Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 02 08, 19:48)

https://www.yoox.com...amp;sizeName=46
Papildyta:
wubsikai https://www.yoox.com...p...=&sizeName=

bliam zarazos, neduoda usa psl ju rast, gal mano dydis butu unsure.gif arba ieskot nebmoku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 08 vasario 2018 - 20:12
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 08, 21:11)

Apalpau nuo grožio karsta.gif bet nėr mano dydžio. o kaip į teatrą būt gerai...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 08, 20:33)
[/b]

sad.gif
Visiskai nesutinku

Motyvuokite.

QUOTE(kriisti @ 2018 02 08, 20:50)
Nu čia dabar 4u.gif  mano tojs i kuri galima lašinti, ur as lasinu po lasiuka i natrio chlirida ir viskas ok juk ji stskiedi, o ne gryna 4u.gif

Į tuos, kur parduodami vaistinėje tikrai negalima. Vanduo neatskiedžia eterinio aliejaus, o 1 laše ea slypi didelė jėga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zakiene: 08 vasario 2018 - 20:30
QUOTE(zakiene @ 2018 02 08, 20:28)
Motyvuokite.
Į tuos, kur parduodami vaistinėje tikrai negalima. Vanduo neatskiedžia eterinio aliejaus, o 1 laše ea slypi didelė jėga.

Net neketinu. Nes neturiu supratimo su kuo diskutuoju ir kokiu lygiu motyvuoti.
Kompresoriniu inhaliatoriu gamintojai, kad ir microlife, savo reklamose ir lankstinukuose raso, kad tinkami eteriniu alieju inhaliacijoms. O del papildomos info mamoms visad geriau pasitart su savo pediatru ar pulmonologu- ar pirkt gatavus preparatus inhaliavimui ( kuriu sudety neretai irgi jau yra eteriniu alieju), ar maisyt is keliu komponentu, inhaliuot su adrenalinu ar be ir tt.
Atsakyti

Nauji, tik pabandyti, MAC HUGGABLE LIPCOLOUR, Touche spalvyte
kaina- 20 eur su siuntimu

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
Naujos Pink Leather Tribeca Espadrilles, 6 US/37 EUR dydzio, orig kaina 150 dol
kaina - 25 eur

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 08, 15:56)
Nu nesuprantu mano išmieros būdavo visad 30 cm skirtumu. Visada rasdavau ką rengtis. Bėda būdavo ilgis. Nuoga nėjau net tada, kai parduotuvėse nebuvo nieko. Bet kabėti ar klostėm kristi nekabėdavo ir nekrisdavo. Dabar skirtumas žinoma mažesnis trečdaliu. Nuoga irgi neinu. Jei esate mažo ūgio, manau ne dydžiuose esmė yra o ūgyje. Perkant tamstos ūgį atitinkančius rūbus, liemuo būtų vietoje ir niekas tom klostėm kaip čia taip pspasakojat nekristų. Kitos turi dar ne tokias formas bet neteko girdėt kad jau taip baisiai nebūtų ką rengtis.

Mano mintis isdestei. Bet mano kojos ner storos, na dabar tik biski storesnes 😁😎🤣

QUOTE(Gafsa @ 2018 02 08, 15:59)
Gal motera tiesiog labai reikli geram vaizdui. Man tai bisk dzin, kai su apsmukusiais visokiais istisai vaikstau. Tai irgi ne problema ka pirkt. Galetu tik alga dažniau pervedinet.

Del algos ir as nesupykciau. Daznai ir po daugg....

QUOTE(obuoline @ 2018 02 08, 16:25)
JMD, specialiai dėl tavęs (jei galiu tujinti? jei ne, tuomet dėl JŪSŲ) padarysiu sekančių paieškų fotosesiją tongue.gif  4u.gif
nu jau baikit gal pyzd... otis ax.gif normali aš, NORMALI  tongue.gif  mirksiukas.gif turiu ir aš vienus boyfriendus  biggrin.gif  turėčiau daugiau, bet per leškas žiauriai aptempta, o per liemenį kvalbonai  biggrin.gif  rolleyes.gif

Kai kojos storesnes beda

QUOTE(keistuole @ 2018 02 08, 18:22)
tai žemesniu liemeniu pirkit ir nebus tų raukšlių

Tada sikna islistu

ZAKIENE kur prapuolus buvai 🇱🇹
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 08, 21:53)
ZAKIENE kur prapuolus buvai 🇱🇹

Retai, kada beužsuku, kad pas Jus tempai dideli.
Kažkaip šiandien džinsų tema užkabino ir nesaugios eterinių aliejų rekomendacijos...
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2018 02 08, 21:06)
Retai, kada beužsuku, kad pas Jus tempai dideli.
Kažkaip šiandien džinsų tema užkabino ir nesaugios eterinių aliejų rekomendacijos...

Yra tokiu kurios su eteriniais aliejais temperatura musa kai virs 40 pakyla unsure.gif kaip taip experimentuot su savo vaikais as nesuvokiu..
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 08, 21:53)

Tada sikna islistu

neišlenda man jokia šikna
nereikia super žemų pirkt irgi
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 02 08, 21:14)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 08, 18:20)
Tokius apacioj būtinai paraitot reik, kitaip uošvio kelnios bus o ne boifrendai.

Tai taip taip, tik atraitytus. Nu bet atkalbėjot, nebereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 02 08, 20:14)

Oi lotuliukas.gif Sekiau diskusiją ramiai, bet dabar susijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 08 vasario 2018 - 21:36