Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

VIC batai - ar atitinka dydi?
Atsakyti

imk greit tos degtines ( sako namine dar geriau, o ir kvepia 😊)- tikrai padeda, nereiks vaistai kepenu ar dar ko trucint ;) 

Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2018 02 11, 14:58)
<p>tos degtines itrini max koki 40ml i visa kuna ;) praplecia kraujagysles-todel greiciau isvarineja krauja ir atvesta kunas. isbandyta ant vaiku ( su gydytojos palaiminimu) ir vyro-veikia!</p>

Ok. Einu įkalsiu nimesilį ir vodkės. Blmba bet man baisu pagalvot kaip tą vodkę trint. Man ir taip šalta
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 11, 15:01)
Ok. Einu įkalsiu nimesilį ir vodkės. Blmba bet man baisu pagalvot kaip tą vodkę trint. Man ir taip šalta

Tai po karštu dušu pastovek. Principas tas pats- ''atidaryt'' odoj mikrocirkuliacija, o tai daba visa uzsispazmavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 11, 15:03)
Tai po karštu dušu pastovek. Principas tas pats- ''atidaryt'' odoj mikrocirkuliacija, o tai daba visa uzsispazmavus  biggrin.gif

O jeigu po karšto dušo - degtine bigsmile.gif viską atspazmuotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2018 02 11, 16:45)
Man nemuse nieks normaliai tempos, laikes 6 paras 39. Nimesil numuse, gydytoja sake kad jis nuo skausmo, bet numusa tempa. Tai dabar antra para zmogum jauciuos.. Bet ir jam recepto reik.

Nimesil ir man pats geriausias vaistas. Ir nuo temp ir nuo skausmo. Neturiu jokiu kitu.
Atsakyti
PURITAN -19%
renkame Omega-3 Fish Oil
https://www.puritan....l-1000mg-003832

LOFT nedaug truksta iki free shipo

ir TALBOTS renkasi i free
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 11 vasario 2018 - 15:18
QUOTE(Rita003 @ 2018 02 11, 16:11)
Nimesil ir man pats geriausias vaistas. Ir nuo temp ir nuo skausmo. Neturiu jokiu kitu.

aš kažkada jį rijau nuo galvos skausmo. Sako nlb gerai kepenims ar kam ten. Perėjau prie ibuprofeno. Bet jaučiu irgi negerai smile.gif Bet ką daryt kai galvą po 6-10 dienų kas mėnesį skauda.
Atsakyti
gal noretumet prisijungti prie liemeneliu?,gautusi po $21
https://www.torrid.c...ale/34.99-bras/
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 02 11, 17:17)
aš kažkada jį rijau nuo galvos skausmo. Sako nlb gerai kepenims ar kam ten. Perėjau prie ibuprofeno. Bet jaučiu irgi negerai smile.gif Bet ką daryt kai galvą po 6-10 dienų kas mėnesį skauda.

Taip, piknaudziauti juo negalima.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 02 11, 16:17)

Man panašiai būdavo. Labai padėjo akupunktūra, bet reikia daryti reguliariai.
Atsakyti

jei skauda galva-reik pabandyt ismaukt stikline vandens iskart-man kartais praeina 🤗

JMD-imk visa k9mplekta-karstas dusas, degtine is vidaus ir  is isores ;) linkim, kad pageretu ! 

Atsakyti