Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2019 01 02, 19:50)
Nu jau palyginai rolexus su smartwatchais. Jų kainų lygia biški kIp diena ir naktis. Rolexas turtas galima sakyt šitas gi šūdniekis  biggrin.gif

Taigi ne laikrodžius lyginu ir puikiai žinau kas yra rolexsas;) Čia kalbama apie pardavimų apimtis, be abejo šiuo aspektu apple darosi sau reklamą, ką jie puikiai sugeba. O šūdelis tai ar ne nedrįsčiau teikti, nes pati nenaudojau, tik girdėjau puikius atsiliepimus.
Čia be abejo apple fanai tave suvalgytų su tavo samsungu;)
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 02, 19:41)
Taigi ne laikrodžius lyginu ir puikiai žinau kas yra rolexsas;) Čia kalbama apie pardavimų apimtis, be abejo šiuo aspektu apple darosi sau reklamą, ką jie puikiai sugeba. O šūdelis tai ar ne nedrįsčiau teikti, nes pati nenaudojau, tik girdėjau puikius atsiliepimus.

Bijau, kad JMD taip lengvai nesuvalgysi biggrin.gif strigs skersai gerklės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vitilda @ 2019 01 02, 19:41)
<p>Kas pirkote ir gavote populiarias marc jacobs pinigines, ar gautas modelis toks pats kaip parodytas nordstromrack puslapyje?  4u.gif​ </p>

Ryt galėsiu pakomentuot, draugė paėmė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 02, 19:41)

Man žinok neskauda biggrin.gif man dzyn koks tas brandas biggrin.gif
Ir ne apue tai aš kalbėjau biggrin.gif o kad šūdniekiai jie tai faktas. Po kelių metų kai nustips batareikis jie bus metami lauk. Absol jokios vertės neturintys.
Atsakyti

Lauksiu  :ax:​ 

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 02, 19:49)
Bijau, kad JMD taip lengvai nesuvalgysi  biggrin.gif strigs skersai gerklės  biggrin.gif
Papildyta:

Telefonų ir jų pričendalų tema esu total abejinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 02, 19:54)
Telefonų ir jų pričendalų tema esu total abejinga  biggrin.gif

kaip aš tave suprantu- man irgi visai dar laidiniai paeitų biggrin.gif blogiausiu atveju- mygtukiniai biggrin.gif nedžiugina manęs mobilkos , imu kažką elementaraus visad, ir naudoju kokius 4-5 metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 02, 20:52)
Man žinok neskauda  biggrin.gif man dzyn koks tas brandas  biggrin.gif
Ir ne apue tai aš kalbėjau  biggrin.gif o kad šūdniekiai jie tai faktas. Po kelių metų kai nustips batareikis jie bus metami lauk. Absol jokios vertės neturintys.

Skaudėti ir neturi, juk ne dėl brandų mes čia visos smile.gif
Tiesa,nereikia nei apple nei rolexų, laimės tikrai nepridės 4u.gif
O vertės neturi niekas, ką mes čia perkame.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 02, 20:01)
Tiesa,nereikia nei apple nei rolexų, laimės tikrai nepridės 4u.gif
O vertės neturi niekas, ką mes čia perkame.

Na kodėl, esu iš usa parsisiuntus dalykelių, kurių vertė pakilo, ebėjuj parduočiau kur kas brangiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 02, 16:08)
Siūlau Macys pirktą Apple wach 3 38 mm juodą.
Naujas, supakuotas, tinkamas dovanai.
250 eur.

Turiu toki, tik kitos spalvos, labai fainas wub.gif visi kiti laikrodziai guli padeti stalciuje..
Papildyta:
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 02, 21:01)

manau, kad brandai tikrai ne paskutinej vietoj, kodel cia visos renkasi biggrin.gif kas Canada Goose iesko, kas dar kazko, ko LT neiperka ar neranda..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evameda1: 02 sausio 2019 - 21:10
Pasigedau 594 dėžutės. Pramiegojau ar dar keliauja?
Papildyta:
4u.gif pasigedau dėžutės 594. Pramiegojau ar dar kelyje?
Atsakyti
Mergaites, gal kas ka rasit tinkamo, kaina derama, reikia prasitustinti pries naujus pirkimus.....

Vartotojas gv79

https://www.vinted.l...rys/599728-gv79
Atsakyti

Sveikos, gal kuri galėtų atsakyti ar 595 siunta yra gauta? Čia jau apie 957 radau parašyta. Paštu niekas neatsako, o čia skaityti visus postus kai išvis nedalyvauji yra sudėtinga. Dėkui už supratimą :l

Atsakyti