Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2018 02 11, 19:51)
Ko tu nemiegi? Akys isvarves nuo tempos ir kompo  unsure.gif

Negaliu. Skauda viska. Bandziau snaust tai varciaus nuo sono ant sono. Kol mintys kazkur kitur ne taip sunku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 11, 14:37)
Ajk tuuuu  blink.gif  blink.gif

Mergos, koks vaistas numuša suaugusiam tempą žmoniškai? Yra koks atominis reikals? Apapai šūdapai nulis, teraflu keliom dalim.

As kaitaliojau Ibumetin 400 ir paracetamolis( tik lietuviskas, nes kitas man nemusa tempos), kas 4-6 val.Sveikateles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 11, 19:53)
Negaliu. Skauda viska. Bandziau snaust tai varciaus nuo sono ant sono. Kol mintys kazkur kitur ne taip sunku biggrin.gif

Reiketu tau gaminamo vaisto, senu pavadinimu Antigripino milteliu, o t geras daiktas- ir nuskausmina, ir pamigdo.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 11, 19:57)
Reiketu tau gaminamo vaisto, senu pavadinimu Antigripino milteliu, o t geras daiktas- ir nuskausmina, ir pamigdo.

Man po to nimesilio tikrai geriau paliko. Nukrito iki 37,9. Visai jau pabožeski. Vat nesukinetu kaulu tai but ledas. Skaityciau kad pasveikau biggrin.gif nieko, fignia, isgyvensiu. Reik iki kito svtgl pasveikt kraujas is nosies biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už šmutkes wub.gif viskas iš jcrew ir viskas wub.gif tik va, gavau signet bag’ą panešiotą 😂😂 tokio čiūdo pet visą pirkimo istoriją nebuvo. Ai iš sierros vaikui dar esu devėtas kelnes gavus biggrin.gif bet rankinė tai dar ir su svetimais daiktais biggrin.gif ir lyg be vienos detalės, nes kažkas nuplėšta vienoje vietoje. Tai toks keistas jausmas, pakabinau į drabužinę ir leisiu pakabėt, kol piktos dvasios išsivaikščios 😂
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 02 11, 20:34)
o kaip su 557, aš ir apie ją nieko negavau
(esu sumokėjus)

Besiunciant pakvietimus Lyn parašė, kad paims Jūsų, tai neberasiau nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2018 02 11, 18:45)

Šitas megztukas maloniai nustebino wub.gif toks minkštutis ir ta chaki spalva gerulė. Gavau xs dydį, tai toks gerokai oversized, bet mielutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 11, 20:06)
Ačiū už šmutkes  wub.gif  viskas iš jcrew ir viskas  wub.gif  tik va, gavau signet bag’ą panešiotą 😂😂 tokio čiūdo pet visą pirkimo istoriją nebuvo.<..>

blink.gif tikrai nebuvo..
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2018 02 11, 14:26)
Gavau siandien zalia jcrew paltuka 12 dydi. Truputi trumpos rankoves. Linamog gal norite keistis 12 tall i 12?

Nea, 10 man reiktu...
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2018 02 11, 21:06)
Besiunciant pakvietimus Lyn parašė, kad paims Jūsų, tai neberasiau nieko  4u.gif

o tai viskas liuks 4u.gif
Atsakyti
Ačiū komandai už gautą JCrew siuntinį aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 11, 20:06)
Ačiū už šmutkes  wub.gif  viskas iš jcrew ir viskas  wub.gif  tik va, gavau signet bag’ą panešiotą 😂😂 tokio čiūdo pet visą pirkimo istoriją nebuvo. [] bet rankinė tai dar ir su svetimais daiktais biggrin.gif ir lyg be vienos detalės, nes kažkas nuplėšta vienoje vietoje.  Tai toks keistas jausmas, pakabinau į drabužinę ir leisiu pakabėt, kol piktos dvasios išsivaikščios 😂

Ir kas gi buvo, gal ką gero paliko? bigsmile.gif biggrin.gif
Kas džiugina, įmesk link'us bent smile.gif
---
Aš irgi lb dėkingą Rudaplaukei 4u.gif Viskas tiko, patiko, super tiko thumb_yello.gif brunette.gif
Atsakyti