Sveikos, gal kuri is Antakalnio vaziuos pas Sandrixxx? Prasyciau paimti nedideli daikteli is 597 dezutes...
QUOTE(Alexia @ 2019 01 02, 11:38)
Labai superinės yra VS didelės kosmetinės
Papildyta:
O jūs visų sąskaitų sulaukėt. Nes pagal mane dar trijų trūksta. Tai ar nebeatsiųs ar mergaitės per atostogas nesiuntinėjo?
Papildyta:
O jūs visų sąskaitų sulaukėt. Nes pagal mane dar trijų trūksta. Tai ar nebeatsiųs ar mergaitės per atostogas nesiuntinėjo?
Wilsons pirštinių neatsiųs
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 02, 10:45)
kiek ta nekuda cm ir koks dydis bato?
dydis 39 ir apimtis 39 cm....
QUOTE(rasosrasotos @ 2019 01 02, 12:39)
dydis 39 ir apimtis 39 cm....
į 41 laisvai tilptumėt, apie 39 neturiu duomenų
QUOTE(linamog @ 2019 01 01, 19:31)
Visas sveikiname su naujai atkeliavusiais metais, patys geriausi linkėjimai nuo mūsų komandos, informuojame, kad iš atostogų grįžtame ir su pirkimais startuojame nuo sausio 5 dienos, šeštadienio
pagaliau
Gal kam reiktų JCREW maudomo, S dydis. Numažinau dukrą pasirodo. Kaina 8 EUR.
https://poshmark.com...df470bba3f77de6
]jcrew maud[/URL]
QUOTE(Louhi @ 2019 01 02, 12:41)
Sveikos, gal kuri is Antakalnio vaziuos pas Sandrixxx? Prasyciau paimti nedideli daikteli is 597 dezutes...
arba iš Pilaitės mano 597 mažą ? Būčiau dėkinga, sergam negalėsiu pasiimt.
QUOTE(REGIS @ 2019 01 01, 20:00)
nereikia net zasies turet, kad suprastum jog padirbinys
QUOTE(Alexia @ 2019 01 02, 11:38)
Siuntinejo Rudaplauke ir per atostogas. Ar spam, reklamu skyrelius paste ziurejote?
Siūlau Macys pirktą Apple wach 3 38 mm juodą.
Naujas, supakuotas, tinkamas dovanai.
Naujas, supakuotas, tinkamas dovanai.
QUOTE(oziarage avinuke @ 2019 01 02, 12:11)
<p>Sveikos merginos,</p><p>Su Naujaisiais </p><p>gal galite pasidalinti kokias turite/ perkate kosmetines. Na turiu omenyje kai nori pasiimti viska, kosmetika, vaistus ir dar 100 smulkmenu </p>
kokias geras gavau neseniai! Kaip tik slidineti vaziavau su visa seima tai i viena patogiai tilpo ir sukos sepeciai, skutimosi vyrui, vaistu kruvos, higienos visi reikalai, prasimosi ir maudyniu reikalai... zodziu vienoje kosmetineje 4 uztrauktukai vadinas visi daiktai pakankamai savo vietose. Pakabinu atidaryta uz rankeneles ir kabo uzdarais uztrauktukais bet aiskiai matoma nes visi skyreliai skaidrus ir visada matai kas kur tiksliai... Didele kaip pinigine kur yra viduje vartomas skyrius ir sonai du atskiri. Kita mazesne gavau su skyreliais dantu sepeteliams ir dantu pastoms plius dar skyrius kitiems reikalams su sutrauktuku... didele kaivano apie 13 euru mazesne gal 8
didele https://www.nordstro.....olor=NO COLOR
maza https://www.nordstro.....olor=NO COLOR
Kol pirkimai nevyksta, pasitarkim kaip manot, ilgaja goose viena sezona nesiota, realu parduot uz 700? Drauge galvoja pardavinet, nori didesnes...
QUOTE(Galla @ 2019 01 01, 14:46)
Tikiuosi, kad kooperavimosi tradicija įsigalės :-D Carlin, Lyn, ketvirtadienį planuoju važiuoti pas Sandrix, galiu paimti prekes kam patogu atsiimti Gedimino pr. arba Santariškėse užsakinėju senuoju, saimonos nicku
aš kartu