QUOTE(spygliz @ 2018 02 09, 17:57)
Gerai kai tevai klauso mediku. Bet yra tokiu kurios ta pasidalinima informacija priima kaip moksline literatura ir geriau nei medikai zino viska, o tada taip save ir vaikus nugydo, kad medikai uz galvu griebias..
Negaliu neįsivelt
nei velnio. Pačiam reik puse mediko but, kad su kai kurių medikų gydymu vaiko nenustekent. Ypač provincijoj. Gyvenu miesteliūkšty. Mano vaikui astma. Gydytoja antibus išrašo kartą per mėnesį. Per kiekvieną astmos paūmėjimą, snarglį, gerklės paraudimą, kostelėljimą, pyrstelėjimą-antibai. Jokių kraujo tyrimų ar reikia jų, tiesiog, "apsidraudimui", kad nebūtų blogiau. Taip daro visis mūsų miesto gydytojos. Ne tik maniske, taigi keist gydytojos prasmes nematau. Antibus saziningai perku. Na, kad nekybotų knygelėj "nenupirkta". Ir pyktis su gyd nenoriu, juk siuntimu, biuleteniu reikia, o juos manoji geba dar (tfu tfu) išrašyt. Ir saziningai tuos antibus ismetu. Nes vaikas mano gi
ir visas rimtas bedas (tiek astmą, tiek regėjimą ir kt) gydom Vilniuj, daly privaciose, daly Santaroj. Ir ten gydytojai griebiasi uz galvų nuo mūsų gyd skiriamų vaistų ir gydymo metodų
Ir visada pagiria mane, kad blaivų protą turiu. Taip kad nereikia lia lia su tuo "geriau nei medikai žino". Kartais taip, geriau