Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 02 12, 15:58)
Nereik būt tokiem liguistiem. Vandeniui pabuvus tas kelias h gertuvėj nieko nenutinka. Jas puikiai gali plaut indaplovėj ar su šepečiu ir soda pati ką ir aš darau. Aš pastebėjau jog žmonės labai linkę prisistatyt sau krūvas sienų ir paskui patys į jas daužytis  4u.gif

Man tiesiog gaila vaiku ju kuprines ir taip bele kokio sunkumo tai jei dar vandeni det buteli baisini, jei vaikas negeriantis yra tai kosmosas, nes mano vaikai patys eina i mokykla ir kuprine nesasi ant peciu, sunus treciokas, tai kai pekliu jo kuprine su dienos pamokom man baisu kokio ji sunkumo nuo knugu ir pratybu.....todel dedu tik 0.33 buteliuka.

Dukra PUG lanko jos kuprine pukelis, bet ir tai jei dedu tik 0.33, nes ir neisgeria.

Esu uz gertuves tik tada jei vaikas tikrai geria daug skysciu ir jam nesunku nest biggrin.gif
Papildyta:
ir dar mano nesaugo tu gertuviu kelias esu pirkus nu ka keli nukritimai ir pokst skilo mesk lauk....pinigai i siukslyna verysad.gif(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 12 vasario 2018 - 14:06
QUOTE(JMD @ 2018 02 12, 13:58)
Nereik būt tokiem liguistiem. Vandeniui pabuvus tas kelias h gertuvėj nieko nenutinka. Jas puikiai gali plaut indaplovėj ar su šepečiu ir soda pati ką ir aš darau. Aš pastebėjau jog žmonės labai linkę prisistatyt sau krūvas sienų ir paskui patys į jas daužytis  4u.gif

Nu nereikia taip kategoriškai biggrin.gif gi kiekvienas turi savų nesąmonių biggrin.gif man gertuvės irgi nesusipratimas, ypač plastikinės, vaidenasi kad ten bakterijų kaupykla biggrin.gif kiti gi negali valgyti šildyto maisto, nes jis nebeskankai atrodo, aš negaliu valgyti košės su dideliu šaukštu, arba kokio troškiniu su šaukštu, nes man tai atrodo neskanu biggrin.gif dar negaliu gerti kavos iš “neskanaus” puoduko arba vyno iš ne tam skirtos taurės biggrin.gif mano mažoji jei vieną dieną patiekalą kapojo su pasimėgavimu, sekančią dieną pašildyto nebevalgo ir sako, kad jau nebemėgsta jo biggrin.gif visi turim savų čiūdų biggrin.gif ai dar žinau žmogų, kuris uogas tik nuo krūmo valgo, o nuskintų niekaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 12, 14:09)
Nu nereikia taip kategoriškai biggrin.gif gi kiekvienas turi savų nesąmonių biggrin.gif man gertuvės irgi nesusipratimas, ypač plastikinės, vaidenasi kad ten bakterijų kaupykla biggrin.gif kiti gi negali valgyti šildyto maisto, nes jis nebeskankai atrodo, aš negaliu valgyti košės su dideliu šaukštu, arba kokio troškiniu su šaukštu, nes man tai atrodo neskanu biggrin.gif dar negaliu gerti kavos iš “neskanaus” puoduko arba vyno iš ne tam skirtos taurės biggrin.gif mano mažoji jei vieną dieną patiekalą kapojo su pasimėgavimu, sekančią dieną pašildyto nebevalgo ir sako, kad jau nebemėgsta jo biggrin.gif visi turim savų čiūdų biggrin.gif ai dar žinau žmogų, kuris uogas tik nuo krūmo valgo, o nuskintų niekaip smile.gif

Bože, ot prisisukę. Ai, aš irgi prisisukus bendrai. Neatkąsiu jau kažkieno prakąsto obuolio ir neragausiu maisto nuo svetimos šakutės. Net vyro ar vaiko. Brrrr.
Atsakyti
PARASIAU KOMANDAI APIE ne savo gauta preke, bet gal kas pasigedo crew bliuskutes, tokia smulkiais langeliais juoda plika, trumpo rankovem su kavrabatka per sona, 6 dydis 4u.gif Si kiek pavyko rast:

https://www.jcrew.co...len-plaid/G8402
Atsakyti
kadangi pirma karta pirkau j.crew, kad bent kas tiktu rinkausi s ir m dydzius, tad viska kas m teks perleist biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

j.crew m dydis 9 eurai galiu keist i s

vartotojo įkelta nuotrauka m dyds 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2018 02 12, 14:17)

Kaip ta suknele? Laukiu tokios pilkos.
Atsakyti
QUOTE(Ramašiška @ 2018 02 12, 12:37)

gal kuri pakomentuos. Ar tinkami siaurapedems?
jei ecco nesioja 28 atitinka ecco dydzius?
Atsakyti
ne į temą, bet čia galima sulaukti patarimų visomis temomis. rolleyes.gif
prisirpo įsigyti inhaliatorių, gal galite patarti į ką atkreipti dėmesį? ar kažką galite parekomenduoti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 12, 17:07)
gal kuri pakomentuos. Ar tinkami siaurapedems?
jei ecco nesioja 28 atitinka ecco dydzius?

Tinka siaurapedems , gal šiek tiek mažinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramašiška @ 2018 02 12, 15:18)
Tinka siaurapedems , gal šiek tiek mažinti smile.gif

4u.gif aciu
Atsakyti
Sveiki, kas girdėti apie vasario 2 d. įvairių mietų dėžutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2018 02 12, 15:29)
Sveiki, kas girdėti apie vasario 2 d. įvairių mietų dėžutę ax.gif

Gavo 4u.gif
Atsakyti