Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 02 07, 22:56)
Čia pasimaivyt tipo reikia kad kitos pasakytų oi neeeee tu kąąąąč tu plooooonaaaaaa.

as ne stora tongue.gif , aš tik storą užukepalį turiu pagal savo gabaritus biggrin.gif mirksiukas.gif liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2018 02 08, 10:27)
su mano ūgiu tie matmenys klaikiai atrodo ax.gif
vat būtent, kad šlaunys pilnos doh.gif
nu nors viena užuojauta  biggrin.gif  mirksiukas.gif  4u.gif
eisiu i Pierre Cardin 4u.gif

obuoliene , as ir tokiais "storosios" ismatavinmais. Nu nestoros mes, bet kai puse svorio pasiskirsto per visa kuna, o kitas puse tik ant siknos, tai mum ji ir didele biggrin.gif friends.gif

Siaip man ae dzinsai su elastanu tinka, liemuo nevepso 4u.gif
Papildyta:
Va kaip mes ta pati parasem
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2018 02 07, 23:11)
Nu koks pasimaivyt...vat as uzsimusdama antra savaitgali einu per pardes visas, nepameluosiu issimatavau turbut bendrai suskaiciavus kokias 70-80 kelniu ir dzinsu, ir NE VIENI NETIKO !!!! Jau atrodo imciau bet ka, kad tik liemuo butu vietoje, priekyje nekabetu maisai... bet nu stačiai nėra ka rinktis verysad.gif  angel_sadangel.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Mano tokie išmatavimai, tai Benetton puikiai tinka, GAP, Massimo Dutti.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 08, 08:33)
Prirengiau vaiką ant rūros kad būtų 94 cm, pastačiau, jis 144 cm. Atrodo gerai!!! Nenado lialia   tongue.gif  biggrin.gif

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tau Barnevarneta iskviest biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 08 vasario 2018 - 09:01
QUOTE(Rita003 @ 2018 02 08, 09:45)
obuoliene , as ir tokiais "storosios" ismatavinmais. Nu nestoros mes, bet kai puse svorio pasiskirsto per visa kuna, o kitas puse tik ant siknos, tai mum ji ir didele  biggrin.gif  friends.gif

Siaip man ae dzinsai su elastanu tinka, liemuo nevepso  4u.gif
Papildyta:
Va kaip mes ta pati parasem

reikės pasidaryti AE 4u.gif
QUOTE(XSaulute @ 2018 02 08, 09:57)
Mano tokie išmatavimai, tai Benetton puikiai tinka, GAP, Massimo Dutti.

Benetoną visą išsimatavau, Massimo- taip pat. Netiko niekas... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2018 02 08, 11:01)
reikės pasidaryti AE 4u.gif

Benetoną visą išsimatavau, Massimo- taip pat. Netiko niekas... blink.gif

Mano figura ir tokia, kad jei svoris auga tai ant siknos ir slaunu, mano kojos ir prie pilnumu prisikiria biggrin.gif 4u.gif Save laikau kriauses figura, tik mano ugis 177 kazkiek gelbeja, bet vis tiek tos kojos pilnos.

Man tinka Loft curvy kelnes, tobulas ju kirpimas, nes iki tol jei kojos gerai liemuo platus. Loft man kelnes isvis labai patinka wub.gif

Dabar va ismeginau AT klasikines ir tiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 08 vasario 2018 - 09:05
Sandrixxx, gal turi itarimu, kada nauja siunta bus ??
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 08, 09:33)
Prirengiau vaiką ant rūros kad būtų 94 cm, pastačiau, jis 144 cm. Atrodo gerai!!! Nenado lialia  tongue.gif  biggrin.gif

ne, nu pzd... mirsiu laugh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2018 02 08, 09:06)
ne, nu pzd... mirsiu laugh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš pusantro mėn tupiu "ant biuletenio", dar ne taip nuvažiuotų stogas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 08, 11:09)
Aš pusantro mėn tupiu "ant biuletenio", dar ne taip nuvažiuotų stogas  biggrin.gif  biggrin.gif

nu nu kas per sukciavimai juk galima tik 14 dienu tupet, tai vadinas jau guli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 02 08, 10:04)
Mano figura ir tokia, kad jei svoris auga tai ant siknos ir slaunu, mano kojos ir prie pilnumu prisikiria  biggrin.gif  4u.gif  Save laikau kriauses figura, tik mano ugis 177 kazkiek gelbeja, bet vis tiek tos kojos pilnos.

Man tinka Loft curvy kelnes, tobulas ju kirpimas, nes iki tol jei kojos gerai liemuo platus. Loft man kelnes isvis labai patinka  wub.gif

Dabar va ismeginau AT klasikines ir tiko 4u.gif

lendu i Loftą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 08, 09:00)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tau Barnevarneta iskviest  biggrin.gif

Drąsiai biggrin.gif mes su vaiku tiek prisižvengėm dabar biggrin.gif galėsim 1 tabletę C vitamino praleist biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2018 02 08, 09:10)
nu nu kas per sukciavimai juk galima tik 14 dienu tupet, tai vadinas jau guli  biggrin.gif

Vaikas sirgo 3 savaites, tada 2 sav biuletenis nes savaitė kalėdų atostogos buvo, tada susirgau pati 2 savaites, ir po manęs vėl vaikas krito. Nu tai tupim draugiškai.
Atsakyti