QUOTE(JMD @ 2018 02 09, 15:33)
O ventolinas ne bronchus plečia? Laringitas gi gerklų uždegimas. Ventoliną pamenu esant plaučių uždegimui purkšdavo. Ir juo piktnaudžiaut negalima. Nors aš ne daktarė, žinoma.
Papildyta:
Matyt jum taip blogai nėr buvę. Nes mes kas antrą savaitę su švyturėliais iki Antakalnio varydavom. Bet tfu tfu tfu. Išgydė streptokoką, ūgtelėjo ir baigės.
Tai gal kiekvienam individualiai pagal anamnezę, nes prasirgęs pneumonija gaudavo ir ventolino nors atrodydavo eilinis laringitas ir padėdavo prakvėpuoti, paskui išaugom.
Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2018 02 09, 15:39)
Nesusidraugauju su aparatu. Man geriau atsikosti kai elementariai virš garų puodo pakvėpuoja.
Pati bandžiau kartą ventoliną vos nenumiriau. Jei nešvokščia kvėpuojant tai ir neduodu jo. Ačiūdie nebuvo dar tokios baisios situacijos, kad dūstų.
Ir kaip aš laukiu 558 irgi
Tai žinoma, jeigu švokštimo nėra, tai ir nereikia duoti. Prisiminiau, kad dėl švokštimo ir išrašydavo mums jį. Bet mes tam reikalui dūdą gavom nemokamai.
Inhaliatorius dabar einamiausias kartą metuose gerinti sveikimui
Kažin kas čia jos nelaukia, tos 558 DĖĖŽUTĖS
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
Aš irgi bais nedatrivoju kada gi tie kurjeriai pagaliau ją atve
Papildyta:
Užsisakiau ecco batus, dabar galvoju ar atitinka dydžiai kaip ecco lentelėse pateikia, kad 37dydis yra 23,7cm ar reikia skubėti dydį pakeisti, kol nenupirko
?