Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

jei kam netiko crew coconas tall 12 siulykit😀
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2018 02 12, 01:05)
Ačiū komandai už Jcrew grožius  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif  Sandrixxx už šypseną  4u.gif  wub.gif

Kelnės irgi nemažintos. 4dydis, gal kas nori keisti į 2dydį ar gal ir 0 tiktų unsure.gif  arba parduodu
27eur  https://www.jcrew.co.....dJfnb1E/ikvsw

tai vieną paliksiu  ax.gif
https://www.jcrew.com/p/G7295
https://factory.jcrew.com/p/02567

Kaip nudziuginot del kelniu, as pirma uzsisakiau, tada paskaiciau atsiliepimus kad mazintos ax.gif .
O faktori plonesne uz J.Crew ar panasios siltumo prasme?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 02 12, 09:04)
Kiek kainavo?  ax.gif As irgi tokio norec ax.gif

18.99
Atsakyti

/product/skull-roses-print-microfiber-lace-trim-sexy-t-shirt-bra/11017389.html?cgid=sale_bras_3499-1#start=5

Labas rytas! Kartosiu klausimą! Mačiau ieškoma kompanija nuolaidai. Gal kas pirkę liemenėles ir galite kokybę pakomentuot! Labai noriu šios!

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 02 12, 09:32)
Kaip nudziuginot del kelniu, as pirma uzsisakiau, tada paskaiciau atsiliepimus kad mazintos ax.gif .
O faktori plonesne uz J.Crew ar panasios siltumo prasme?

O kai aš užsakinėjau buvo 0 ir 4 dydžiai, tai kai mažintos, ėmiau 4, nes turiu klasikines kažkurias populiariąsias Jcrew kelnias pirkusi 2 ir 4 dydžio, tai 2 gražiai krentančios, kiek laisvesnės, bet 0 turbūt būtų jau permažos arba labai jau neklasikinės biggrin.gif , tai pagalvojau, kad šios kai mažintos bus pats tas 4. Dabar jau dvejos 4dydžio kelnės namie biggrin.gif Gal kas norite tamsiai mėlynų klasikinių Jcrew 4dydžio ax.gif biggrin.gif

Man tai jos abi vienodo storumo, skiriasi tik kad Jcrew striukė su meškiuko medžiagyte viduje ax.gif
O dėl šiltumo, tai ir bus šiltesnė Jcrew dėl tos medžiagytės. Labiau gali įvertinti nešiojančios abi striukes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 12 vasario 2018 - 09:55
AEROPOSTALE

BANANA REPUBLIC

BEACH BUNNY

COLE HAAN

HARNEY

YOOX paskutine nuolaidos diena

LANDSEND

LEVIS

MACYS

OLD NAVY
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2018 02 12, 09:39)

Ech.. kur as buvau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 02 12, 10:35)
Ech.. kur as buvau unsure.gif

Buvo dvejų spalvų. Aš tai galvoju , kad neteisingai gal spalvą išsirinkau-ėmiau mėlyną, o reikėjo gal šviesios imt unsure.gif Kiekvienai savos problemos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 12, 11:44)
Buvo dvejų spalvų. Aš tai galvoju , kad neteisingai gal spalvą išsirinkau-ėmiau mėlyną, o reikėjo gal šviesios imt  unsure.gif Kiekvienai savos problemos  biggrin.gif

Mano mėlyna, tai man labai teisingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2018 02 12, 10:54)
O kai aš užsakinėjau buvo 0 ir 4 dydžiai, tai kai mažintos, ėmiau 4, nes turiu klasikines kažkurias populiariąsias Jcrew kelnias pirkusi 2 ir 4 dydžio, tai 2 gražiai krentančios, kiek laisvesnės, bet 0 turbūt būtų jau permažos arba  labai jau neklasikinės  biggrin.gif , tai pagalvojau, kad šios kai mažintos bus pats tas 4. Dabar jau dvejos 4dydžio kelnės namie  biggrin.gif  Gal kas norite tamsiai mėlynų klasikinių Jcrew 4dydžio ax.gif  biggrin.gif

Man tai jos abi vienodo storumo, skiriasi tik kad Jcrew striukė su meškiuko medžiagyte viduje  ax.gif
O dėl šiltumo, tai ir bus šiltesnė Jcrew dėl tos medžiagytės. Labiau gali įvertinti nešiojančios abi striukes  4u.gif

Idekite nuoroda tu kelniu ir kokioms apimtims tiktu?
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2018 02 12, 10:45)
Mano mėlyna, tai man labai teisingai smile.gif

Šviesų gal vasarą kai vėsu labiau visur tiktų pritaikyt hmm.gif nors prie kokių džinsų gražu ir mėlynas. Ai abu faini turbūt, svarbu pagavom biggrin.gif Aš dar laukiu, negavau. Nėra trumpas?
Atsakyti