Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2018 02 11, 12:32)
Kokie grazus, gaila nėra 11, bet aulas ir ne is placiuju

Bet as turiu CN usa10 ir man geri rolleyes.gif aulas beveik 38 cm. Man turetu but geri rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2018 02 11, 10:26)
<p>Kaip kokybė landsend medvilnės golfų? Uniqlo iššluota, gap taip pat nekažką pasirinkimas, reikis ieškoti kitur.</p>
[right][snapback]71996727[/snapback][/right]

Medvilinį tai turiu baisiai begaliniai didintas, maišas wacko.gif Gal toks modelis papuolė, nu bet ten ne oversized. Daugiau nebandžiau po šio atvejo. smile.gif
Atsakyti
O yra dar tas -25 yooxui ar jua nibibi
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 11, 14:21)
Tam darbininkui geriausias vitaminas grynas oras ir miegas.

O batai yooxe man visi grazus. Skudurai ir terbos katastrofiski biggrin.gif

Nevaryk ant terbu. Yra ten geru italisku. Ir vardiniu skuduru galima papigiai nusipirkti, kam aktualu. Visa kita, kas siuta europos rinkai man nepatinka. Kaip sakai - tikri skudurai kokybes atzvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 11, 12:45)
Nevaryk ant terbu. Yra ten geru italisku. Ir vardiniu skuduru galima papigiai nusipirkti, kam aktualu. Visa kita, kas siuta europos rinkai man nepatinka. Kaip sakai - tikri skudurai kokybes atzvilgiu.

Terbu buna nuliovu, ir kelniu superiniu iiilguuuu galima papirkt, moteriskoms figuroms, kai liemuo neatvepes ir klubai neplysta.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 11, 14:50)
Terbu buna nuliovu, ir kelniu superiniu iiilguuuu galima papirkt, moteriskoms figuroms, kai liemuo neatvepes ir klubai neplysta.

Vat vat. JMD nieko nesupranta biggrin.gif

Kam aktualus Timberlandai
https://www.yoox.com...e...on=X&sort=3

Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 11, 12:56)
Vat vat. JMD nieko nesupranta  biggrin.gif

Kam aktualus Timberlandai
https://www.yoox.com...e...on=X&sort=3

Nezinau, mano subiniui ten kelniu nesiuva.

Noriu graziu juodu dzinsiuku wub.gif pas ka pirkt?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 11, 12:58)
Nezinau, mano subiniui ten kelniu nesiuva.

Noriu graziu juodu dzinsiuku  wub.gif pas ka pirkt?

kas yra grazu?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 11, 13:02)
kas yra grazu?

Nu grazu yra kai grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2018 02 11, 14:13)
<p>man tai yooxe nuotraukos neišvaizdžios ir neišsirenku nieko ... 😆 bet 6 dydžio jei ką matot - mielai pažiūrėčiau 😍</p><p>visažinės patarkit vyrui vitaminus-daug dirbančiam protinį darbą, biški pavargusiam ;) </p><p>ačiū iš anksto 😊</p>

Man ir yooxe nuotraukos nepatinka. Man labai sunku, kai nera nuotrauku su zmonem. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 11, 14:36)
Bet as turiu CN usa10 ir man geri  rolleyes.gif aulas beveik 38 cm. Man turetu but geri  rolleyes.gif

Mano blauzda 42 cm bijau bus siauri unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 11, 13:45)

O tai kaip jus ten issirenkat? Is kur zinot, kad siuta europos rinkai? biggrin.gif Is patirties zinot, kokie vardai verti demesio, kaip su dydziais, ar skaitot aprasymus? Antra diena mirkstu yooxe, niekaip nieko neissirenku, jau ir nuolaida turbut baigesi
Atsakyti