Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(dives @ 2018 02 09, 14:55)
o jie gal skirtingai kaip dirba? nes nu mano-prasikeikiau, nelabai ka nupjaua..tiesa, tik su laidu maniskis

Pas mane taip pjauna, kad gal kokius 4 megztukus pagadinau. Prie siuliu pagauna ne toki kampa ir ipjauna mezgini verysad.gifverysad.gif Tai atsargiai reikia. O siaip tikrai labai gerai nugumulina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 09, 15:03)
Kaip keista. Aš savo laringitininkui lašindavau adrenaliną ir jo kaukes dėdavo kai su greitąja veždavo. Ventoliną prie laringito neteko vartot  unsure.gif ir dar į uodegą dexametazono gaudavo kad nedustų.

Prie laringito irgi dūstama, tai ventolinas praplečia. Jeigu jau labai dūsta, tai kvėpuoti adrenalino arba netgi dexametazono išrašydavo gydytoja
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 09, 14:03)
Kaip keista. Aš savo laringitininkui lašindavau adrenaliną ir jo kaukes dėdavo kai su greitąja veždavo. Ventoliną prie laringito neteko vartot  unsure.gif ir dar į uodegą dexametazono gaudavo kad nedustų.

nuo 4 men su laringitu vargstam, i metus kokius 3-4 kartus pasikartoja ir pradzia buna butinai nakti ..pradeda dust unsure.gif vis laukiu kada isaugs . Visada turim adrenalina , ventalina ir humer juros vandieni ampulese .
Atsakyti
O šiaip Rygoje, tai greitukė atvažiavusi iškarto su inhaliatoriumi pirmiausia duoda vaikui sukvėpuoti, tada tik vežasi į ligoninę. Pas mus neteko susidurti, kad greitukė atvažiavusi į namus dėtų kaukes ir inhaliuotų g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2018 02 09, 14:28)
Prie laringito irgi dūstama, tai ventolinas praplečia. Jeigu jau labai dūsta, tai kvėpuoti adrenalino arba netgi dexametazono išrašydavo gydytoja

O ventolinas ne bronchus plečia? Laringitas gi gerklų uždegimas. Ventoliną pamenu esant plaučių uždegimui purkšdavo. Ir juo piktnaudžiaut negalima. Nors aš ne daktarė, žinoma.
Papildyta:
QUOTE(juratela @ 2018 02 09, 14:31)
O šiaip Rygoje, tai greitukė atvažiavusi iškarto su inhaliatoriumi pirmiausia duoda vaikui sukvėpuoti, tada tik vežasi į ligoninę. Pas mus neteko susidurti, kad greitukė atvažiavusi į namus dėtų kaukes ir inhaliuotų  g.gif

Matyt jum taip blogai nėr buvę. Nes mes kas antrą savaitę su švyturėliais iki Antakalnio varydavom. Bet tfu tfu tfu. Išgydė streptokoką, ūgtelėjo ir baigės.
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 02 09, 10:29)
o geriau šaltai, ar šiltai?

Nesusidraugauju su aparatu. Man geriau atsikosti kai elementariai virš garų puodo pakvėpuoja.
QUOTE(juratela @ 2018 02 09, 15:28)

Pati bandžiau kartą ventoliną vos nenumiriau. Jei nešvokščia kvėpuojant tai ir neduodu jo. Ačiūdie nebuvo dar tokios baisios situacijos, kad dūstų.
Ir kaip aš laukiu 558 irgi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 09, 15:33)
O ventolinas ne bronchus plečia? Laringitas gi gerklų uždegimas. Ventoliną pamenu esant plaučių uždegimui purkšdavo. Ir juo piktnaudžiaut negalima.  Nors aš ne daktarė, žinoma.
Papildyta:

Matyt jum taip blogai nėr buvę. Nes mes kas antrą savaitę su švyturėliais iki Antakalnio varydavom. Bet tfu tfu tfu. Išgydė streptokoką, ūgtelėjo ir baigės.

Tai gal kiekvienam individualiai pagal anamnezę, nes prasirgęs pneumonija gaudavo ir ventolino nors atrodydavo eilinis laringitas ir padėdavo prakvėpuoti, paskui išaugom.

Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2018 02 09, 15:39)
Nesusidraugauju su aparatu. Man geriau atsikosti kai elementariai virš garų puodo pakvėpuoja.

Pati bandžiau kartą ventoliną vos nenumiriau. Jei nešvokščia kvėpuojant tai ir neduodu jo. Ačiūdie nebuvo dar tokios baisios situacijos, kad dūstų.
Ir kaip aš laukiu 558 irgi  wub.gif

Tai žinoma, jeigu švokštimo nėra, tai ir nereikia duoti. Prisiminiau, kad dėl švokštimo ir išrašydavo mums jį. Bet mes tam reikalui dūdą gavom nemokamai.
Inhaliatorius dabar einamiausias kartą metuose gerinti sveikimui ax.gif

Kažin kas čia jos nelaukia, tos 558 DĖĖŽUTĖS ax.gif Aš irgi bais nedatrivoju kada gi tie kurjeriai pagaliau ją atve biggrin.gif

Papildyta:
Užsisakiau ecco batus, dabar galvoju ar atitinka dydžiai kaip ecco lentelėse pateikia, kad 37dydis yra 23,7cm ar reikia skubėti dydį pakeisti, kol nenupirko ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 09 vasario 2018 - 14:57
QUOTE(JMD @ 2018 02 09, 14:33)
O ventolinas ne bronchus plečia? Laringitas gi gerklų uždegimas. Ventoliną pamenu esant plaučių uždegimui purkšdavo. Ir juo piktnaudžiaut negalima.  Nors aš ne daktarė, žinoma.
Papildyta:

Oj, JMD, buk protinga, nesivelk i sitas diskusijas ir skrulink neskaicius.
Man paskaicius norisi surukyt savo diploma ir gyd licencija. Tu visiskai teisi, ventolinas (salbutamolis) plecia bronchus, esant tik laringitui jo naudojimas beprasmis. Padeda adrenalinas ir deksametazonas. Darau isvada, kad kuo maziau zmones zino, tuo kategoriskesnes nuomones laikosi. Einu, patylesiu i marliuka.

Atsakyti
OVERSTOCK turime 30$ nuo 200$, iseina apie 15%, galioja Jane Iredale kosmetikai
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 09, 15:58)
Man paskaicius norisi surukyt savo diploma ir gyd licencija. Tu visiskai teisi, ventolinas (salbutamolis) plecia bronchus, esant tik laringitui jo naudojimas beprasmis. Padeda adrenalinas ir deksametazonas. Darau isvada, kad kuo maziau zmones zino, tuo kategoriskesnes nuomones laikosi. Einu, patylesiu i marliuka.

Nu gal nereikia jau unsure.gif

Dalinames informacija, o ne vaidinam cia gyd. su licenzijomis unsure.gif

O jei jau kazka ar ne taip kuri pasake tai psio ..
Atsiprasau ax.gif
nesusilaikiau..
nes kartais tie pasisakymai..
geriau jau kaip sakome

Einu patylesiu i marliuka ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 09, 15:58)

Tai aš ir sakau, kad turbūt pagal anamnezę gyd. žiūri ir skiria. dėl eilinio laringito suklydau 4u.gif vaikui būdavo bronchuose švokštimas, todėl skirdavo, nors prasidėdavo viskas nuo laringito. Bandė prirašyti bronchinę astmą, bet viską tą ačiū Dievui išaugo 4u.gif
Pasimiršo po tiek metų ax.gif

Papildyta:
Užsisakiau ecco batus, dabar galvoju ar atitinka dydžiai kaip ecco lentelėse pateikia, kad 37dydis yra 23,7cm ar reikia skubėti dydį pakeisti, jeigu dar nenupirko ax.gif Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 09 vasario 2018 - 15:09
QUOTE(angel dreams @ 2018 02 09, 11:43)
https://saphirahair.com/shop-new/
gal siu priemoniu yra kur pigiau?

Geriausia kaina eurovaistinej gaunasi kai -25 proc buna nuolaida smile.gif
Atsakyti