Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2018 02 09, 12:27)
Labai gera kaina, kaip siam modeliui ir spalvai

O taip, gaila ne mano dydis 😞
Atsakyti
Vaikiski legingsai 8$

Ben Sherman odiniai kedai

Odiniai ispiriami loaferiai Midnight ir White gera kaina

CK odiniai oksfordai

Furla crossbody

Furla rozine rankine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 09 vasario 2018 - 12:43
CK balta striuke

Juoda CK pukine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 09 vasario 2018 - 13:25
FREE PEOPLE kokios gražios, gaila mažos wub.gif

Legingsai idomiu spalvu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliukste: 09 vasario 2018 - 13:24
QUOTE(Gervuoge @ 2018 02 09, 10:29)
o geriau šaltai, ar šiltai?

Jokio skirtumo su kokiu Inchaliuoti..

Mano mazylis turi amzina beda, laringita. Mes perkame receptini natrio chlorida ta, kartais lasinam Ventolino.. ir inchaliuojame.. Tai neisivaizduoju, kaip jis gali buti siltas.. 4u.gif
Atsakyti

Laba diena, kaip Jus valot merino, lanos, kasmyro, medvilnes ir pan. megztinukus, kai susipumpuruoja, bet gaila ismest dar? :4u:  Gal zinot koki gera iranki pumpuru nuemimui? :rolleyes:  aciu!!!

Atsakyti
QUOTE(Vanilla moon @ 2018 02 09, 13:47)
<p>Laba diena, kaip Jus valot merino, lanos, kasmyro, medvilnes ir pan. megztinukus, kai susipumpuruoja, bet gaila ismest dar? 4u.gif  Gal zinot koki gera iranki pumpuru nuemimui? rolleyes.gif  aciu!!!</p>

Buna elektriniai puku nurinkikliai buitines technikos parduotuvese, bet pirkti tik toki, kuris jungiasi laidu i rozete bei veikia ir be laido. Nepakeiciamas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 09, 14:49)
Buna elektriniai puku nurinkikliai buitines technikos parduotuvese, bet pirkti tik toki, kuris jungiasi laidu i rozete bei veikia ir be laido. Nepakeiciamas dalykas.

o jie gal skirtingai kaip dirba? nes nu mano-prasikeikiau, nelabai ka nupjaua..tiesa, tik su laidu maniskis
Atsakyti
QUOTE(Vanilla moon @ 2018 02 09, 14:47)
<p>Laba diena, kaip Jus valot merino, lanos, kasmyro, medvilnes ir pan. megztinukus, kai susipumpuruoja, bet gaila ismest dar? 4u.gif  Gal zinot koki gera iranki pumpuru nuemimui? rolleyes.gif  aciu!!!</p>

turiu Philips su batarkėm - labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti

Gal galit patart kokia firma pirkti ir uz kokia kaina, kad butu jau geras, nes esu toki paprasta turejus, kad nelabai ten ka jis nupjaudavo.. :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(_evita_ @ 2018 02 09, 13:26)
Jokio skirtumo su kokiu Inchaliuoti..

Mano mazylis turi amzina beda, laringita. Mes perkame receptini natrio chlorida ta, kartais lasinam Ventolino.. ir inchaliuojame.. Tai neisivaizduoju, kaip jis gali buti siltas..  4u.gif

Kaip keista. Aš savo laringitininkui lašindavau adrenaliną ir jo kaukes dėdavo kai su greitąja veždavo. Ventoliną prie laringito neteko vartot unsure.gif ir dar į uodegą dexametazono gaudavo kad nedustų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 09 vasario 2018 - 14:03
QUOTE(Vanilla moon @ 2018 02 09, 13:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="71994661" data-time="1518176947"><div><p>Buna elektriniai puku nurinkikliai buitines technikos parduotuvese, bet pirkti tik toki, kuris jungiasi laidu i rozete bei veikia ir be laido. Nepakeiciamas dalykas.</p></div></blockquote><p>Gal galit patart kokia firma pirkti ir uz kokia kaina, kad butu jau geras, nes esu toki paprasta turejus, kad nelabai ten ka jis nupjaudavo.. unsure.gif​ </p>

Manau, toki imciau, geri atsiliepimai.
Atsakyti