Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lyn @ 2018 02 14, 15:01)
Gal galit placiau? Kuris cia?

https://www.kiehls.c...hampoo/684.html

Tik visi kurie purina jie sausina. Tai jei kieno bais sausi bet norit puresnių plaukų dar su aminorūgštim labai fainas.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 02 14, 14:56)
https://www.beautybr...aircare trio.do

ai bet nu ir gerai, kad negavau.....gi mano plaukai ploni, reik labiau kazko purinancio...gal turite kas minciu del gero purinancios sampuno?

Man sitas labai patiko, gerai ispurena ir pakelia nuo saknu, yra Maximoj jo.

MK saffiano odos pinigine nerealia kaina

MK odiniai siuvineti aulinukai

MK crossbody
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 14 vasario 2018 - 15:16
QUOTE(JMD @ 2018 02 14, 15:04)
https://www.kiehls.c...hampoo/684.html

Tik visi kurie purina jie sausina. Tai jei kieno bais sausi bet norit puresnių plaukų dar su aminorūgštim labai fainas.

nus biškulyti brangus anas....bet reik pastebėt, gal kokių kodų būna
Atsakyti
Gal patarsite 4u.gif

Kokie preparatai pastiprintų 2 metų neturinčio vaiko imunitetą? Pirma dukra visai nesirgo, o mažesnioji dabar nuo gruodžio iš ausų uždegimų neišsikapsto verysad.gif per 3 mėnesius jau trečius antibiotikus paskyrė. vartotojo įkelta nuotrauka

Vertėtų gal acerolos? Ežiuolės ar dar ko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2018 02 14, 16:17)
Gal patarsite  4u.gif

Kokie preparatai pastiprintų 2 metų neturinčio vaiko imunitetą? Pirma dukra visai nesirgo, o mažesnioji dabar nuo gruodžio iš ausų uždegimų neišsikapsto verysad.gif per 3 mėnesius jau trečius antibiotikus paskyrė. vartotojo įkelta nuotrauka

zuvu taukai.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 02 14, 15:16)
nus biškulyti brangus anas....bet reik pastebėt, gal kokių kodų būna

Perku čia po 18€. Kiehlsas duoda -20%. Kaina gaunas tokia pat beveik. Apaimok kai būna -30%
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 14, 15:13)

cia kaip kam. man jisai ziauriai netiko biggrin.gif sepecio i plaukus neikisau kokie buvo sausi ir siurkstus. bet cia manau nuo plauko pirklauso ir man matyt tas purenimas netinka biggrin.gif nes pro duris prasipurenus netilpciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2018 02 14, 17:17)
Gal patarsite  4u.gif

as pradeciau nuo geruju bakteriju pirmiausia, kai si tiek antibu gerta, eziuole taip greitai nepades unsure.gif ir tai ar nea;egizuos neaisku

pagalvociau apie krekenas 4u.gif acerola, zuvu taukai 4u.gif

Zinoma daryciau tyrimus ar netruksta vitamino d3, kalcio, tiesiog ko truksta organizmui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 14 vasario 2018 - 15:22
QUOTE(Auksuole @ 2018 02 14, 15:17)
Gal patarsite  4u.gif

o tai gydytoja nepatare?
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2018 02 14, 15:17)
Gal patarsite  4u.gif

Ka pataria medikai?

QUOTE(spygliz @ 2018 02 14, 15:20)
cia kaip kam. man jisai ziauriai netiko  biggrin.gif  sepecio i plaukus neikisau kokie buvo sausi ir siurkstus. bet cia manau nuo plauko pirklauso ir man matyt tas purenimas netinka  biggrin.gif  nes pro duris prasipurenus netilpciau  biggrin.gif

Mano i riebiaja puse, man labai tiko.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 14, 15:13)

ne pirma kart girdziu gerus atsiliepimus apie sia kosmetika...bet vis nedrisau...vis kliuna kad rusijoje gaminama...kazkaip bijau kokio sukciavimo..nors regis rimta firma unsure.gif bet gal pameginti
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 02 14, 15:24)
ne pirma kart girdziu gerus atsiliepimus apie sia kosmetika...bet vis nedrisau...vis kliuna kad rusijoje gaminama...kazkaip bijau kokio sukciavimo..nors regis rimta firma unsure.gif bet gal pameginti

As irgi emiau tik todel, kad 40% su kortele buvo, ir kol kas tikrai neblogai.
Atsakyti