Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2018 12 28, 15:52)
Matavaus Oze.. tai ten matuotos trumpos, turimos trumpos o drauge kur minksta nusipirko isvis 3/4 🤪

Pasirodau goose. Shelburne modelis, dydis medium

wub.gif labai grazi striuke
O Woolrich paltu/striukiu dydziai atitinka, nera mazinti? Kazkaip nieko nebuvau girdejusi apie si branda, bet kai JMD uzrode, tai visa diena ziurineju biggrin.gif tik del dydziu neaisku, review raso, kad mazinti, o Klp turbut net nera kur pasimatuoti unsure.gif gal kas turit ir galit pakomentuoti..
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 28, 14:52)
Pasirodau goose. Shelburne modelis, dydis medium

labai labai ir spalva wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 28 gruodžio 2018 - 16:07
QUOTE(Evameda1 @ 2018 12 28, 16:31)
O Woolrich paltu/striukiu dydziai atitinka, nera mazinti? Kazkaip nieko nebuvau girdejusi apie si branda, bet kai JMD uzrode, tai visa diena ziurineju biggrin.gif tik del dydziu neaisku, review raso, kad mazinti, o Klp turbut net nera kur pasimatuoti unsure.gif gal kas turit ir galit pakomentuoti..

Man tinka tiek small tiek medium... realiai sakyciau puse dydzio mazesnes pasirode rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 28, 17:19)
Man tinka tiek small tiek medium... realiai sakyciau puse dydzio mazesnes pasirode  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif dekui uz info, svarstau tarp XS ir S, tai turbut ir tas, ir tas butu gerai
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2018 12 28, 17:29)
drinks_cheers.gif dekui uz info, svarstau tarp XS ir S, tai turbut ir tas, ir tas butu gerai

imciau didesne tongue.gif bet zinok woolrich su rankovem idomiai.. man smarkiai per trumpos
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 28, 17:31)
imciau didesne  tongue.gif bet zinok woolrich su rankovem idomiai.. man smarkiai per trumpos

as va toki paprasta paltuka rudeniui ziurineju, jis toks neaptemptas, tai mastau apie XS, nenoriu, kad ties klubais labai placiai butu
https://www.woolrich...ch-bros-wf9511/
sita man labai wub.gif bet kaina baisi ir dar nezinant dydzio, tai visai doh.gif
https://www.woolrich...ch-bros-ww1217/
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 28, 14:52)
Matavaus Oze.. tai ten matuotos trumpos, turimos trumpos o drauge kur minksta nusipirko isvis 3/4 🤪

Na nepasisekė jums tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Evameda1 @ 2018 12 28, 15:31)

Jei teisybę sakant, man reiktų ant oversaizo xxl. Jos tikrai mažesnės. Rankovių ilgis nuo dydžio priklauso. Kažkodėl rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 28, 18:47)

Jei teisybę sakant, man reiktų ant oversaizo xxl. Jos tikrai mažesnės. Rankovių ilgis nuo dydžio priklauso. Kažkodėl  rolleyes.gif

Uzlinko man tunnelbear, baigesi limitas gruodzio men., jau koks nervas ima, tai negaliu. Nusiunciau ta paltuka XS dydzio pabandymui, visgi jis ten be jokiu pamusalu, tai gal bus ok, jei ka rankoves siuveja prailgins smile.gif su tais dydziais pastoviai rizika, bet planuoju nesiot ant plonu palaidiniu, tai gal bus ok..
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2018 12 28, 18:00)
Uzlinko man tunnelbear, baigesi limitas gruodzio men., jau koks nervas ima, tai negaliu. Nusiunciau ta paltuka XS dydzio pabandymui, visgi jis ten be jokiu pamusalu, tai gal bus ok, jei ka rankoves siuveja prailgins smile.gif  su tais dydziais pastoviai rizika, bet planuoju nesiot ant plonu palaidiniu, tai gal bus ok..

O kodėl pati iš europos neperki? Netiktų gražintum
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 28, 19:02)
O kodėl pati iš europos neperki? Netiktų gražintum

Kad nerandu to palto modelio Europoj, arba ieskoti nemoku
Atsakyti
Labas vakaras, kaip su 547 - Kaunas dezute? gal ivyks stebuklas, gausime iki Naujuju? 4u.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
JMD, ačiū už mekardus ;) paėjo kaip karštos bulkutės, vaikiai euforijoj biggrin.gif
Atsakyti