Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rastafarinas @ 2018 02 09, 10:09)
Labas rytas ponios,

Loren'uk, gal turėsi kokių ŽINIŲ?  bigsmile.gif  4u.gif
Ir dar - gal kuri užsekus - kada Ann Taylor papildo? Apie 11?
Vakar linamog su džinsais galvą apsuko; kol "atsisuko", viskas buvo sold out  biggrin.gif

hmmm kokie dzinsai? bigsmile.gif
Atsakyti
merginos, gal kas turit nike big kids batus. ismatavimu lentele inesa sumaisties, ieskau info, koki dydi nike big kids atitinka US7 dydis
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 02 09, 09:24)
merginos,  gal kas  turit  nike  big  kids  batus. ismatavimu lentele  inesa sumaisties,  ieskau  info,  koki  dydi  nike  big  kids atitinka  US7 dydis

su 23,7 cm pėda pirkau 5,5 dydį Nike Air Max Tavas
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2018 02 09, 08:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="71993978" data-time="1518115363"><div><p>Net neketinu. Nes neturiu supratimo su kuo diskutuoju ir kokiu lygiu motyvuoti.
Kompresoriniu inhaliatoriu gamintojai, kad ir microlife, savo reklamose ir lankstinukuose raso, kad tinkami eteriniu alieju inhaliacijoms. O del papildomos info mamoms visad geriau pasitart su savo pediatru ar pulmonologu- ar pirkt gatavus preparatus inhaliavimui ( kuriu sudety neretai irgi jau yra eteriniu alieju), ar maisyt is keliu komponentu, inhaliuot su adrenalinu ar be ir tt.</p></div></blockquote><p>Bent jau mūsų microlife instrukcijoj parašyta, kad negalima lašinti eterinių aliejų  unsure.gif </p><p></p><p>O su tuo eukaliptu išvis reikia atsargiai, skirtingos gydytojos ne kartą yra akcentavę. Labai stiprus ir iššaukia alergines reakcijas. </p>

as kiek domejausi ir su LOR kalbejau (dukra pastoviai turi problem su nosimi), taip pat nerekomenduoja inhaliuoti eteriniais aliejais - geriausia mineraliniu vandeniu arba natrio chloridu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 09 vasario 2018 - 08:27
QUOTE(GammaOrionis @ 2018 02 09, 08:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="71993978" data-time="1518115363"><div><p>Net neketinu. Nes neturiu supratimo su kuo diskutuoju ir kokiu lygiu motyvuoti.
Kompresoriniu inhaliatoriu gamintojai, kad ir microlife, savo reklamose ir lankstinukuose raso, kad tinkami eteriniu alieju inhaliacijoms. O del papildomos info mamoms visad geriau pasitart su savo pediatru ar pulmonologu- ar pirkt gatavus preparatus inhaliavimui ( kuriu sudety neretai irgi jau yra eteriniu alieju), ar maisyt is keliu komponentu, inhaliuot su adrenalinu ar be ir tt.</p></div></blockquote><p>Bent jau mūsų microlife instrukcijoj parašyta, kad negalima lašinti eterinių aliejų  unsure.gif </p><p></p><p>O su tuo eukaliptu išvis reikia atsargiai, skirtingos gydytojos ne kartą yra akcentavę. Labai stiprus ir iššaukia alergines reakcijas. </p>

Taip. Eukaliptas yra toks. Antakalnio ligoninės pulmonologai kategoriškai uždraudė tepti vaikui krūtinę su dr.theiso eukaliptiniu tepalu krutinę arba nugaryte nes jis, pasirodo, iššaukia karkalus. Mano vaikas tuomet sirgo plaučių uždegimu ir kai papasakojau kuo gydžiau, liepė taip niekada nedaryt. Tept padus gerai.
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2018 02 09, 08:25)
su 23,7 cm pėda pirkau 5,5 dydį Nike Air Max Tavas

o aciu, jau siek tiek aiskiau.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 02 09, 09:28)
o  aciu, jau siek tiek  aiskiau.

na tikrai vietos laisvai yra, galėčiau tik vakare vidpadį pamatuot, jei bus aktualu
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 02 09, 10:24)
merginos,  gal kas  turit  nike  big  kids  batus. ismatavimu lentele  inesa sumaisties,  ieskau  info,  koki  dydi  nike  big  kids atitinka  US7 dydis

Situose 6,5 dydis viduje 24,5cm:
https://www.nordstro.....1 BLACK-WHITE
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 09, 10:27)
Taip. Eukaliptas yra toks. Antakalnio ligoninės pulmonologai kategoriškai uždraudė tepti vaikui krūtinę su dr.theiso eukaliptiniu tepalu krutinę arba nugaryte nes jis, pasirodo, iššaukia karkalus. Mano vaikas tuomet sirgo plaučių uždegimu ir kai papasakojau kuo gydžiau, liepė taip niekada nedaryt. Tept padus gerai.

Nu bet pulmonologai galetu ir seimos daktarus apsviest.....ne dabar jei tik koso ar ka tai tepkite tepaliuku kur eikaliptas yra......

Man pasiseke, kad mes rimtu bedu neturejome, bet as tikrai kartais esu net kambarisu alia dezinfekavus ilasinu to eternio i vandeni ir uzdegus zvake apacioje blink.gif Vonioje kai maudau ir ilasindavau jo lasiuka, jei jau kazaks kabindavos, na sloga ar ciaudyt pradedavo unsure.gif

Inhaliavus esu ir , bet ne tiesiogiai kauke ant veiduko o is tolo kai inhalatorius pute unsure.gif

Zodziu gyveni ir mokaisi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 09 vasario 2018 - 08:44
QUOTE(AstaRaud @ 2018 02 09, 08:38)
na tikrai vietos laisvai yra, galėčiau tik vakare vidpadį pamatuot, jei bus aktualu

aha , butu puiku, be vakaro nepirksiu vis tiek
QUOTE(Rita003 @ 2018 02 09, 08:41)

va man tokio vidpadzio man tokio ir reiktu, tik beda, kad nuziuretu batu yra 6 ir 7 dydziai, 6,5 near, tai ir metausi, nzn 6 ar 7 reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 09 vasario 2018 - 08:47
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(RIJADA @ 2018 02 08, 23:44)
Ar iš saksoff daug trūksta? O zulily perkate?

Sveiki, saks turim free ship, zulily neperkame.

QUOTE(rastafarinas @ 2018 02 09, 08:09)
Ir dar - gal kuri užsekus - kada Ann Taylor papildo? Apie 11?
Vakar linamog su džinsais galvą apsuko; kol "atsisuko", viskas buvo sold out  biggrin.gif

Taip, apie 11val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 09 vasario 2018 - 09:17
Kokios Jūs visos fainos wub.gif kiek patarimų... wub.gif wub.gif
Atsakyti