Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

As kai idejau dzinsus parduot uz puse kainos nei pirkau, parasiau man mazi, dar parasiau koki as dydi nesioju ir koki atitinka tada dar savo visus imanomus matmenys, tai ir prase viska dar ismatuot klyniuko ilgi, klubu, liemens ir ttt galiausia paprase kad nusifotkinciau apsirengus is nugaros atsidedus ir pasilenkus i prieki, kad galetu ivertint ar liemuo bus ne per zemas biggrin.gif

Tai norėjo žmogus įsitikint, kad "skirmanto" nesimatys  :blink:  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 02 12, 18:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="babilone" data-cid="71998496" data-time="1518452371"><div><p>As kai idejau dzinsus parduot uz puse kainos nei pirkau, parasiau man mazi, dar parasiau koki as dydi nesioju ir koki atitinka tada dar savo visus imanomus matmenys, tai ir prase viska dar ismatuot klyniuko ilgi, klubu, liemens ir ttt galiausia paprase kad nusifotkinciau apsirengus is nugaros atsidedus ir pasilenkus i prieki, kad galetu ivertint ar liemuo bus ne per zemas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai norėjo žmogus įsitikint, kad "skirmanto" nesimatys  blink.gif  biggrin.gif​ </p>

Ahaaaaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2018 02 12, 18:06)
Va va, žudo mane tas "atsiuskit foto, kaip ant jusu atrodo"  biggrin.gif Juk surasau matmenis, fotkes atsiunciu is visu pusiu...raso dar kelis laiskus, galu gale praso fotkes ant kuno ir vistiek neperka! Brrrr... blink.gif
Toks vaizdas, kad specialiai erzina ir bando kantrybe smile.gif. Sakiau nebeatrasinesiu i kvailus klausimus jau, vistiek nepirks.. biggrin.gif
Papildyta:

Ne nu...., kokiu asilu reikia buti!  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

QUOTE(babilone @ 2018 02 12, 18:19)
As kai idejau dzinsus parduot uz puse kainos nei pirkau, parasiau man mazi, dar parasiau koki as dydi nesioju ir koki atitinka tada dar savo visus imanomus matmenys, tai ir prase viska dar ismatuot klyniuko ilgi, klubu, liemens ir ttt galiausia paprase kad nusifotkinciau apsirengus is nugaros atsidedus ir pasilenkus i prieki, kad galetu ivertint ar liemuo bus ne per zemas biggrin.gif

Drauge batus pardavinejo, skelbime parasius viska, net vidpadi ismatavus ir cm gatavai pateikus. Buvo paprasyta isorini pada ismatuot... Ta sako- isvirkscius nesiosit? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Drauge batus pardavinejo, skelbime parasius viska, net vidpadi ismatavus ir cm gatavai pateikus. Buvo paprasyta isorini pada ismatuot... Ta sako- isvirkscius nesiosit? biggrin.gifbiggrin.gif

Manęs irgi pašė išorinio pado cm, kai vaikiškus pardavinėjau. 

Pagalvojau dar, kad vargšas vaikas, jei mama batus pagal išorinį perka :unsure: 

Atsakyti
Gal kuri turite Frye Campus batus? Jie gan kietoki, ar greit suminksteja panesiojus?
Sie konkreciai domina

https://m.zappos.com...65047/color/328
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2018 02 12, 17:29)
Sveiki, kas girdėti apie vasario 2 d. įvairių mietų dėžutę ax.gif

Jau gavau. Prekių laaabai daug, tad siųsiu per dvi dienas - rytoj ir poryt 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz siuntini, Jcrew nenuvyle smile.gif
Atsakyti

As stengiuos surasti foto internetine ant zmogaus. Tai daznai ir netinka, praso realiu, nors man daiktas didelis ar mazas. Tada net nekreipiu demesio. :) nes nu kaip... 

ps del siuntimu senokai atradus pastomatus. Nu tobula, nei eiliu nei darbo laiko, o ir siuntinys iskart registruotas. Tiek siust, tiek ir atsiimti labai patogu. 

drinks_cheers.gifbaisu net pagalvot apie keliones į paštą ir matmenų rašymus, t.t. t.t. biggrin.gif

Va va, žudo mane tas "atsiuskit foto, kaip ant jusu atrodo" biggrin.gifJuk surasau matmenis, fotkes atsiunciu is visu pusiu...raso dar kelis laiskus, galu gale praso fotkes ant kuno ir vistiek neperka! Brrrr... blink.gif
Toks vaizdas, kad specialiai erzina ir bando kantrybe smile.gif. Sakiau nebeatrasinesiu i kvailus klausimus jau, vistiek nepirks.. biggrin.gif
Papildyta:
Ne nu...., kokiu asilu reikia buti! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2018 02 12, 18:19)

Prajuokinot! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia dar reikia sugebet taip sugalvot paprasyt blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2018 02 12, 20:19)
paprase kad nusifotkinciau apsirengus is nugaros atsidedus ir pasilenkus i prieki, kad galetu ivertint ar liemuo bus ne per zemas biggrin.gif

Gal ten ne "ji" buvo o "jis" 🤣😂😅😁
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 12, 19:03)
Aciu uz siuntini, Jcrew nenuvyle smile.gif

Aciu Jums 4u.gif

QUOTE(Rita003 @ 2018 02 12, 19:20)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 02 12, 19:20)

Paskui tulike užsidaręs fotkėm džiaugias biggrin.gif labiausiai patinka iš nugaros pasilenkus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti