Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gauta Vilniaus 597 dėžutė 4u.gif
Šiandien būsiu namuose iki 16 val.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2019 01 01, 13:05)
Gal Kas vaziuojat is gedo pr pas sandrixxx? Paimkit prasau mano siuntinuka jei galit

O yra nauja dėžė?
Atsakyti
Kur jus pirkote tuos ecco man reikia mazesnio dydzio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 01, 14:24)
Yra dar -10%.

Aaa, taip ir pagalvojau. Reik gal imti tada.
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2019 01 01, 13:32)
Kur jus pirkote tuos ecco man reikia mazesnio dydzio smile.gif

Taigi nuorodą įdėjo.
Atsakyti
Tikiuosi, kad kooperavimosi tradicija įsigalės :-D Carlin, Lyn, ketvirtadienį planuoju važiuoti pas Sandrix, galiu paimti prekes kam patogu atsiimti Gedimino pr. arba Santariškėse 4u.gif užsakinėju senuoju, saimonos nicku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2019 01 01, 13:46)
Tikiuosi, kad kooperavimosi tradicija įsigalės :-D Carlin, Lyn,  ketvirtadienį planuoju važiuoti pas Sandrix, galiu paimti prekes kam patogu atsiimti Gedimino pr. arba Santariškėse  4u.gif užsakinėju senuoju, saimonos nicku  4u.gif

Aciu labai, penktadieni uzlekciau paimti!
Atsakyti
Gafsa, jei nemaišau, pirkote tokius CAFÈNOIR batus, kaip dydis? Usa 10- atitinka 41 dyd?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2019 01 01, 15:46)
Tikiuosi, kad kooperavimosi tradicija įsigalės :-D Carlin, Lyn,  ketvirtadienį planuoju važiuoti pas Sandrix, galiu paimti prekes kam patogu atsiimti Gedimino pr. arba Santariškėse  4u.gif užsakinėju senuoju, saimonos nicku  4u.gif

Ir as paprasysiu paimti mano. Atidaviau masina sunui, tai dabar kol kas visuomeniniu vazineju
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2019 01 01, 15:23)
Ir as paprasysiu paimti mano. Atidaviau masina sunui, tai dabar kol kas visuomeniniu vazineju

Ok, rasykit Sandrix 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2019 01 01, 14:19)
Gafsa, jei nemaišau, pirkote tokius CAFÈNOIR batus, kaip dydis? Usa 10- atitinka 41 dyd?
vartotojo įkelta nuotrauka

Jo, viskas liuks. Puikus batai. Tik as pagal euro orientavausi 41 emiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 01 sausio 2019 - 14:41
QUOTE(Galla @ 2019 01 01, 15:46)

Ačiū, Galla, už pagalbą wub.gif

Iki ketvirtadienio,rašykite man kieno sudėti prekytes su Gallos 4u.gif
Atsakyti