Turiu panašų sijoną tik RL. Toks pat šilkinis alia. Jį dėviu prie trumpos odinukės rudenį ir arba ilgaaulių arba bačiukų. Labai gerai atrodo. Arba po ilgu paltuku. Kyšantis toks sijonas iš kokio pufferio arba šimtasiūlio down paletono labai žiauru
Klausykit, o jusu neerzina tose ilgose piniginese, kur uztrauktukas per visa, kai isimineji kortele, ji uz uztrauktuko istisai kabinasi. Papirkau net pora, o nervina baisiai tiesiog imest palaida korta mokejimo nedristu, kad nepastebejus kur nepamesciau.
Nesu. Su kašmyrais su apatinėm maikėm kažkaip susitariau. Gal esu visiška psichė kad mano nervų šakneles taip dirgina uniqlo merinus dėvėjau kokius porą metų, vėl kaūkas nutiko ir dabar jie guli antri metai. Pažiūriu, nupurto mane ir toliau guli. Negaliu prisiverst nei vieno dėvėt.
Nesu. Su kašmyrais su apatinėm maikėm kažkaip susitariau. Gal esu visiška psichė kad mano nervų šakneles taip dirgina uniqlo merinus dėvėjau kokius porą metų, vėl kaūkas nutiko ir dabar jie guli antri metai. Pažiūriu, nupurto mane ir toliau guli. Negaliu prisiverst nei vieno dėvėt.