Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Alexia @ 2018 01 24, 12:03)
Paskęs. Mano krūtinė gal mažesnė kiek paie 93, nežinau nematavau kažkaip smile.gif bet klubai 98 ir daugiau tai 4 kaiptik.

As tiesa pasakius isvis nesuprantu to matavimosi pagal krutine- pas viena 93 papu saskaita, pas kita- platesne krutines lasta, atitinkamai ir peciai skirsis. Tai tada gaunasi kalba - viena apie batus, kita apie ratus. Su klubais panasiai, kai plonas liemuo - vienaip, kai liemens nerasta- kitaip.
Tik as tai pritariu linamog- oversized negali buti slim, kad tilpau, dar nereiskia kad taip ir turi but.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 24 sausio 2018 - 12:29

Sveikos! O iš JCrew greitai pristato drabužius? Ar užtrunka? Ačiū!  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(ramuxis @ 2018 01 24, 13:28)
O ji stora? Žieminė? Pūkinė?
Ačiū smile.gif

nezinau, dar negavau, bet jau greitu laiku turetu siunta pasirodyt unsure.gif pukine, raso ir aprasyme smile.gif o kad silta ir stora - komentaruose smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vanilla moon @ 2018 01 24, 13:28)
<p>Sveikos! O iš JCrew greitai pristato drabužius? Ar užtrunka? Ačiū!  4u.gif​ </p>

labai skirtingai smile.gif kartais labai greitai, kartais ilgiau užtrunka ax.gif
Atsakyti

Reikia patarimo, draugei reikia pukinio paltuko, issirinko uniqlo, bet koki dydi imti su 96 cm klubais ir 65 c, krutine unsure.gifMan per mazi dydziai nesigaudau ka patart, bet pagal lentele S arba XS, gal kas turi ir patars 4u.gif [url="https://www.uniqlo.com/us/en/women-stretch-down-coat-400724.html?dwvar_400724_color=COL05&cgid=women-sale#start=4&cgid=women-sale"]https://www.uniqlo.com/us/en/women-stretch-...cgid=women-sale[/url]  
  Imčiau S😊 manau, xs gali varžyti judesius ir šiltesnį megztuką jau sunkiai pasivilkt.. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruske: 24 sausio 2018 - 13:04
QUOTE(gabannee @ 2018 01 24, 11:08)
kokia kaina gaunasi ir ar atitinka dydi gal zinote?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

25$, imciau iprasta dydi, jei pusinis, imciau i mazaja puse.

QUOTE(Eglyte @ 2018 01 24, 11:08)
<p>Ačiū, tai neblogai susikūdinau save biggrin.gif , bet GAP tai tinka rūbai 4 dydžio, o dar paskaičiau komentarus, kad šiek tiek didintas, tai užsimaniau ir į 2 dydį įlysti cool.gif

Man mistika su jusu ismatavimais.

QUOTE(Gafsa @ 2018 01 24, 11:09)
kaip as sito L ar XL noreciau verysad.gif https://www.jcrew.co...isFromSale=true

Atsiuskit gaudymui su nuoroda, kaina, pamedziosim.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 01 24, 12:28)
As tiesa pasakius isvis nesuprantu to matavimosi pagal krutine- pas viena 93 papu saskaita, pas kita- platesne krutines lasta, atitinkamai ir peciai skirsis. Tai tada  gaunasi kalba - viena apie batus, kita apie ratus. Su klubais panasiai, kai plonas liemuo - vienaip, kai liemens nerasta- kitaip.
Tik as tai pritariu linamog- oversized negali buti slim, kad tilpau, dar nereiskia kad taip ir turi but.

vat butent. Dar peciai prisideda.. Pvz, pas mane per krutine yra 86-88, o liemenuku perku 32C. Kai pas kitas tuo tarpu gali buti 80 A....
Atsakyti

25$, imciau iprasta dydi, jei pusinis, imciau i mazaja puse.

Man mistika su jusu ismatavimais.

dabar jau ir man mistika :unsure:

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 01 24, 14:05)

Linamoq, o aš galiu atsiųst? ☺

JMD, parodysiu kai pagaus 😉

Dėl dydžių tai man išvis mistika, kaip Jūs telpat į 4 dydį su panašiais kaip mano išmatavimais 🤪 aš jau perku kokie 9 metai ir visad savo 8 (M)dydį ir visad daugmaž pataikau. Niekad gyvenime nesu skaičius jokių išmatavimų, atsiliepimų 🤓 arba batų 9 dydį, kaip tik paklausau Jūsų, kad didinti ir imu dydžiu mažesnius tai turiu dantis sukandus ir pirštus surietus vaikščiot 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 24 sausio 2018 - 13:28
QUOTE(Gafsa @ 2018 01 24, 13:28)
As tiesa pasakius isvis nesuprantu to matavimosi pagal krutine- pas viena 93 papu saskaita, pas kita- platesne krutines lasta, atitinkamai ir peciai skirsis. Tai tada  gaunasi kalba - viena apie batus, kita apie ratus. Su klubais panasiai, kai plonas liemuo - vienaip, kai liemens nerasta- kitaip.

tai tada reik žiūrėt kokį drabužių dydį nešioja. Man iš crew tinka S, man jis atitinka 38. Taškas. Aš iš 8 iškrentu nors nesu liekna ar kokia ten. O kitų US brendų maždaug viršus 6, apačia 4.
Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2018 01 24, 14:27)
tai tada reik žiūrėt kokį drabužių dydį nešioja. Man iš crew tinka S, man jis atitinka 38. Taškas. Aš iš 8 iškrentu nors nesu liekna ar kokia ten. O kitų US brendų maždaug viršus 6, apačia 4.

Nors tą žalią parką turbūt imčiau 6. Ji mane labai gundo, nors sveikas protas sako stop biggrin.gif , o kokonas tai didintas šiek teik.
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2018 01 24, 13:25)

Galite.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 01 24, 13:30)

Issiunciau ir as smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2018 01 24, 13:25)

JMD, parodysiu kai pagaus 😉
Dėl dydžių tai man išvis mistika, kaip Jūs telpat į 4 dydį su panašiais kaip mano išmatavimais 🤪 aš jau perku kokie 9 metai ir visad savo 8 (M)dydį ir visad daugmaž pataikau. Niekad gyvenime nesu skaičius jokių išmatavimų, atsiliepimų 🤓 arba batų 9 dydį, kaip tik paklausau Jūsų, kad didinti ir imu dydžiu mažesnius tai turiu dantis sukandus ir pirštus surietus vaikščiot 😂

Nu nepirksiu iš paskos biggrin.gif rodyk
Atsakyti