Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2018 12 30, 19:39)
As pvz jcrew nesioju small dydi, jei didinti xs, emiau sios striukes medium. Sakyciau dydziu mazesnes jos. tilpciau ir i small bet komfortas su medium. Jusu vietoj tikrai Large pirkciau. Gal turit galimybe pasimatuot Vilniuj
butu paprasciausia.
Papildyta:

jei bent kiek link L esat tikrai shelburne nepirkciau medium. Mustique turiu xs. bet jau small noreciau. visai kita siluma su siek tiek laisvesne.

O as sakyciau, jei kartais L, tai reik ir imt L. Ypac jei aukstesnio ugio ar klubai platesni.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 30, 19:39)
As pvz jcrew nesioju small dydi, jei didinti xs, emiau sios striukes medium. Sakyciau dydziu mazesnes jos. tilpciau ir i small bet komfortas su medium. Jusu vietoj tikrai Large pirkciau. Gal turit galimybe pasimatuot Vilniuj
butu paprasciausia.
Papildyta:

jei bent kiek link L esat tikrai shelburne nepirkciau medium. Mustique turiu xs. bet jau small noreciau. visai kita siluma su siek tiek laisvesne.

Man gūsės visos geros xl. Geros ir l, tik jau įkalta.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 30, 20:10)

Tos parkos isvis tokisdaiktas, kad jei nors kiek ne laisva, iskart durnas vaizdas.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 30, 20:12)
Tos parkos isvis tokisdaiktas, kad jei nors kiek ne laisva, iskart durnas vaizdas.

Dar nuo modelio priklauso. Tiesa, ilgos nematavau. L dydįapsivilkus ir sėdint mašinoj vairo nepasukčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 30 gruodžio 2018 - 20:28
QUOTE(JMD @ 2018 12 30, 20:27)
Dar nuo modelio priklauso. Tiesa, ilgos nematavau. L dydįapsivilkus ir sėdint mašinoj vairo nepasukčiau  biggrin.gif

Man ilgos L pats tas, laisva tokia. M buvo biški silkė. Kensingtonas M irgi silkė, ant marškinių kokių tik ar maikės. Kai pirkau, buvau biški pasusus.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 30, 21:30)
Man ilgos L pats tas, laisva tokia. M buvo biški silkė. Kensingtonas M irgi silkė, ant marškinių kokių tik ar maikės. Kai pirkau, buvau biški pasusus.

As matavaus senai pries pora metu gal ir buvau lieknesne, bet man butu per karsta su jom ir per sunkios jos man ir per kietos gal net, bent jau ka matavau, man striukyte turi but lengva kaip pukas, man ta Rudsak ilgoji nepatinka nors silta bet sunki velnias, net dirza izveriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2018 12 30, 20:39)
As matavaus senai pries pora metu gal ir buvau lieknesne, bet man butu per karsta su jom ir per sunkios jos man ir per kietos gal net, bent jau ka matavau, man striukyte turi but lengva kaip pukas, man ta Rudsak ilgoji nepatinka nors silta bet sunki velnias, net dirza izveriau  biggrin.gif

Kad sunkios sutinku.
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2018 12 30, 20:39)
As matavaus senai pries pora metu gal ir buvau lieknesne, bet man butu per karsta su jom ir per sunkios jos man ir per kietos gal net, bent jau ka matavau, man striukyte turi but lengva kaip pukas, man ta Rudsak ilgoji nepatinka nors silta bet sunki velnias, net dirza izveriau  biggrin.gif

Mano tai striukė kaip miegmaišis, terba kaip betono maišytuvė pakrauta, batai sunkūs kerzai biggrin.gif aš baisiai treniruota turbūt biggrin.gif
Kai iki tol nešiodavau mutono kailinius, tai gooses man kaip pūkas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 30 gruodžio 2018 - 20:43
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 30, 21:42)
Mano tai striukė kaip miegmaišis, terba kaip betono maišytuvė pakrauta, batai sunkūs kerzai  biggrin.gif  aš baisiai treniruota turbūt  biggrin.gif

Batai kerzo tai patinka, bet striuke man mieliau lengvute, aisku jei daug lauke buciau rinksciaus siluma, nes salcio nepernesu...
As panasius aksominius drMartens matavaus su silkiniais raisteliais, man jie tokie grazus ir patogus buvo wawa, bet ispirko, drauge sako nenusikalbek su tokiais batais, o man iki siol akyse stovi jie...
https://www.amazon.c...r...;th=1&psc=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babilone: 30 gruodžio 2018 - 20:51
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 30, 20:42)
Mano tai striukė kaip miegmaišis, terba kaip betono maišytuvė pakrauta, batai sunkūs kerzai  biggrin.gif  aš baisiai treniruota turbūt  biggrin.gif
Kai iki tol nešiodavau mutono kailinius, tai gooses man kaip pūkas  biggrin.gif

Matyt užsikočiojai biggrin.gif mano rankinės irgi večna visokio š privatytos vos atkelt. Niekaip savo kupriako nesulaukiu. Bent rankų neplėšysiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(babilone @ 2018 12 30, 20:43)
Batai kerzo tai patinka, bet striuke man mieliau lengvute, aisku jei daug lauke buciau rinksciaus siluma, nes salcio nepernesu...
As panasius aksominius drMartens matavaus su silkiniais raisteliais, man jie tokie grazus ir patogus buvo wawa, bet ispirko, drauge sako nenusikalbek su tokiais batais, o man iki siol akyse stovi jie...
https://www.amazon.c...r...;th=1&psc=1

Aš tik ką ecco kerzus nukirtau. Lengvi minkšto o jau patogūs wub.gif pypiec. Pirmi tokio nesveikumo gėrio batai gyvenime biggrin.gif o maniau neatkelsiu kojos biggrin.gif
Atsakyti
sakiau, kad andrew marc moxie man gerai L, bet kuo toliau matuojuos ... ką aš žinau. Jei kokiai vilnietei ankštokas M dydi - pasimatuojam bent. Manau gal vis tik reiktų pasikeist.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 30, 21:05)
O as sakyciau, jei kartais L, tai reik ir imt L. Ypac jei aukstesnio ugio ar klubai platesni.

tikrai imt ne mazesni nei kartais nesioji 🙄

QUOTE(JMD @ 2018 12 30, 21:10)

nu kai ikalta tai koks patogumas???

QUOTE(JMD @ 2018 12 30, 21:54)
Matyt užsikočiojai  biggrin.gif mano rankinės irgi večna visokio š privatytos vos atkelt. Niekaip savo kupriako nesulaukiu. Bent rankų neplėšysiu  biggrin.gif
Papildyta:

Aš tik ką ecco kerzus nukirtau. Lengvi minkšto o jau patogūs  wub.gif pypiec. Pirmi tokio nesveikumo gėrio batai gyvenime  biggrin.gif o maniau neatkelsiu kojos  biggrin.gif

rodyk ecco
Atsakyti