Siūlau Macys pirktą Apple wach 3 38 mm juodą.
Naujas, supakuotas, tinkamas dovanai.
250 eur.
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 02, 15:49)
Kol pirkimai nevyksta, pasitarkim kaip manot, ilgaja goose viena sezona nesiota, realu parduot uz 700? Drauge galvoja pardavinet, nori didesnes...
Tegu deda skelbimą ir sužinos, nieko nepraras.
Bet man atrodo, kad kas ras pinigų 700, ras ir 900 (ar kiek ji kainuoja?) už naują
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 02, 14:49)
Kol pirkimai nevyksta, pasitarkim kaip manot, ilgaja goose viena sezona nesiota, realu parduot uz 700? Drauge galvoja pardavinet, nori didesnes...
jei skirciau 700 eur striukei net minties nebutu deveta pirkt
QUOTE(evvva @ 2019 01 02, 15:17)
arba jei skirčiau tiek,tai dadėčiau ir šiek tiek daugiau naujai bet niekada negali žinoti,vienom atrodo vienaip,kitom kitaip
QUOTE(evvva @ 2019 01 02, 16:17)
[right][snapback]72309742[/snapback][/right]
[right][snapback]72309742[/snapback][/right]
aš tai apskritai skaičiuoju visada taip (nepriklausomai kiek daiktas kainuoja), jei dėvėto daikto suma yra didesnė nei 50 proc. daikto vertės, tada perku naują. Nebent tikrai žinai, kad jis dėvėtas vieną ar du sykius.
Kol nevyksta pirkimai paklausiu Iš kur siųstis akinius regėjimui?
QUOTE(Carlin @ 2019 01 02, 15:35)
aš tai apskritai skaičiuoju visada taip (nepriklausomai kiek daiktas kainuoja), jei dėvėto daikto suma yra didesnė nei 50 proc. daikto vertės, tada perku naują. Nebent tikrai žinai, kad jis dėvėtas vieną ar du sykius.
Šita logika ir man priimtina kalba eina iškart apie tai- verta ar ne, o ne apie -rasi-nerasi
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 02, 15:08)
Siūlau Macys pirktą Apple wach 3 38 mm juodą.
O ko pačiai nepatinka ?Kas turit-kokie atsiliepimai ?
QUOTE(rapoja @ 2019 01 02, r18:55)
O ko pačiai nepatinka ?Kas turit-kokie atsiliepimai ?
Pirkau vyrui dovanai, nes galvojo telefoną keisti iš samsungo į apple, bet jam nereikia sakė, kaip visada nieko nereikia:((
Pas mane pačią irgi android telefonas, tad neapsimoka pasilikti. Prie obuolio tik obuolys ir tinka.
Dėl atsiliepimų tai labai gerus apie juos girdėjau, neveltui rolex lenkia pagal pardavimus;)
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 02, 18:42)
Pirkau vyrui dovanai, nes galvojo telefoną keisti iš samsungo į apple, bet jam nereikia sakė, kaip visada nieko nereikia:((
Pas mane pačią irgi android telefonas, tad neapsimoka pasilikti. Prie obuolio tik obuolys ir tinka.
Dėl atsiliepimų tai labai gerus apie juos girdėjau, neveltui rolex lenkia pagal pardavimus;)
Nu jau palyginai rolexus su smartwatchais. Jų kainų lygia biški kIp diena ir naktis. Rolexas turtas galima sakyt šitas gi šūdniekis
Kas pirkote ir gavote populiarias marc jacobs pinigines, ar gautas modelis toks pats kaip parodytas nordstromrack puslapyje?