Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2018 12 28, 19:03)
JMD, ačiū už mekardus ;) paėjo kaip karštos bulkutės, vaikiai euforijoj biggrin.gif

O nu super. Maniškio jau ilsisi kampe, nes valdo monopolis. Tik ką turėjau sukalt partiją biggrin.gif ragas kažkoks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 28, 19:50)
O nu super. Maniškio jau ilsisi kampe, nes valdo monopolis. Tik ką turėjau sukalt partiją  biggrin.gif ragas kažkoks  rolleyes.gif

Šitas irgi baisiai populiarus daiktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 28, 19:53)
Šitas irgi baisiai populiarus daiktas  biggrin.gif

Aš darbe nebuvau 5 dienas, tai dabar čiut parvelku kojas. O tam mažam mamos skriaudikui atostogai. Tai tik duris atidarau, tai ta lipūčkė iš karto prie manęs prisiklijuoj ir tenka su juo visus dalykus daryti biggrin.gif negaliu pasakyt kad man ne fun, bet aš norėčiau pažėt teliką su žiniom ir prosta padrybsot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 28, 20:22)
Aš darbe nebuvau 5 dienas, tai dabar čiut parvelku kojas. O tam mažam mamos skriaudikui atostogai. Tai tik duris atidarau, tai ta lipūčkė iš karto prie manęs prisiklijuoj ir tenka su juo visus dalykus daryti  biggrin.gif negaliu pasakyt kad man ne fun, bet aš norėčiau pažėt teliką su žiniom ir prosta padrybsot  biggrin.gif

Reik brolį pirkt, tokį jau praaugintą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 28, 21:34)
Reik brolį pirkt, tokį jau praaugintą  biggrin.gif

su broliu pestusi smile.gif reikia koki kaimyna pasikviesti i svecius
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 28, 15:52)
Matavaus Oze.. tai ten matuotos trumpos, turimos trumpos o drauge kur minksta nusipirko isvis 3/4 🤪

Pasirodau goose. Shelburne modelis, dydis medium
vartotojo įkelta nuotrauka

Super striuke , ar jūs siuntetes is JAV ir kaip su dydžiu ar atitinka
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 12 28, 20:39)
su broliu pestusi smile.gif reikia koki kaimyna pasikviesti i svecius

Sakė jam viskas būtų gerai, bet aš labai miego noriu biggrin.gif
Atsakyti
Drauge pirko Zasi cia Rygoje. Kaina 850 eur. Ateini pasimatuoji ir turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2018 12 28, 20:58)
Drauge pirko Zasi cia Rygoje. Kaina 850 eur. Ateini pasimatuoji ir turi  biggrin.gif

Vln tai pasirinkimas skurdus.
Atsakyti
Miargai, kur būn gražių veidrodėlių į kosmetinę. Kalėdų senis atnešė pirmą gyvenime, reik kažką į ją įdėt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 28, 20:50)
O nu super. Maniškio jau ilsisi kampe, nes valdo monopolis. Tik ką turėjau sukalt partiją  biggrin.gif ragas kažkoks  rolleyes.gif

Taip, as ir pro duris namo, mama davai monopoli korteles valdo bigsmile.gif
Atsakyti

Ralph Lauren. Dydis L
Kaina 140€
Tarp pazastu 53-54cm. Ilgis 90-91cm. Rankoves 61-63cm.
Atsakyti