, XS dydzio, sudetis: 55% Cotton, 40% Nylon, 5% Acrylic, melynas
kaina- 20 eur

Atsakyti