Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2018 12 28, 21:11)
Taip, as ir pro duris namo, mama davai monopoli korteles valdo bigsmile.gif

Tikiuos pabos po savaitės. Nors dobble kalam treti metai be pertraukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2018 12 28, 21:58)
Drauge pirko Zasi cia Rygoje. Kaina 850 eur. Ateini pasimatuoji ir turi  biggrin.gif

is usos man beveik 100 eu pigiau isejo rolleyes.gif
Atsakyti
Dekui atsakiusioms del tuso 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Mergaitės, pakalbėkite apie išmaniuosius laikrodžius. Turiu naują apple wach 3 38 m m ir nežinau ar man jo reikia:) Turiu samsunga telefoną senoką, reiktų tada apple keisti, bet ar verta net nežinau. Pasidalinkite kas ką turite, ar naudojate labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 12 28, 21:39)
su broliu pestusi smile.gif reikia koki kaimyna pasikviesti i svecius

O taip unsure.gif aš gyvenime negalvojau, kad mergaitės sesės gali taip kaltis. Draugauja, žaidžia kartu, bet vos tik kas, tada jau šakės viskam. Ir ta amžina konkurencinė kova unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 12 28, 22:13)
Tikiuos pabos po savaitės. Nors dobble kalam treti metai be pertraukų  biggrin.gif

Mes dar neišpakavom Monopolio, nėr kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 12 29, 11:34)
Laba 4u.gif Mergaitės, pakalbėkite apie išmaniuosius laikrodžius. Turiu naują apple wach 3 38 m m ir nežinau ar man jo reikia:) Turiu samsunga telefoną senoką, reiktų tada apple keisti, bet ar verta net nežinau. Pasidalinkite kas ką turite, ar naudojate labai wub.gif

Turiu samsą su gearu tai dabar visi kiti laikrodžiai kampe tyliai rūko. Be jo gyvent nebemokėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Kada merginos pirkti pradės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 29, 11:40)
O taip  unsure.gif  aš gyvenime negalvojau, kad mergaitės sesės gali taip kaltis. Draugauja, žaidžia kartu, bet vos tik kas, tada jau šakės viskam. Ir ta amžina konkurencinė kova  unsure.gif
Papildyta:
Mes dar neišpakavom Monopolio, nėr kada  biggrin.gif

koki jus cia Monopoli turite, gal ir mums reikia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2018 12 29, 12:19)
koki jus cia Monopoli turite, gal ir mums reikia  biggrin.gif  4u.gif

Su kortelėm ir aparatu
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 29, 11:55)
Turiu samsą su gearu tai dabar visi kiti laikrodžiai kampe tyliai rūko. Be jo gyvent nebemokėčiau  biggrin.gif

O ka ans daro?
Atsakyti
J.crew 4 dydzio nauja su etiktem grazuole suknele, wub.gif sijonas su auksiniu blizguciu, tvirtos medziagos wub.gif wub.gif pardavime jau nebera senai, galiu keistis i 6 dydi, arba parduodu, tik 56 eur 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Merginos priminkit kokiuose internetinese parduotuvese ieskoti Goosiu, buvo rasyta , bet neberandu.😔
Atsakyti