Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 12 30, 20:54)
Matyt užsikočiojai  biggrin.gif mano rankinės irgi večna visokio š privatytos vos atkelt. Niekaip savo kupriako nesulaukiu. Bent rankų neplėšysiu  biggrin.gif
Papildyta:

Aš tik ką ecco kerzus nukirtau. Lengvi minkšto o jau patogūs  wub.gif pypiec. Pirmi tokio nesveikumo gėrio batai gyvenime  biggrin.gif o maniau neatkelsiu kojos  biggrin.gif

parooo
Atsakyti
Oj merginos ir kur as dinkciau be jusu patarimu Ačiū visoms padejusioms apsispresti del dydzio imsiu L , bet dabar jau galvoju kokius batus prisiderinti🤔
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2018 12 30, 23:56)
Oj merginos ir kur as dinkciau be jusu patarimu Ačiū visoms padejusioms apsispresti del dydzio imsiu L , bet dabar jau galvoju kokius batus prisiderinti🤔

tinka viskas..nieko nereik derint.. va turiu kaprizna mackage kur niekas netinka 🙄 o prie gooses.ir ugg ir dailus batai viskas tinka..regis is kokio jus miesto?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 31, 09:48)
tinka viskas..nieko nereik derint.. va turiu kaprizna mackage kur niekas netinka 🙄 o prie gooses.ir ugg ir dailus batai viskas tinka..regis is kokio jus miesto?

Aha, mackage įliemenuotos košmaras kaip nesiderina su niekuo biggrin.gif ir aš vargstu

su goose geriausiai martensai dera ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 31 gruodžio 2018 - 09:59
Kur gerom kainom martensu radot?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 31, 09:58)
Aha, mackage įliemenuotos košmaras kaip nesiderina su niekuo  biggrin.gif ir aš vargstu

su goose geriausiai martensai dera  ax.gif

Makeidžas fyfiškas. Ilgaaulius reik ant špilkų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(spurga_m @ 2018 12 31, 10:08)
Kur gerom kainom martensu radot?

Šiaip uk nemažai martensų gerom kainom ir dar 6pm jei iš usa
Atsakyti

Deja, netiko :( Calvin Klein merino vilnos golfas, S dydis, bet didintas, tiktų M. 40 eurų

[URL=http://www.radikal.ru]c89d60175f1d.jpg[/URL]

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 31, 10:48)

Aš iš Gargždu
Atsakyti

Gal siandien yra tikimybe kad ateis dezute i Vilniu? 14d?

Atsakyti
Mergaites, siaulietes, siuntinukai pas mane, laiskai surasyti 4u.gif
Atsakyti

Ar buvo 7 d. (576) ir 14 (577) d. įv. miestų dėžutės? Gal ką praleidau? Ar čia paštas vėluoja? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VakareRyte: 31 gruodžio 2018 - 14:12
Klaipedietes, jei dar kas norit del 527, laukiu ziniu!
Atsakyti