Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2019 01 01, 20:17)
Nesamone. Ta pati boba kelis modelius parduoda ta pačia kaina.

Na ir man itartinai labai pasirode
Atsakyti
Su Naujais!!! noriu padekoti uz siuntini: gap bateliai pavasari tobuli, gruodzio menesi juos kaip tik apziurinejau Milane GAP parduotuveje ir uzsinorejau, termo rubai superiniai, mj pinigine wub.gif
Atsakyti

Su Naujais!!! noriu padekoti uz siuntini: gap bateliai pavasari tobuli, gruodzio menesi juos kaip tik apziurinejau Milane GAP parduotuveje ir uzsinorejau, termo rubai superiniai, mj pinigine wub.gif

Puikių metų!!! Iš kur ir kokius pirkot termo rūbus?  :4u:​ 

Atsakyti
Su Naujaisiais!!! 🎄🥂
Daug gerų emocijų, juoko, vilties ir teisingų pirkinių visiems bigsmile.gif ☃🎄🐷

Kas turit Casetify dėkliukus mobilkom? Ar verti tų piginų? Kokybiški?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 01 sausio 2019 - 22:32
QUOTE(sollo @ 2019 01 01, 23:31)

Kas turit Casetify dėkliukus mobilkom? Ar verti tų piginų? Kokybiški?

Man nepasiteisino, šviesūs kraštai gan greit pakeitė spalvą, o piešinėlis apsitrynė.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 01, 19:16)
Man per kelius, bet as gan ilga.

Ar tie batai nekudai blauzdai tiktu?
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2019 01 02, 00:34)
Ar tie batai nekudai blauzdai tiktu?

kiek ta nekuda cm ir koks dydis bato?
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2019 01 01, 21:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dager" data-cid="72308994" data-time="1546364538"><div><p>Su Naujais!!! noriu padekoti uz siuntini: gap bateliai pavasari tobuli, gruodzio menesi juos kaip tik apziurinejau Milane GAP parduotuveje ir uzsinorejau, termo rubai superiniai, mj pinigine vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Puikių metų!!! Iš kur ir kokius pirkot termo rūbus?  4u.gif​ </p>

is cia 4u.gif
https://www.32degrees.com/
Atsakyti

Sveikos merginos,

Su Naujaisiais :egle: 

gal galite pasidalinti kokias turite/ perkate kosmetines. Na turiu omenyje kai nori pasiimti viska, kosmetika, vaistus ir dar 100 smulkmenu :lady:  :nail:  :hihihi: 

Atsakyti

Ačiū  :4u:  Gal kas pirkote ir galite palyginti, ar Macys šie rūbai tokios pat kokybės? Macys nuolaidos didesnės lyg ir būna  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(oziarage avinuke @ 2019 01 02, 10:11)
<p>Sveikos merginos,</p><p>Su Naujaisiais 000059.gif </p><p>gal galite pasidalinti kokias turite/ perkate kosmetines. Na turiu omenyje kai nori pasiimti viska, kosmetika, vaistus ir dar 100 smulkmenu lady.gif  nail.gif  hihihi.gif </p>

tada gal organaizeris geriau https://www.amazon.c...ganizer for bag
Atsakyti
QUOTE(oziarage avinuke @ 2019 01 02, 11:11)
<p>Sveikos merginos,</p><p>Su Naujaisiais 000059.gif </p><p>gal galite pasidalinti kokias turite/ perkate kosmetines. Na turiu omenyje kai nori pasiimti viska, kosmetika, vaistus ir dar 100 smulkmenu lady.gif  nail.gif  hihihi.gif </p>

Labai superinės yra VS didelės kosmetinės
Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2019 01 02, 12:36)
Labai superinės yra VS didelės kosmetinės

O jūs visų sąskaitų sulaukėt. Nes pagal mane dar trijų trūksta. Tai ar nebeatsiųs ar mergaitės per atostogas nesiuntinėjo?
Atsakyti